Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu m-am mai uitat la film..

M-am uitat la Naruto :D !

Ies afara, ma doare capu ...

Vorbim diseara ! Aveti grija de faceti . Vad ca unii au probleme de comportament.

Chiar nu puteti inceta cu certurile astea copilaresti ? sunteti penibili...o dati pe cearta din orice,sunteti colegi RESPECTATI-VA !

Au talent, unul dintre ei trebuie sa poarte coroana...sau mai multi cred ca o 'port' deja.

Edited by AskewOne

Danone am o varsta si incet incet incerc sa ma enervez :) si nu e prea bine...

Masa7u am un respect fata de tine si sper ca si tu de mine...si pentru asta ai face bine sa fi putin mai "intelegator" cu uni din factiune....chiar daca uni vorbesc de "SUS" nu baga in seama.

Salut,back de afara...ma apuc de facut lista preturilor.

Bun...deci pentru a "atrage" mai mult playeri si pentru a avea o mai mare activitate ma gandeam sa va "premiez" :).

De exemplu :

Intr-o saptamana de war-uri "arms-ul" cu cele mai multe arme vandute in zile de war va primi la sfarsit de saptamana 20.000$

Primii 5 "playeri" cu scoruri pe + vor primi suma de 50.000$ la sfarsit de saptamana ( La fiecare war ( Luni-Miercuri-VIneri) sa aveti scorurile pe +)

Membrul cu cele mai multe ad-uri date cu textul " El Loco Cartel recruteaza playeri activi si seriosi minim lvl 10.Check forum va primi 5k la saptamna ( cate 10 ad-uri pe zi)

Membrul care va organiza eventuri in cinstea "familiei" va primi banii care ii pune la bataie pentru event si pe langa acea suma inca 2k de la mine.( vreau multe event-uri cu textul " Event by El Loco Cartel " ( deagle/Simon-Spune).

Primi 8 oameni care vor ajunge la rank 4 vor primi cate 100k de fiecare.

Acestea fiind spuse vreau multa activitate din partea voastra si multa seriozitate.

Noapte buna !

Edited by Bogdan phR

Cu bani ne cumperi ? Sau cum ..

In fine, nu comentez ce e mai sus..

@ De afara.. Ma bag la Naruto, vorbim mai incolo .

Nu cumpar pe nimeni,daca ai fi vazut si tu majoritatea clanurilor au acelasi "stil" si pana la urma sunt premiati playeri activi care vin la war-uri :) .Daca te consideri "cumparat" nu te obliga nimeni sa faci ce am enumerat mai sus.

Salutari !

Scuzati-mi inactivitatea din ultimele zile. Am fost sa fac un ban ca deh, e greu.

Welcome celor noi !

Normal...vara,nevoie de cash:))) fugi si tu pe la rude =))

Edited by Bogdan phR

Nu cumpar pe nimeni,daca ai fi vazut si tu majoritatea clanurilor au acelasi "stil" si pana la urma sunt premiati playeri activi care vin la war-uri :) .Daca te consideri "cumparat" nu te obliga nimeni sa faci ce am enumerat mai sus.

Normal...vara,nevoie de cash:))) fugi si tu pe la rude =))

Singurul clan adevarat pe serveru asta , este sau a fost.. NU stiu exact, cel a lui PICONE .

Cand va vad ca prin"Eventuri by clanu x " , se intelege ca esti "Tare"... Imi vine sa ma las de joc.

Doamne doamne . :| + Ca nu-mi place ca te-ai bagat peste mine . Puteai sa ma intrebi si pe mine despre "premiu" la arms, de unde STII CA NU LUCRAM LA ASTA ?

Dar acum o las asa, fie cum vrei tu .