Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna!

Cand iei rank 5?

Ce mai faceti?

Eu nu ma apuc de citit ca... nu imi place sa citesc :)))

19 ianuarie dupa calculele mele, fix peste 15 zile . De 2 zile am ramas si eu la 0/3 ,ceea ce nu a mai fost de curand pe la mine :)) A trecut si al 4-lea Fw de la mine ,dar incet incet merg inainte ,am 2/3 la warn :))

Edit: Eu zic sa citesti ca e foarte tare,acum am terminat si eu ,dar din pacate mai urmeaza si sunt curios. Aseara nu mai puteam sta mi se inchideau ochii

Edited by AsSasiNn

@ vad ca esti singuru pe aici care rupe +1 cum face unu post cum hop si tu cu altu' mai ai un pic si-l iei pe yusuf in top.

eu zic sa citesti asta http://www.wattpad.com/27075822-suge-o-ramona#!p=1 dupa primele pagini de citit pe litere inveti sa citesti, de nevoie.

Am terminat-o bă de citit, ce naiba. Felicitări mie, mulţumesc, mulţumesc ! Bă, sincer...cartea asta m-a schimbat radical bă, pe bune...dar totuşi, nu ar mai urma o continuare? S-a terminat prea sec...

Neata baieti azi sedinta nu stiu daca pot ajunge, dar spre bine vostru va prezentati la 20:00 in HQ. In caz ca nu sunt nici eu nici oTo online sedinta se anuleaza.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dami si mie modurile tale de arme te rog :)

Neata. Ce faceti?

Aham....vedem daca esti on la 20:00 n0b! Dami si mie ARMELE!