Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baaaa bravo ba nici azi nu i-am batut pe Rifa, v-am zis de la inceput daca stati in rent bike ca ne luam bataie (si asa a fost) ca ei sunt mai multi si ne bat la influenta.Ne trebuia o zona unde sa facem kills.Nu sa stam ca nabii intr-un rent bike, eu daia nici nu am stat in bike stiam ca e o idde proasta.Eu am stat in parcare la noi dupa masini cu rifle in mana si i-am nenorocit pe aia de pe rent bike (asa trebuia sa facem toti nu numai 1) si faceam crize cand imi luati masina dupa care stateam baricadat ca era si departe turfu.Daca conducerea nu face ceva sa gaseasca o strategie mai buna nu ne mai revenim curand

Edited by AIM K0rS

De acum sper sa avem in fiecare zi. Adica eu o sa incerc sa dau attack in fiecare seara daca nu uit. Maine avem un war pe HQ sa fiti cati mai multi on macar hq sa avem.

Bravo ba!! Asa trebuie doar pentru asta stam in mafie sa avem war-uri, cel putin eu pentru asta stau.

https://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

Asta e ba ne-a batut, daca nu stiti sa stati pe turf, sa stati feriti si sa trageti de la distanta, nu frate voi va duceti rambo in aia toti normal ca faceti - prefer sa fac de capul meu la war si fac scoruri bunicele de + decat sa acult de conducere si sa fac -.Stati in rent bike-ul ala cand vedeti ca aia sunt mai multi ca noi si ne bat la influenta trebuie noi sa ne ducem in ei (dat toti o data nu doar 1-2 pe rand) ca nu avem ce face

Neața! Eu sunt la bunici fara PC, dar asta nu ma opreste sa mai scriu pe aici! King si Drw, retrageti si voi demisiile alea, nu va fac pe voi niste arme.

De cat timp iti face asa?

Fii atent. Varianta Wireless:

1. Asigura-te ca toate cablurile sunt la locurile lor.

2. scoate cablul de alimentare al wi-fi-ului.

3. Asteapta 10-15 secunde.

4.Reincearca

Varianta DNS:

1. Asigura-te ca acea conexiune este buna ( unitate si cablu )

2. Asigura-te ca cei de la firma respectiva nu trec prin probleme.

3.Scoate-l din unitate.

4. Pune-l la loc si incearca.

Sper ca ti-a mers, eu chiar asta am facut si a mers.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic