Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, stiu ca e dublu post dar nu merge edit si nu ma pot abtine.

@@That Evil That Seph, =))))))))))))))) iesi ba in morti matii d-aici copil jegos iesi in morti tai fa-ti si tu o iubita ;) ;) ;) ;) ti-ar prinde bine copilas care sta pe net 24/24, sa ma sugi la cuc, ai grija pe cine faci tu penibil.

Ba panarama de copil care esti, ai uitat ca inainte sa intrii in gsb te dadeai pe langa mine sa iti mai dau niste bani ca n-ai saracu' de tine.

Ba omule n-ai tu zile de viata cate prietene am avut eu. Taranusule ai uitat ca stateai pe skype cu mine si esti un disperat de samp. Ai tu gagica ma? Pe cine, vecina de 60 ani care iti da si tie porumb sa mananci?

Auzi la el, iesi pe-afara...

Tu n-ai un prieten omule si imi spui mie. Tu stii ca inca am poza aia cu tine cand te-a pus tac-tu sa muncesti cu tractoru si imi spuneai pe skype ca voiai sa faci un ban... Vrei sa te fac de ras in mortii tai? Sa pun poza aia? Zi ma...

Ce? Acum te pui pe skype sa ma rogi sa nu postez poza?

Panaramo, n-o sa pun poza pentru ca am mila si nu vreau sa te fac de ras.

Imi zici mie de net 24/24 penibilule, eu care petrec maxim 3 ore pe pc ratatule. Iti dau o poza cand eram in club? Nu de alta dar nu cred ca stii ce e ala. Iti dau o poza cu ce ii faceam lu gagica-mea, sa vezi si tu ce-i aia pizda?

E, ce ziceti baieti? Ma dcu sau nu la Romanii au talent sa le iau banii si valorea? :)) #1:30 #Plictiseala #Valuare #Bunadimineata

Edited by AIM Edy27

Imi pare raw ca va parasesc......dar am realizat cu reporturile si baul primit azi ca am gresit fata de voi si fata de comunitate....si imi cer scuze fata de voi.....asa se intampla cateodata .....daca nu sti ce sa faci.......sper sa ma iertati........sa faceti gangu asta cel mai bun cat se poate.Va urez succes tuturor sa luati SF sa fie albastru tot.Mult succes tovarasilor mei din 69 Pier Mobs

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic