Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mainte toata lumea la sedinta! La 19:45 va astept in HQ! Fara invoiri si inactivitati, cine lipseste va fi sanctionat ca atare! O seara frumoasa Avispa Rifa! Am iesit, noapte buna! Sa ii anuntat pe TayLor si Bogdan13Nor sa intre! TayLor risca sa fie demis daca o mai tine asa!

Edited by Deea Shakira

Neata Avispa! Azi sa va vad pe toti la sedinta. Suntem 40 de membrii, asta inseamna ca acum incepe distractia pentru noi si recucerirea SF-ului. Ganditi-va bine, Avispa nu moare! Sa mai scrie la Legende cum liderul Avispa Rifa Deea Shakira a reusit sa recucereze SF-ul dupa multa munca.

Salut colegi, tocmai am revenit din inactivitatea de o saptamana si sper sa rezolvam fiecare problema pe care o avem in factiune si sa cucerim cat mai multe turfuri in viitorul apropiat. Probabil ar trebui sa incepem luni cu unul daca nu, continuam sa incercam.

O zi buna avispa

Salut colegi, abea astept sa prind si eu waru la care sa fim 35+ on, si sper sa nu faceti ca copii cum ati facut ieri la sedinta, unii dintre voi, chiar ma ti enervat foarte tare cu fazele alea de "copil". Bafta la scoala si liceu, cei care mergeti.

La war veti asculta de S.E.X.Catalin! El va organiza fiecare war, deoarece el este antrenor si antrenoru are permisiunea de a organiza la war-uri! El are dreptu de a face SS celor AFK in HQ si de ai sanctiona dupa WAR cu o amenda de 5.000$ pentru AFK la war, S.E.X.catalin, daca sunt cazuri de AFK faci SS si tu oferi manezile in topicul Amenzi! Doar 5.000$ pentru AFK la war, daca problema persista procedezi altfel doar cu acordul meu. Sa intrati la war, fara invoiri si inactivitati, nu se vor acceptat, cine nu est prezent la acest war FW!!!