Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, @@R3mlX, nu se posteaza asa ceva, in acest topic se vorbeste doar de subiecte legate de factiune, war-uri cat si de joc. Nimic legat de viata reala, nu a fost creat cu acest scop, mesajele de genu: Neata, ce faceti, sau altele se sanctioneaza de catre admin cu wanr pe forum, data viitoare aveti grija.

Salutare baieti, ce faceti? Membrii grupari de asasini nu uitati maine seara la 20:00 va astept in HQ.

Madaline, ce-ar fi daca as face dm aiurea pe tine juma de ora si nu te-as lasa sa faci nimic, desi tu mi-ai zis sa incetez. Nu am dat pm pt injurii, pt no job war, pt ca nu da arma, dar m-am saturat..isi bate joc el de mine SI DE BOGDAN ca ii zice sa inceteze. In plus zice pe /f ca la rank 2 iese..nu merita ma nimic

Edited by CaTaLyNN xD

Salut colegi!

Intrucat ieri am avut niste probleme cu pc-ul si a trebuit sa reinstalez jocul de exact 2185 ori si sa pun iar toate cele fix 48 moduri, nu am avut timp sa stau de voi pentru ca aveam mici erori la pc-ul meu si a trebuit sa joc de pe laptop unde aveam 10 fps (sper ca va dati seama cum este..). Va rog astazi, 8/10/2015 sa fiti in HQ la ora 19:45 si sa castigam toate cele 3 war-uri. Tot ce va rog este sa veniti si sa ascultati ce vi se spune, v-am zis si va repet! Daca vreti sa cucerim orasul, ascultati de conducere pentru ca nu suntem pusi aici degeaba. Cand ma refer la conducere, ma refer la rank 4+ pentru ca de la rank 4 faci parte din conducerea mafiei. Prin aceasta cale rog si membrii rank 4 sa se impuna si sa ia atitudine in fata celorlalti, pentru ca pana la urma suntem o echipa. Nu putem face fata 3 oameni la restul de 39 pentru ca e greu. Ati vazut ieri ce s-a intamplat daca nu ati ascultat. Ati luat fw-uri pe capete, am pierdut 4/4 meciuri si ce am rezolvat? V-ati dus rambo 2-3 si a fost deajuns sa vina si alti 2-3 si tot asa. Va rog pe viitor sa va abtineti pentru ca o data ce va duceti in ei automat vin si altii si altii dupa voi cu ideea ca "e, sa-i dea fw lu ala ca pe mine nu ma vede" sau "daca-mi da mie sa ii dea si lui x".. NU. Trebuie sa fim uniti, nu sa ne ingropam intre noi. Marti am castigat toate war-urile, de ce? pentru ca ati ascultat. S-ar putea sa facem sambata o sedinta ( o sa vorbesc cu Deea si Hutwsai) sa reglam niste chestii pe ici-colo. Hai sa lasam copilarismele de genul "x a facut dm pe mine" / "y a luat masina" / "ala pute" s.a.m.d. si sa aratam putin respect si maturitate unul fata de celalat.

Va doresc o seara/dimineata superba si sper sa intelegeti macar 30% din ce v-am scris aici, ca nu vreau sa-mi racesc gura de pomana si dupa sa suferiti tot voi. Aveti grija de voi! Ne vedem la 19:45 in HQ.

Edited by Hi im bird