Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, nu stau sa-mi pun mintea cu toti copiii pentru ca oricum nu ajung nicaieri. Nu ma impresionezi cu nimic daca imi pui video-uri de acum nu stiu cati ani pentru ca si eu inainte sa ma apuc pe B-Zone am rupt serverele de DM (prin 2009, cand tu aveai 10 ani si te jucai sotronul). Asta a fost ultimul meu post aici :)

Nu pot sa ma abțin, dar dacă zici ca nu-ti pui mintea cu ei, de ce mai postezi ca sa-i intarati mai rău, ca și la elc... Am înțeles, îți faci "treaba", dar mai ușor...Dai ban, îți vezi de treaba, nu stai sa le dai lor explicatii în toate topicurile, de aia e unban request.

Aștept report :*

P. S: dacă se găsește vreun nab ssa-mi zică mie ca sunt de partea lui x sau y, sa se abțină, mulțumesc.

nu stau sa-mi pun mintea cu toti copiii pentru ca oricum nu ajung nicaieri. Nu ma impresionezi cu nimic daca imi pui video-uri de acum nu stiu cati ani pentru ca si eu inainte sa ma apuc pe B-Zone am rupt serverele de DM (prin 2009, cand tu aveai 10 ani si te jucai sotronul). Asta a fost ultimul meu post aici

La ce gandire ai ma indoiesc ca joci tu de nu stiu cat timp cand esti total paralel cu jocul asta, fara suparare. Si nu stiu in ce masura ne numesti tu copii cand eu ti-am spus frumos ce am avut de zis, la cat sunt anti-staff puteam sa injur ca toti ceilalti. Daca te intreb de litefoot zici ca-i fizica. Nu stai sa-ti pui mintea cu mine pentru ca nu ai ce sa zici, ma intelegi? Nu ai absolut nimic impotriva noastra, impotriva mea si de asta nu ai cu ce sa ma combati, sa ne combati. Nu ai absolut nici un argument valid decat speculatii stupide si ti-am pus videoclipurile alea ca sa iti dovedesc ca joc la fel de bine din 2011, chiar am si evoluat mult, asta era ideea de baza. Ce ai inteles tu, habar n-am :) Daca asta este celebrul v2 de care toata lumea vorbeste http://imgur.com/A56Lney si http://imgur.com/m99K0hy va puteti lasa de SA:MP. (Imaginile au fost lasate de Kelton) Doar din imagine mi-am dat seama ca este s0beit modificat, o prostie de .dll si un folder pe care le pui in folderul de la gta si gata, dar voi adminii habar nu aveti sa cautati cum trebuie la un control in pc, ba dati ban pentru wallpaper, ba schimbati profilele de la dxtory in .exe cu speranta sa fie cod ascuns :)) Nu stiu cat de real este ceea ce voi zice acum dar voi zice. Din cate am inteles tu si alti 2 admini sau ceva de genul aveti acest "v2" si de aici Kelton a luat-o razna si cu alti admini si au inceput "ban spree" pe jucatori curati. Daca tot aveti atat de multe informatii si sunteti atat de informati, de ce nu sunt banuri de la controale in pc in care sa se fi gasit v2?

Nu pot sa ma abțin, dar dacă zici ca nu-ti pui mintea cu ei, de ce mai postezi ca sa-i intarati mai rău, ca și la elc... Am înțeles, îți faci "treaba", dar mai ușor...Dai ban, îți vezi de treaba, nu stai sa le dai lor explicatii în toate topicurile, de aia e unban request. Aștept report P. S: dacă se găsește vreun nab ssa-mi zică mie ca sunt de partea lui x sau y, sa se abțină, mulțumesc.

Un admin trebuie sa aibe mereu explicatii si dovezi cand ia o decizie. Ma intelegi? Sunt foarte multe banuri date aiurea fara nici o explicatie si mai sus decat atat sunt date pe propriile filmari. Adica vine un admin care toata viata lui o stat in paramedici si o dat /heal sa-si faca raportul si se crede mare vanator de codati si incepe sa dea ban la jucatori de scoala veche care dau la fel de mai bine de 3 ani. Si noi ca jucatori cand cerem explicatii, suntem ignorati, nu este cam evident melteneala pe fata?

Edited by v8 Poltergeist KIA

daca vreti sa va invat cum sa faceti un control cum trebuie in pc, intrebati-ma

Fa un topic la discutii generale, posteaza un tutorial, detalii sau informatii.

Nu astepta sa te caute cineva, in momentul in care stafful consulta playerii nu mai avem nevoie de 95% din staff.

Doar din imagine mi-am dat seama ca este s0beit modificat

Pentru experienta ta vasta, ce se rezuma la a 'imprumuta' dumele cu v8 ale altor clanuri de A/D(originality, not even once).

AntTweakBar este o librarie pentru C/C++ ce ofera posibilitatea unui GUI imediat pentru aplicatii openg/directx. Dupa logica ta ar putea fi un ENB Series modificat.

V2 daca ar exista ar fi mai bio: http://imgur.com/rQOaYbH

Fa un topic la discutii generale, posteaza un tutorial, detalii sau informatii.

Nu astepta sa te caute cineva, in momentul in care stafful consulta playerii nu mai avem nevoie de 95% din staff.

Pentru experienta ta vasta, ce se rezuma la a 'imprumuta' dumele cu v8 ale altor clanuri de A/D(originality, not even once).

AntTweakBar este o librarie pentru C/C++ ce ofera posibilitatea unui GUI imediat pentru aplicatii openg/directx. Dupa logica ta ar putea fi un ENB Series modificat.

V2 daca ar exista ar fi mai bio: http://imgur.com/rQOaYbH

Degeaba încerci să explici unora de programare și ce poti face în c/ c++, multi nu știu ce e aia =)) Poate o sa-ti zică de unele programe de care au mai auzit și ei ca Code blocks :))

Pentru experienta ta vasta, ce se rezuma la a 'imprumuta' dumele cu v8 ale altor clanuri de A/D(originality, not even once). AntTweakBar este o librarie pentru C/C++ ce ofera posibilitatea unui GUI imediat pentru aplicatii openg/directx. Dupa logica ta ar putea fi un ENB Series modificat. V2 daca ar exista ar fi mai bio: http://imgur.com/rQOaYbH

Renko, n-am zis niciodata ca v8 este opera mea de arta. Am vrut ca istoria sa se repete, intelegi? Un clan de polonezi numit v8 erau acuzati pe nedrept de coduri asa ca au inventat v8engine doar ca sa-si bata joc de comunitatea de A/D (ma bucur ca macar cineva stie despre ce este vorba). La fel si eu am inventat toata paranoia asta cu v8engine http://i.imgur.com/jbogulh.jpg pe B-Zonepentru ca stiam ca aici sunt numai prosti care pun botul la orice. Cum sa cauti ma v8engine si MTA sync

Iti dai seama ce staff experimentat avem.

Totusi nu inteleg de ce ai creat codul renko de la bun inceput.

Cat despre asa zisul v2, am speculat doar ce ar putea fi din imaginile alea 2, fie ca exista sau nu. Mai ales ca se aseamana cu s0beit blue eclipse mod dupa interfata. Nu exista un cod in jocul asta care sa nu fie descoperit. Ceea ce este si mai frustant sunt acuzatiile stupide fara nici un pic de logica si cand ii intrebi "ba nene, care-i treaba" primesti smiley face-uri ca la autisti.

Fa un topic la discutii generale, posteaza un tutorial, detalii sau informatii. Nu astepta sa te caute cineva, in momentul in care stafful consulta playerii nu mai avem nevoie de 95% din staff.

Nu avem nevoie de ei nici acum dar infine. Eu eram ironic. Daca ar fi sa le fac un tutorial, l-as face in paint ca sa inteleaga cum trebuie.

Cum sa cauti ma v8engine si MTA sync http://imgur.com/a/h9Ptn Iti dai seama ce staff experimentat avem.

Am chicotit.

In fine, ca alta paranteza, acum doua zile m-a contactat Beyonce(sau ce nick are) c-ar fi luat ban pentru ceva ce nu exista.

Dupa ce mi-a insirat toate realizarile sale de pe RPG1, locul unu in top gangsters, n mii ore jucate, sute de videouri de la waruri etc. pot sa confirm ca daca acest V2 ar fi existat, Beyonce nu l-a avut. Nu-mi dau cu parerea daca este codat sau nu, nu stiu asta, dar V2 nu a folosit, pentru ca nu exista.

Beyonce(sau ce nick are)

Beyonce :)) Vrei sa spui Beyond. Pai nu este singurul care a luat ban pe acel v2. Si eu am luat ban, si solstice,phax etc. daca ar fi sa-i numar ies vreo 20 de banuri la activ date aiurea pe propriile videoclipuri si cand ii intrebi ce i-au apucat primesti smiley face-uri de la Kelton ca doar atat stie sa zica. Iti bati pula de comunitate prin inventia asta dar alti jucatori se trezesc cu ban asa sec... Eu degeaba le-am dat videoclipuri cum jucam acum 2-3-4 ani, la ei tot cod am. Demonstreaza-le la prosti ca nu exista.

https://www.youtube.com/watch?v=KuNk0GTnrgY

Curati domne astia din KIA, trag bine, au skill, adminii sunt incompetenti. Zau? Uita-te la faza de mai sus Blast. Ti se pare normal ca un jucator in alergare sa ia 80 damage asa rapid? Ti se pare normal sa traga intr-un jucator si apoi cand ii trece altul prin fata sa-i sara pe el? Sunt printre singurii admini care au un trecut in mafie, am fost lider de mafie, sublider Barzini si rank 4 in Vietnamese in 2014. Am inceput s-o las mai usor cu mafiile de cand a aparut Renko si odata cu el au aparut si "baietii cu skill". Te rog sa nu mai vorbesti aiurea si sa nu mai ridici in slavi membrii KIA.

@iMag1c, tu cine esti bai anonimule? Ai facut si tu level 20 si incepi sa vorbesti aiurea de admini, ca te muti pe alta comunitate, ca nu stiu ce. Ti-ai incercat-o si tu aiurea, ai zis ca esti in medici, nu te prinde nimeni ca ai renko, dar n-a fost sa fie. Ii pupi pe astia in fund din KIA ca sa ce? Poate te lasa sa-ti pui si tu numele asa? Poti sa pleci pe ce comunitate vrei, nu avem nevoie de codati aici.

Andrew daca tu zici ca joci din 2009 si rupeai serverele de DM, probabil ori te-ai jucat doar o scurta perioada ori te-ai jucat doar roleplay. Realizarile tale pe acest server nu sunt un argument cu privinta la experienta in coduri si sa poti face diferenta dintre un player curat si unul codat. Daca voi adminii ati gandi putin mai mult si ati incerca sa faceti diferente poate ati observa totusi experienta unui player. Daca te-ai uitat la videoclipurile mele o sa observi ca gameplay-ul meu e destul de diferit (joc cu 1800 dpi + setari din driverele de la mouse). Am facut dovezi concrete si i-am trimis lui kelton in PM in legatura cu reflexele din video-uri, dar degeaba pentru ca nu a acordat atentie deoarece el e sigur pe el ca am folosit ceva.

uite aici o reproducere a gameplay-ului meu la un stalp, pentru ca daca as face asta la un player ati zice ca am folosit aimbot. Daca ma filmez cum imi reinstalez gta-ul, intru pe un server si fac aceleasi chestii o sa ziceti ca folosesc aimbot de pe floppy disk si alte speculatii ca doar sunteti buni la inventat scuze si motive de ban. Daca renko ar fi binevoitor, v-ar putea confirma ca nu am cumparat acel v2 de care ne tot acuzati(nici macar nu stiu daca exista).
dai la 1:56-2:00 un exemplu al gameplay-ului,
aici un alt exemplu 3:44-3:50 si 4:40-4:46.
aici sunt cateva fraguri pe lagshoot (ar trebui sa stii ce-i ala ca joci din 2009), si aici am aimbot nu? Celor care o sa ziceti chestii de genul ,, nu e nimic special, faci c-bug etc'', incercati voi sa faceti litefoot, slide si fast cbug cum am facut eu in videoclip si pe lagshoot, cel mai probabil o sa va incurcati in c-bug. Daca stii sa faci c-bug calumea si cu precizie, nocbug pe skinshoot este easy. Edited by solstice

Iti bati pula de comunitate prin inventia asta dar alti jucatori se trezesc cu ban asa sec

Pai si ce vina am eu? Hahaha, voi ati creat acest zvon si v-ati tras singuri covoru' de sub picioare.

Le-ati dat pe tava pretextul necesar pentru a bana orice player pe proprile dovezi.

68296134.jpg

Bai baieti, nu va mai chinuiti sa le explicati atat, nu intelegeti ca le explicati degeaba, ca nu intereseaza pe nimeni, se vede clar ca e mai usor sa baneze lumea decat sa gaseasca ceva, daca si renko a spus ca nu exista v2, dar ei au v2... asta este, a fost frumos cat a fost, mergem mai departe, degeaba va chinuiti cu explicatii ca se vede ca nici nu se chinuie sa asculte. Daca e sa ii filmezi pe toti la waruri sa iei toate fazele suspecte, intr-o saptamana ii baneaza pe toti din mafie cum a facut si cu Iulian, asta este..

Pai si ce vina am eu? Hahaha, voi ati creat acest zvon si v-ati tras singuri covoru' de sub picioare.

Nici nu stiu de unde au scos toate speculatiile astea. Multi s-au trezit asa sec cu ban pe motiv aimbot si nici macar nu stiu ce este ala v2. TROLOLOLOL

Staff mai inteligent ca asta n-am vazut in viata mea de cand joc SA:MP. Nu mi-am imaginat ca o sa dea dovada de o prostie cum nu s-a mai vazut.

@, tu si cu Polter aveti toti dreptul sa fiti nemultumiti. Vad ca aveti legatura cu chestiile astea si cel mai probabil ati fost banat pe nedrept. Nu am verificat dovezile adminilor care v-au banat.

@, sa-mi prezinte filmari in care da 80 damage unui jucator care alearga fara sa rateze si eu ii dau unban.

tu si cu Polter aveti toti dreptul sa fiti nemultumiti. Vad ca aveti legatura cu chestiile astea si cel mai probabil ati fost banat pe nedrept. Nu am verificat dovezile adminilor care v-au banat.

Ce dovezi, propriile videoclipuri si dupa am refacut secventele cu slow motion ca sa vada ca n-am nimic. Nu-mi vine sa cred ca un admin a zis asta. #respect

@, tu si cu Polter aveti toti dreptul sa fiti nemultumiti. Vad ca aveti legatura cu chestiile astea si cel mai probabil ati fost banat pe nedrept. Nu am verificat dovezile adminilor care v-au banat.

@, sa-mi prezinte filmari in care da 80 damage unui jucator care alearga fara sa rateze si eu ii dau unban.

1:41

aici e slowmotion pentru acea faza

in acelasi videoclip 4:53

aici slowmotion mai mare sa se vada ca nici un am pus tinta properly. Dupa care adminul a zis ca mai sunt si alte faze dar nu a stat sa le caute. Am venit eu cu alte reflexe si le-am pus in slowmotion

@Andrew, Vad ca te-ai trezit si tu, pentru vorbele alea n-am ce sa zic, respect.

In schimb nu cred ca trebuie sa mai facem atat' show in acest topic, dupa cum a zis si Renko, v2 nu EXISTA.

Cum a zis si Andrew, dupa experienta celor doi (Solstice si POlter) nu trebuiau banati, insa acesat este STAFF-UL B-ZONE.

@@Kelton, Din cate am auzit tu ai acel v2, ce zici, ne faci si noua un video cu el? Sa-l prezinti si tu sa vedem ca exista cu adevarat.

Andrew, vrei sa zici cat ai fost mafiot, ca am inteles ca ai fost lider si nu stiu ce rank-uri, nu au fost faze in care sa dai si tu 10/10, 3/3 si tot restul si sa te miri si tu cum ai dat ? Eu nu sunt de partea nimanui, dar sunt de partea adevarului si sa fie toata lumea corecta, cine joaca cu cod, sper sa ia ban permanent, dar macar sa-l ia pe drept. V-am zis, daca stati spec pe oricine din mafie, o sa gasiti faze sa dati ban, dar astea nu sunt motive, sunt scuze pentru voi ca nu gasiti un cod in pc si va e mai usor asa. Eu vreau un staff corect si cu o mentalitate de om matur, nu cacaturi ca banul ramane ca au gasit niste faze suspecte, ia bagati-va si voi in mafie astia mai experimentati si faceti videouri, imi spui tu mie ca nu o sa luati si voi ban pentru niste faze ?

@, @, hah, nu doar voi ati luat ban aiurea, sunt multi pe lista, inclusiv eu.

daca si astea mai sunt dovezi suficiente pentru care sa ma banezi pt aimbot, e clar =)).

s-a ajuns sa luam ban pe filmarile noastre de pe youtube, naspa.

Bai, ca sa fie clar, daca dai bine si pari suspect iei ban, lui Kelton nu ii pasa de 5-6 jucatori, ma mir cumde inca nu m-a luat nici un admin la teste si sa caute "v8engine" in OSF, cred ca o sa urmeze.

@@NUSUNTRENKO, pai cumetre, daca v2 nu exista, atunci suferintele astea ce sunt?

eNTWPqu.png

Pozele astea sunt aparute de nicaieri sa inteleg?

A56Lney.jpg

m99K0hy.jpg

Sa-ti explic, pozele astea sunt furnizate de un Admin care a prins pe cineva cu acest cod in calculator si nu l-a banat, dovezile insa au fost prezentate lui Kelton, ulterior acel cineva este Admin pe RPG1, ce mi se pare foarte amuzant este ca tot pe RPG1 a inceput "zvonul'' asta, nu stia nimeni de pe alte RPG-uri de asa ceva, eu eram pe RPG3 cand am fost prima oara acuzat aiurea de v2 pe acest video, chiar si prietenul tau Rasta a confirmat ca aveam cod cea ce mi s-a parut extrem de amuzant pe moment pentru ca jucam cu sunet, dmg informer si ma putea bana lejer un Admin daca chiar aveam cod.

Cat despre voi cei din v8, sunteti cam creduli, credeti ca el ar recunoaste pe un forum ca exista un cod care se presupune ca este facut de el? :))

Si de astea?

http://imgur.com/a/fZTpy

Edited by Silent Aimbot Team

o sa primesti un smiley face de la Kelton

isi oprise si pmu si pe fb mesajele =]]]]]]]] mi-a raspuns totusi, cu imposibilul smiley face =]] : vVW1hsz.jpg si ZhkUOxS.jpg doar ca nu zorky a zis, v-am incurcat =]] tu ai zis

Edited by CaTaLyNN xD aka Dani Jr