Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

#MAGIE aseara la waruri. Felicitari!

Daca suntem toti on la ora 20:00 de luni pana joi, o sa facem treaba buna. Fara activitate si disciplina nu ajungem nicaieri.

Am rugamintea sa nu mai faceti posturi in care sa scrieti doar: "Salut" / "buna ziua", sunt considerate posturi facute pentru +1. Postati doar daca aveti ceva interesat/important de spus. De salutat, ne puteti saluta si pe /f.

Edited by MyAir

Salutare colegi,felicitari pentru ce s-a intamplat aseara,important e SF,nu alte orase,e clar ca pentru a castiga teritorii in celelalte orase trebuie ceva noroc si inactivitate din partea adversarilor,altfel nu prea avem cum,ei castiga foarte mult cu ajutorul punctelor luate pentru stat pe turf si prin dificultatea noastra de a ajunge acolo,practic toate luptele care le avem in alte orase ar trebui sa le privim,din punctul meu de vedere,ca pe niste antrenamente.

Am o intrebare,mai sunt sanctionate plangerile facute aiurea?Gen:

• Nick-ul tau: George
  • Nick-ul celui reclamat: [ZEW]PadE
  • Descriere: Eram la war si mi-a zis " ba codatule " . Nu sunt un codat daca te fac sa sti ! Nu te cheama Rasta sau Kewl sau DoKy
  • Martori: Toti de la war !
  • Dovezi (screnshot): http://www.imgz.ro/i/1396549731-sa-mp-009.png
  • Alte precizari?: Ghinion ca sunt Post Hunter !

Nu ca as avea ceva cu el dar e ciudat ce scrie la ,,Alte precizari''.Ori jucam sa ne distram ori jucam sa vanam greseli.

DA ci in seara asta avem war ? :|

Nu, s-a da rollback si la turf-uri deci perioada de testare a sistemului de war s-a incheiat, cred. De luni incep warurile, asa ca vreau sa fiti toti on de acum incolo incepand cu ora 19:00, zic ora 19:00 pentru ca oricum unii intarzie asa ca mai bine cu putin timp mai devreme, avem si noi timp sa ne organizam.

Salut baieti , de acum nu vom mai fi colegi.Imi pare rau,dar daca m-a mancat sa fac DM asta am patit.Cred ca ne-am inteles bine asa zic acum nush care a fost parerea voastra despre mine.Succes in continuare si sa ascultati de Myair e un lider extraordinar activ,isi face bine trb .Bafta si succes in continuare Myair cu lideru. :*

Salut baieti , de acum nu vom mai fi colegi.Imi pare rau,dar daca m-a mancat sa fac DM asta am patit.Cred ca ne-am inteles bine asa zic acum nush care a fost parerea voastra despre mine.Succes in continuare si sa ascultati de Myair e un lider extraordinar activ,isi face bine trb .Bafta si succes in continuare Myair cu lideru. :*

Bafta in continuare Demon..ce sa faci, unii oameni au uitat ce e distractia si pentru ce s-au apucat de sa-mp...no liferi.

@, Iauzi, pentru TataNUTU http://youtu.be/KzhW6P892Yc?t=22s

Edited by Drew

Buna dimineata, am rugamintea ca astazi la ora 19:00 sa incepeti sa veniti spre HQ iar la 19:30 sa fiti in linie, in HQ. Razvan14 si Spawn au rank 1 din cauza ca asa cere regulamentul, la intrarea intr-o factiune se acorda automat rank 1... Asta nu inseamna ca daca au rank 1, nu au dreptul sa dea indicatii, sa coordoneze. Sunt fosti lideri de mafie, fosti admini si credeti-ma, stiu mult mai multe decat mine. In legatura cu speculatiile tampite cum ca Razvan14 si Spawn ar fi vandut conturile, tin sa va anunt ca nu sunt adevarate. Razvan14 si Spawn sunt cei adevarati, cei care au scris istorie pe RPG1, asa ca, faceti bine si respectati-i. Dupa cum ati vazut si ei va respecta pe voi. O zi buna!

Edited by MyAir

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic