Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, am rugamintea ca astazi la ora 19:00 sa incepeti sa veniti spre HQ iar la 19:30 sa fiti in linie, in HQ. Razvan14 si Spawn au rank 1 din cauza ca asa cere regulamentul, la intrarea intr-o factiune se acorda automat rank 1... Asta nu inseamna ca daca au rank 1, nu au dreptul sa dea indicatii, sa coordoneze. Sunt fosti lideri de mafie, fosti admini si credeti-ma, stiu mult mai multe decat mine. In legatura cu speculatiile tampite cum ca Razvan14 si Spawn ar fi vandut conturile, tin sa va anunt ca nu sunt adevarate. Razvan14 si Spawn sunt cei adevarati, cei care au scris istorie pe RPG1, asa ca, faceti bine si respectati-i. Dupa cum ati vazut si ei va respecta pe voi. O zi buna!

@@MyAir Vorbesti serios? @@Razvan14Corleone si @@Spawn EU NU O SA ASCULT DE NIMENI, MA DUC RAMBO S@L

Salut!Asta e ultima data cand postez aici! Eu mi-am dat demisisa doarece plec in italia la lucru!

Bafta la war!

Cand ma reintorc sa vad macar SF-ul luat!

O sami fie dor de voi! :(

Felicitari pentru waruri , se putea si mai bine , pacat ca am avut cativa codati in factiune .. dar bine ca au fost dati afara

Nu aveau coduri, aveau plugin de radio...care mai nou e interzis.

Oricum, felicitari pentru waruri. Si o dedicatie pentru toti baietii de la noi care #DauMagie.

OAMENI BUNI, MAGIA EXISTA, TREBUIE DOAR SA CREDETI!!!

@@Razvan14Corleone, razvane, tu esti nob din fire, nu ma mira. Nu aveau coduri ci un fisier .asi care se regaseste in pluginul audio. O regula care cred ca e facuta "la misto", interzice si aceste tipuri de fisiere. Pe scurt, au fost dati afara DEGEABA. Asa se intampla cand "DAI MAGIE", toti dau /report X are aim. Probabil i-a controlat, nu aveau coduri dar au fost gasite astfel de fisiere .asi. Asta este, depasim momentul, crezi ca mie nu-mi pare rau? Erau 2 membrii extrem de buni. Seara buna, maine la 19:00 o luam spre HQ cu totii, da?

NOUL ABOUT ME AL LUI DREW =)))))) :

Δ Totul a inceput in 2009 cand mi-am primit scrisoarea de la Hogwarts si am devenit un magician adevarat.

Δ Primii mei ani de magician i-am petrecut alaturi de Vrajtorul Spawn, care m-a invatat tainele magiei (magie alba), mi-a aratat toate secretele si toate vrajile.

Δ Noua ni s-a alaturat Razvan14 care isi primise si el scrisoarea de la Hogwarts, impreuna am luptat impotriva vrajitorilor rai si am mentinut o atmosfera placuta pe server. Dar vremuri intunecate s-au abatut asupra serverului, o navalire de vrajitori malefici si practicieni ai magiei negre au distrus pacea,linistea si fericirea playerilor.

Δ Vrajitorul Intunericului K, impreuna cu ucenicii sai, au reusit sa preia conducerea asupra serverului prin metode barbare, a interzis practicarea magiei albe, oricine prins fiind trimis in turnul de la Azka/ban,pe o perioada limitata dar in majoritatea cazurilor permanenta si definitiva.

Δ In prezent, situatia este critica, asa ca eu, impreuna cu Vrajtorul Spawn si Magicienii: Razvan14,MyAir,Pade,Robert,Atom,Covrigel,Ciresel,TataNUTU, luptam impotriva maleficului Vrajitor Intunecat si a ucenicilor sai pentru a reda playerilor libertatea,pacea si fericirea.

Δ Daca ti-ai primit scrisoarea de la Hogwarts alatura-te noua la 69 Pier Mobs School of Wizardry si incepe o aventura pe care nu o vei uita.

Δ Nu uitati, Magia este reala, trebuie doar sa credeti!.

Edited by MyAir

@@Drew, Foarte frumos, m-ai uitat eu nu mai dau magie :(

Mii de scuze Magicianule i7, mi-am corectat greseala la timp. Impreuna #DamMagie.

@@Drew, Scuze acceptate, maine echipa calcaie alaturi de #DamMAgieee o sa cucereasca inca 2 turf-uri <3

Nu pot fi prezent maine deoarece am de sustinut un examen la Istoria Magiei, asa ca va trebui sa va descurcati fara mine din pacate :( . Miercuri si joi voi fi prezent.

@@Drew, Scuze acceptate, maine echipa calcaie alaturi de #DamMAgieee o sa cucereasca inca 2 turf-uri <3

Nu pot fi prezent maine deoarece am de sustinut un examen la Istoria Magiei, asa ca va trebui sa va descurcati fara mine din pacate :( . Miercuri si joi voi fi prezent.

la fiecare kill, #Dau magie la cutie :))

@@Drew, ba, de ce m-ai bagat in lupta? Daca-mi da nasicu ban ca incearca sa-i fur locu'?

SECRET pentru fani:

La melodia asta daca o asculti in timpu' warului iei cate 5 cand nimeresti:

Edited by Nastasescu

Bai baieti, se vede ca nu am fost sa #DauMagie. Dar e ok, cu timpul toti puteti ajunge cei mai buni magicieni, trebuie doar sa credeti!. #Belive.

Buna seara, Sunt noua voastra colega si sper sa ne intelegem bine!

Am iesit si eu ,Noapte buna :-H

Buna buna, o sa ne intelegem foarte bine, sper sa iti placa aici la noi. Noapte buna :)

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic