Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Verificati topicul: anunturiimportante , vreau sa-l cititi cu atentie si sa fiti cat mai multi online.

Eu zic ca o sa bubuie serverul la acest eveniment =). Just a feelin'.

Noapte buna,nu uitati maine sa fiti cat mai multi la war-uri nu moare nimeni pentru 2 ore.O seara placuta si lasati rautatile mai la o parte...Razvan retrage'i postul lui Trestii...nu vreau sa existe o "monotonie" intre noi...

Degeaba spui.. e greu sa-i tii in frau cand nu inteleg, cand au strans atata ura si dusmanie in ei... nu inteleg.

@, Nu, cu siguranta ce ii acuma ii mmuuult mai grav ( Doar suferinte acolo )

Ce ma, numai tu sa ai post ? Am si eu, de la Newlife. =))

Cine a mai vazut, faceam duele in strada cu Explosive si ma trezesc cu plangere.

Dar vorba aia, e din ELC, te astepti la orice de la ei.. atata stiu, si sa stea in HQ la war.

Edited by EuGen90

Am iesit si eu,noapte buna.

@Pharell,putem sa fim si 40 ON ca tot degeaba...la ei 4 membri fac killuri cat pentru toata mafia,ceilalti membri sunt doar de umpltura.

Ura, ura si iarasi ura. Asa-i cand esti cel mai bun, toata lumea te ataca ( Bine, el loco nu stie aceasta senzatie ca bleah... ii el loco ).

Edited by BOSS TresTiii69

Salut , mult noroc la waruri.

Ne auzim in joc.

Doamne ce post hunteri sunt aia din ELC , au stat cu frapsul on doar pentru a face unul sau doua posturi.

Au facut niste posturi doar pentru + cred :))

P.S Hehe eu am deschis pagina :))

Edited by SQ ValentinoRossi

Au facut niste posturi doar pentru + cred :))

P.S Hehe eu am deschis pagina :))

Au facut niste posturi bune. Oricum sunt post hunteri.dar nu e problema ca azi e zi de war.nu mai iert nimic!

Bună dimineața!

Sunt pregătit să facem SF-ul albastru azi.

Sper să ies din jail până la war, dacă nu găsesc eu un lawyer.

Ne auzim pe server.

Desigur !

Au facut niste posturi bune. Oricum sunt post hunteri.dar nu e problema ca azi e zi de war.nu mai iert nimic!

Rambo tu esti ?

(program vorbisfille.dll):((Nu pot sa intru in Game am vrut sa sterg Modurile si am sters nush ce program mi ziceti si mie ce sa fac sa revin in Game?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic