Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

REVENITI-VA

De maine impunem reguli ca se pare ca, cu frumosul nu prea merge.

Activitatea a scazut

Iar despre atentie, sa nu mai vorbim, nu sunteti in stare cand va spunem sa mergeti in punctul X sa stati in punctul X?

Daca vreti sa pierdeti, spuneti-mi, nu ne mai pierdem timp sa dam atac

-Maine membrii Offline vor primii FactionWarn daca nu au motiv bine intemeiat.

-Cine are de gand sa intarzie la primul war sa-mi dea PM

-Cine merge rambo are FW fara nicio discutie, fie ca este rank 1,2,3,4,5 sau fie ca face -100 sau +100, tot lafel sanctionam.

-CIne are putine secunde este sanctionat.

-Inactivii nu-si au locul in factiune.

-Nu va platiti amenzile in timp de 24h=FW

-Orice war absentat la care nu anuntati=FW

Maine vrem 35+ pe members, 30+ pe turf. Sanatate!

CINE POSTEAZA IN ACEST TOPIC TREBUIE SA DEA QUOTE LA POSTUL MEU! CASCATI OCHII!

REVENITI-VA

De maine impunem reguli ca se pare ca, cu frumosul nu prea merge.

Activitatea a scazut

Iar despre atentie, sa nu mai vorbim, nu sunteti in stare cand va spunem sa mergeti in punctul X sa stati in punctul X?

Daca vreti sa pierdeti, spuneti-mi, nu ne mai pierdem timp sa dam atac

-Maine membrii Offline vor primii FactionWarn daca nu au motiv bine intemeiat.

-Cine are de gand sa intarzie la primul war sa-mi dea PM

-Cine merge rambo are FW fara nicio discutie, fie ca este rank 1,2,3,4,5 sau fie ca face -100 sau +100, tot lafel sanctionam.

-CIne are putine secunde este sanctionat.

-Inactivii nu-si au locul in factiune.

-Nu va platiti amenzile in timp de 24h=FW

-Orice war absentat la care nu anuntati=FW

Maine vrem 35+ pe members, 30+ pe turf. Sanatate!

CINE POSTEAZA IN ACEST TOPIC TREBUIE SA DEA QUOTE LA POSTUL MEU! CASCATI OCHII!

V-am lasat ma bag la nani ne auzim maine cand LOM 4/4 wruri baaaa doar suntem AVISPA RIFA

RIFA ALL THE WAY

REVENITI-VA De maine impunem reguli ca se pare ca, cu frumosul nu prea merge. Activitatea a scazut Iar despre atentie, sa nu mai vorbim, nu sunteti in stare cand va spunem sa mergeti in punctul X sa stati in punctul X? Daca vreti sa pierdeti, spuneti-mi, nu ne mai pierdem timp sa dam atac -Maine membrii Offline vor primii FactionWarn daca nu au motiv bine intemeiat. -Cine are de gand sa intarzie la primul war sa-mi dea PM -Cine merge rambo are FW fara nicio discutie, fie ca este rank 1,2,3,4,5 sau fie ca face -100 sau +100, tot lafel sanctionam. -CIne are putine secunde este sanctionat. -Inactivii nu-si au locul in factiune. -Nu va platiti amenzile in timp de 24h=FW -Orice war absentat la care nu anuntati=FW Maine vrem 35+ pe members, 30+ pe turf. Sanatate! CINE POSTEAZA IN ACEST TOPIC TREBUIE SA DEA QUOTE LA POSTUL MEU! CASCATI OCHII!

Sper sa se aplice toate astea , nu imi place sa ma laud , dar sunt printre cei mai activi membrii si daca nu as asculta nu as face + , avem multi care s-au obijnuit rambo ,s-au obijnuit din cauza war-urilor relativ usoare din SF , dar cand dam de greu desi suntem peste ei numeric , tot pierdem , sper sa se remedieze .

Bine zici sond. Inactivii n-au ce cauta aici.

@, Ai FW de la sond, de ce n-ai dat ''quote''. Glumesc ma ...

Ce mai fac fetilii ? Eu acum am ajuns acasa din oras, ne vedem in game in cateva minute. Atentie la neatentie.

Si platiti-va amenzile sa nu primiti FW aiurea.

https://www.youtube.com/watch?v=newWkcHqDec

Edited by L u c e n Z o

Nume:mR,CoFFe

Rank:[Gangster] 4

Propunere:Propun ca cei cu scor pe + sa li se scada din amenda ex : mR.CoFFe 710 sec la warr amenda 500$,scor 10-5 sa se scada 50$ pe kill in + => 250$ amenda

Cu ce crezi că ajută?:Nu mi se pare corect ca cei ce fac + la warr sa fie sanctionati in acelasi mod ca cei ce fac - mereu.

Iti raspund aici, o sa incerc sa-ti explic si tie, dar si tuturor celor care gandesc ca tine. Este foarte corect sa fii sanctionat asemanator celorlalti care nu-si onoreaza prezenta pe turf corespunzator. Are legatura in special cu acest anunt:

4. La war lasati rambo mod dezactivat, pentru ca dupa cum ati vazut de fiecare data cand s-o trezit cineva sa faca rambo am pierdut war-urile. Nu ne intereseaza scoru ci ne intereseaza organizarea. In caz contrar amenda sau fw, depinde de cate ori va repetati.

Ideea este ca da, faci scor bun, esti un jucator bun. Totul are sens pana aici ca tu, ca jucator bun, sa fii rasplatit. Dar pe langa faptul ca esti jucator bun, ne intereseaza ca acel jucator bun sa stea cu grupul si sa sustina jucatorii mai slabi. Te duci in ei, omori 4 si mori o data. Ok, ne-ai ajutat la castigarea unei runde. Pana ajungi pe turf, intra ei in noi. Tu unde esti sa stai cu noi, sa ne ajuti, sa tinem pozitia, sa nu ne curete pe toti? Iti zic eu unde, pe drum. Un jucator bun intr-un grup organizat este mai important decat el ca jucator singur. Unul care face pe minus mereu, dar sta cu grupul si a petrecut suficient timp pe turf, e aproape la fel de important ca unul care face pe plus si sta cu grupul. Unul care face pe plus, dar se duce in ei, nu este deloc mai important ca unul care face pe plus/minus, dar sta in grup.

Acestea fiind spuse, orice jucator bun reprezinta un avantaj mai mare daca ajuta la mentinerea pozitiei pe turf fata de unul care sa dea startul unei cirede de omuleti 'rambo'. De aici si sanctionarea prin prezenta pe turf. Nu ne intereseaza scorul individual, pe cat cel general. Pe metoda veche iti permiteai sa mergi rambo, puteai sa castigi daca faceai cateva killuri si nu te mai prezentai la war. Acum nu mai merge asa.

In timp vom adauga rasplata pentru scorurile pozitive la war, dar atata timp cat inca se merge rambo, acest lucru nu-si are rostul.

Edited by NUSUNTRASTA