Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Dragi colegi si membrii acestei factiuni minunate, 69 Pier Mobs, poate acesta va fi ultimul post al meu aici sau poate ca nu, aseara killerfish m-a luat la teste, b000n curat, apoi a stat si m-a filmat tot i-am dat PM am discutat cu el si a zis ca aim este aici:

unde am omorat eu pe c cu deagle, cica este o distanta prea mare, voi face o cerere de invoire de 30 zile, daca myair doreste sa mi-o accepte raman alaturi de voi, daca nu vad eu ce fac, ori fac rost sa mai joc aici ori nu, sau alta comunitate, ce pot sa spun:

Myair-un tovaras bun, lider bun, chiar daca a fost inactiv, meriti mai mult decat lider, RESPECT.

Ellafox-Ellaa..o sa imi fie dor de tine.

Datch-Baiatu care da amenzi...bun, stii sa organizezi.

Sabz-worster.

Tinitou- bro.

fewdy-m-ai ajutat mereu, respect omule, nu te voi uita niciodata, promit.

sky-bunicel si el...

Cam atat despre voi, ceilalti a-ti fost colegi extraordinari, promit ca am sa ma intorc alaturi de 69pier mobs, pana vin, luati ceva turfuri.

#Remember 69 Pier Mobs pot spune: alaturi de voi m-am simtit cel mai bine, bafta baietii.

@, M-ai uitat sa ma treci acolo ... in fine imi pare rau de tine :| ai luat-o destul de urat de la admini probabil ca au avut ceva cu tine nu neaparat ca ai jucat cu coduri.. "Oricum adminii sunt ceva gen ca si profesorii ei nu gresesc niciodata" =))))

@, M-ai uitat sa ma treci acolo ... in fine imi pare rau de tine :| ai luat-o destul de urat de la admini probabil ca au avut ceva cu tine nu neaparat ca ai jucat cu coduri.. "Oricum adminii sunt ceva gen ca si profesorii ei nu gresesc niciodata" =))))

Sorry bro, da am uitat. respect mane.

Cuvintele lui killerfish: kelton a vazut deja videoul, credema nu dau banuri aiurea nu gresesc niciodata.

ba omule da fish e dumnezeul sampului si eu nu stiam? la teste tw in calculator absolut CURAT videoul e facut seara la 22 si ma baneaza ziua la 17 ca se trezeste el, da pfoi. o sa joc pe alt cont mai mic pana se duce 30 zile, pana atunci sa vad daca accepta air invoirea. baftaaaa.

i7...tovarase cum sa te uit mane, am fost colegi in TTB perioada mica, cand eram eu tu tratecyy toti astia, alexutzu pici toti...eh, remember.

[imgur](http://i.imgur.com/5oXZN8t.png)

when you stop illegal things you become a legend in the eyes of ennemies :))

Right i'm a cameraman and post-hunter because there is no solution to stop cheaters only like this :* also there is no reason to enter on the turf and play with cheaters.

Edited by mezen

Hello oo sa vb cu kelton sa iti dea warn pe forum nu ai voie sa postezi aici Sylvyu Google .....

Firati ai dracu cu posturile voastre. Lemne si pietre dupa voi ba. Ma doare-n PIX !

0 Turfs :)))

Nu ai voie sa postezii aici stai calm turfurile vin si pleaca si venim si 9 la war aveti noroc ca are myair examene ca va rupeam

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic