Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Rog liderul asasinilor, respectiv pe sa creeze un PM in care sa fiu adaugat si sa primesc informatii referitoare la lista neagra a factiunii News Reporters. Mai precis, in acest PM vor fi trecute persoanele care vor fi scoase de pe lista neagra a factiunii News Reporters datorita muncii voastre ca asasini (+ dovezile necesare).

Stiu ca nu ar fi trebui sa postez aici, sper ca avand parteneriat nu este o problema acest lucru. Am apelat la aceasta metoda de contact deoarece James nu mai are locuri pentru alte PMuri si nu am reusit sa dau de el in joc.

Salutari din partea echipei News Reporters.

Maine este o zi foarte importanta, vom avea 2 waruri care trebuie tratate cu maxima atentie. Vreau sa le castigam si sa ne impunem in fata celor din Avispa.

Nu vreau sa abuzati de topicul " Invoiri " si sa fim toti on si gata de war .

Welcome tuturor ce au intrat in ultima perioada, ma bucur ca ati venit aici si sper sa facem o treaba buna, ne auzim maine. Noapte buna.

Neata, in primul rand va salut, in al doilea rand cred ca stiti ca am prins 2 attack-uri ( Bike Rent SF, 69 SF ), vreau sa le tratam ca pe o provocare foarte mare, am ajuns la 40 de membrii. Vreau sa ascultati de Rank 4+ inclusiv de mine, Crack, James. Nu vreau sa vad pe nimeni Rambo!!! Toata lumea merge exact unde spunem noi si stam si ne aparam sau intram in ei depinde cum este situatia. Nu vreau sa vad topicul de invoiri Full, vreau ca toti acesti 40 de membrii sa fie prezenti la 19:45 in HQ. Nu vreau sa vad ca va certati ca x nu imi da arme sau ca x nu are job, nu vreau sa fiti rivali, vreau sa va varsati toti nervii pe Avispa Rifa, care pentru ei acum in gandul lor zic: ''Aaaa, war cu 69 Pier Mobs foarte usor le dam la 0'', Nu frate Astazi 69 Piers Mobs a atins slotu de 40-41 Si vreau sa le facem un mic cadou, sa le luam ambele turfuri, Ba baieti haideti sa ne trezim si sa incepem sa dam si noi putina magie la Rifareni. Numai bine!

Edited by VeTeRaN aka FaMe

Neata, in primul rand va salut, in al doilea rand cred ca stiti ca am prins 2 attack-uri ( Bike Rent SF, 69 SF ), vreau sa le tratam ca pe o provocare foarte mare, am ajuns la 40 de membrii. Vreau sa ascultati de Rank 4+ inclusiv de mine, Crack, James. Nu vreau sa vad pe nimeni Rambo!!! Toata lumea merge exact unde spunem noi si stam si ne aparam sau intram in ei depinde cum este situatia. Nu vreau sa vad topicul de invoiri Full, vreau ca toti acesti 40 de membrii sa fie prezenti la 19:45 in HQ. Nu vreau sa vad ca va certati ca x nu imi da arme sau ca x nu are job, nu vreau sa fiti rivali, vreau sa va varsati toti nervii pe Avispa Rifa, care pentru ei acum in gandul lor zic: ''Aaaa, war cu 69 Pier Mobs foarte usor le dam la 0'', Nu frate Astazi 69 Piers Mobs a atins slotu de 40-41 Si vreau sa le facem un mic cadou, sa le luam ambele turfuri, Ba baieti haideti sa ne trezim si sa incepem sa dam si noi putina magie la Rifareni. Numai bine!

Aloha japonezi, acum am venit si eu de la facultate, are dreptate Veteran, putina atentie si sunt convins ca ii vom domina, vedem diseara, have fun 69 :*

Felicitari pentru prestatia de astazi de la waruri, in sfarsit am scos si noi deagle de la naftalina :D

Maine vom avea inca 2 waruri impotriva celor de la Avispa. Vreau sa le tratati cu maxima atentie si sa le castigam .

Noapte buna .

@@C R A C K,Da l-am scos :))))))) . Cum am mai si spus avispa rifa e mult mai dezvoltata de cat noi in rank si chiar si in membri. Au membri care doar in mafii au fost ... Dar macar hq sa il avem.

Edited by Raw

@, Salut Paulynho. Da, trebuie tratate, daca o sa le castigam pe cele 2, o sa ne mai obtinem un turf. Nu conteaza ca o sa avem doar attack sau doar deffend, trebuie sa castigam, important este ca acestea de acum, din aceasta seara sa le castigam si sa mai cucerim cateva turfuri, pentru a ne obtine teritorii care sa ne apere HQ-ul.

@, Nu ai cu cine deocamdata, toti nu asculta. Mergeti cu masinile pe truf sa nu va dea dmg de la distanta si cand ajungeti langa ei atunci jos si omoru. Fugiti pe jos pana ajungeti la ei ai 20 hp ...

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic