Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

:)) Ne pregătim de antrenament :>

Voiam să fac cerere de învoire, dar m-am răzgândit, că deja n-am fost la ședință duminica trecută și nu o să ajung nici duminica asta ... Măcar la atrenament să fiu prezent (să nu fiu chiar așa nesimțit) =))

:)) Ne pregătim de antrenament :>

Voiam să fac cerere de învoire, dar m-am răzgândit, că deja n-am fost la ședință duminica trecută și nu o să ajung nici duminica asta ... Măcar la atrenament să fiu prezent (să nu fiu chiar așa nesimțit) =))

Oricum esti:))))

Eu am iesit, ne vedem maine dupa ce vin de la scoala.

Va pupa Jean! muah

Sunt gay ... :(

:))

Știm asta mă Ilie băscălie =)))))) =)))))) ahhahahahaha =)) =)) =))

Ma bag la raport toată noaptea până mâine seară ... am 38 de pct și sâmbătă plec la majorat. Tre' să trag tare :))

Avertisment verbal pentru limbaj la antrenament? Nu cred... Defapt nu inteleg, pentru limbaj, n-am vorbit urat, nu am insultat pe nimeni, nu am jignit, nu am injurat de ce am luat avertisment verbal? Pentru ca nu aveti voi simtul umorului? Pentru ca am petrecut o ora la pc ca sa ma joc SA:MP, adica sa ma joc, sa ma distrez, e o joaca, vreau sa ma simt bine, sa ma relaxez si am facut 2-3 glumite p-acolo care a deranjat lumea...Gata, m-ati suparat pe bune, de astazi inainte o sa-mi vad de treaba mea si de raportul meu si nici macar n-o sa vin la astfel de activitati extraserioase pentru ca nu-mi plac. Nu mai exist pe /r. Sanatate!

Avertisment verbal pentru limbaj la antrenament? Nu cred... Defapt nu inteleg, pentru limbaj, n-am vorbit urat, nu am insultat pe nimeni, nu am jignit, nu am injurat de ce am luat avertisment verbal? Pentru ca nu aveti voi simtul umorului? Pentru ca am petrecut o ora la pc ca sa ma joc SA:MP, adica sa ma joc, sa ma distrez, e o joaca, vreau sa ma simt bine, sa ma relaxez si am facut 2-3 glumite p-acolo care a deranjat lumea...Gata, m-ati suparat pe bune, de astazi inainte o sa-mi vad de treaba mea si de raportul meu si nici macar n-o sa vin la astfel de activitati extraserioase pentru ca nu-mi plac. Nu mai exist pe /r. Sanatate!

Știu cum e..trebuie să te obișnuiești cu severitatea... Și eu am avut o zi grea azi...

Mai îmi trebuie 12 pct la raport și termin...

Hai noroc la toată lumea ...

Am stat vreo oră azi prin primărie după niște foi, tu-i mama mă-sii...tare comozi sunt frate...

M-apuc de vânat, să-mi termin raportul...

Have a nice week-end :D

Hai noroc la toată lumea ...

Am stat vreo oră azi prin primărie după niște foi, tu-i mama mă-sii...tare comozi sunt frate...

M-apuc de vânat, să-mi termin raportul...

Have a nice week-end :D

Ba asta tu dute si manca ce ai zis tu aseara:)))))))))))numa aia ii bun ptr tine.

Sallutare baieti (inafara de parket) ce mai faceti? Eu acum veni de la scoala si intru in game, ne vedem acolo.

Parket, daca dai quote de bat de-ti suna apa in cap. Inteles? :)))))))))))

Salut, am venit de la Gay Fest 2013. A fost super !!!

OMG, așa rău ai ajuns ? =)) =)) =))

Ia uitați aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIESĂ DE REZISTENȚĂ !!!!!!!!!!

=)) =)) =))

69e.jpg

qxvd.jpg

6dh.jpg

7w1w.jpg

ybbt.jpg

8ukz.jpg

qav2.jpg

ad8x.jpg

13kg.jpg

kqgb.jpg

1g3v.jpg

7s9y.jpg

ej3v.jpg

Edited by TEC ParKeTzaL

=)) =)) =))

69e.jpg

qxvd.jpg

6dh.jpg

7w1w.jpg

ybbt.jpg

8ukz.jpg

qav2.jpg

ad8x.jpg

13kg.jpg

kqgb.jpg

1g3v.jpg

7s9y.jpg

ej3v.jpg

=))))))) Ai de capu meu :|

=)) =)) =))

69e.jpg

qxvd.jpg

6dh.jpg

7w1w.jpg

ybbt.jpg

8ukz.jpg

qav2.jpg

ad8x.jpg

13kg.jpg

kqgb.jpg

1g3v.jpg

7s9y.jpg

ej3v.jpg

Ioi ce-ti dau:))) cum betesig faci chestia aia?:))) ca eu n-am zis niciodata asa ceva:)))))

Da, mi-a placut tare ... ne-am batut cu rosii :X mi-am gasit iubițelul ... abia astept sa ma intalnesc cu el maine :X

Mda....am luatt crash la si 59.....si nu am mai putut sa ma loghez dupa...

Is nervos...mai stau putin si ma culc.Vreau la Gay Fest ca să îmi revin....

:| clar .... ești gay mare mă .... :(

=)) =)) =))

În sfârșit pomană, level 56 :))))))))

Mai stau puțin și bag raportu pe forum :))

Hai noapte bună. M-a cam ajuns oboseala cu stresiunea asta. Mai am 2 examene, luni și miercuri.....și gata...

Ne auzim luni de acuma. Iar nu ajung la ședință..sper să nu fie nicio problemă, dar n-o să fiu acasă. Week-endu' ăsta mă fac praf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)) O să fiu beat scândură ..... lemn, parchet și toate celelalte rășinoase posibile și imposibile =))

V-am țucat :*

Cam asa arata cea mai ascultata melodie din iPod pe luna asta :)) 1370 ori ( dreapta sus in colt ) =))4OxZPho.png

When you're ready come and get it, na na na na, na na na na :)) E super melodia, are o tenta de dubstep parca, nu?

Neatza LVPD! M-am trezit cam tarziu :)) Ma duc si eu pe afara ca am cate ceva de lucrat si apoi ne vedem in-game. Nu uitat sa postati raportul de activitate.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic