Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Terminati cu acuzatiile. Or fi n-or fi, nu mai postati peste tot ca-s codati. Speram sa fie prinsi cat mai repede in cazul in care chiar joaca necurat. Stiti si pararea mea sa nu credeti ca-i apar sau ceva...

Merg sa fac un dus, mananc ceva si plec afara. Bafta !

Nu stiu ce ziceti voi, dar eu mi-am facut din nou un avatar :)). Logo-ul meu personal se afla pe bluza tipului, deci nu ma pot gandi la o plagiere a acestui avatar :D

Parerea mea despre warurile de azi :

tumblr_inline_mfrxwg_Djn21r9p4u1.gif

You made my day.

Dupa un an jumate de mafii,mi-a ajuns si mie, vreau sa-mi incerc norocul in Hitmen,daca o sa fiu respins sau pic testele poate o sa ne revedem ^:)^^'> .Mult succes baieti,sper ca n-am suparat pe nimeni, daca am facut-o, imi cer scuze :).

Dupa un an jumate de mafii,mi-a ajuns si mie, vreau sa-mi incerc norocul in Hitmen,daca o sa fiu respins sau pic testele poate o sa ne revedem :).

Nu imi mai bat gura degeaba incercand sa te fac sa retragi demisia. Mult succes in Hitmen!

Dupa un an jumate de mafii,mi-a ajuns si mie, vreau sa-mi incerc norocul in Hitmen,daca o sa fiu respins sau pic testele poate o sa ne revedem :).

Bafta mai departe

Are cineva ss cand a primit rank 2?(dau+1)

Salut si scuzati ca am lipsit 2-3 zile.

Am avut probleme cu netul,poveste lunga. Si ma bucur ca incepem sa luam zone. Nu mai aruncati cu acuzatii in stanga/dreapta ca 69 piers sau avispa au dmg ...aim ...bla bla.

Daca intradevar au vor fii prinsi, fiecare echipa de admini se ocupa cu un oras la war-uri.

Apropo,se pare ca antrenamentele dau roade a? :))

Edited by Socker

Buna dimineata !

Newlife, CnR, mult succes in continuare. Aveti grija de voi.

Astazi pe la 3 plec si revin tocmai maine. Sper sa ne auzim de bine cand vin.

Hai salut ! Ce mai e nou? Am ajuns si eu de la antrenament, si am vazut ca si-au depus demisia unii membrii...Bafta in continuare