Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@ Da scolarii sunt cei mai bucurosi ca a picat 1 martie duminica :))))) au scapat ,dar poate li se scot ochii mainee :)))

Pana la urma sedinta e azi la 19 sau maine? hmm

Edited by ScorpioNNNN

Da mersi

Felicitari Carlito ! :D bai negrule pacat ca ne-ai lasat :)))

--------

Ne auzim in game,baftaa

Multumesc tuturor ca mi-ati fost membrii si sper sa ascultati de Carlito asa cum ascultati de mine (de frica FW-ului, dar ma rog). Vreau sa vad ca factiunea se duce in sus si ca nu exista probleme. Inca o data, mersi tuturor de sprijin. Sper ca v-ati simtit bine si ca mi-am facut treaba.

Felicitari Carlito, meriti aceasta functie.

Blackthief ai fost un lider minunat,de nota 20,mereu ti-ai facut treaba cum trebuie,in acelasi timp si serios,si glumet. Succes acum cu functia de admin :*

Carlito, Felicitari pentru functia de lider, meriti aceasta functie si sa te tii de ea, sa nu te lasi,si sper ca toti sa te asculte cum toti l-au ascultat pe black, Felicitari inca o data,iti tin pumni,sa te descurci la fel de bine ca black. :)

Black cu tine am dat testul ai fost intelegator atunci ai avut rabdare. La prima vedere am zis ca esti un baiat de gasca , atat timp cat ai fost sublider nu aveam ce parere sa imi fac despre tine pentru ca erai mai tot timpul sleep. Dupa ce ai luat lider sa schimbat totul , nu stiu poate mi-am facut o parere proasta dar eu cred ca ti se urcase graadul la cap. Dupa a urmat etc Fw pe banda bla bla bla. Si am inceput sa vad totul ce nu iti place si intentionat faceam acele lucruri care te enervau sau tot felul de porcarii , prosti etc etc. Si nu stiu daca ai intrebat pe altcineva pot fi de gasca , intelegator , muncitor tot felul. Dar daca nu suport pe cineva asa fac ca un "prost". Si sigur ti-ai creat o parere proasta despre mine. Bafta in continuare. Si nu sunt genul sa ma trag pe cur sa vorbesc pe la spate asa ca ti-am scris aici sa vada toti.

Carlito te felicit pentru noua functie. O meriti din plin, de fiecare data ti-ai dat interesul si eram convins ca o sa fi lider. Nu comentez nimic Felicitari inca o data. Sper sa nu te schimbi daca vezi acolo Chief. Ramane de vazut.

Edited by Raw

Black sincer regret ca pleci, ai fost singurul lider ca mi-a dat o sansa (mi-a acceptat aplicatia) in ciuda sanctiunilor, ai fost intelegator si sper ca nu te-am dezamagit, ai fost, esti si vei fi unul dintre cei mai straluciti lideri , succes in continuare sincer nu as fi vrut sa pleci pana nu imi dai rank 4 macar.

Hai salut !

Black pacat ca ai lasat liderul, dar te intelegem ca nu puteai si cu admin 3 si cu lider... Este foarte greu sa te ocupii si de functia de lider si admin. Cat despre cat ai fost lider, a fost foarte tare si un lider foarte bun si rabdator cu multi, nu stiu de unde atata rabdare. :))

Carl felicitarii pentru LIDER esti barosan de acum, se stia ca tu o sa fi urmatorul lider, pentru ca iti dadeai intereseul, chiar meriti felicitarii inca odata. :)

P.S: Maine scoala, hai cu martisoarele pentru gagici :>

Stiu ca sunteti gay si stiti si voi ca eu sunt mai gay ca voi, si desi nu mai fac parte din LVPD vreau sa las si eu un comentariu ca doar am stat 8 luni adica ce pula mea.

Incepem cu Blec. Blectif tu sincer ai fost primu lider pe care il puteam injura si in loc sa-mi dea FW nu imi facea nimic sau ma injura si el inapoi. Mai stii cum te stresam vara, ca in fiecare seara veneam unde aveai rent si te tot bateam la cap pana la 2 dimineata ? =)) Ai fost sincer cel mai bun lider pe care l-am avut, primul care mi-a acordat o sansa la o functie precum rank 5, antrenor si tester, si pentru asta iti multumesc, desi nu mai fac parte din comunitate (stati calmi ca nu m-am mutat pe alta comunitate, da postez in alte forumuri engleze nelegate de gaming). Succes cu adminu si tot ce mai vrei tu sa faci, si vroiam sa zic ca tu nu mi-ai fost lider, ci mai mult prieten, si alti membri pot zice acelasi lucru.

Pfoai si acuma am ajuns la homosexualu ala de Carla.. Mai stii cand ti-am dat 50k saptamana trecuta ? Eu da, ii vreau inapoi.

Glumesc ma, tu mi-ai fost prieten bun inca de cand am intrat, mereu ai fost activ pe /r si ajutai nabii chiar daca nu meritau, cu tine m-am distrat foarte mult cand ai fost rank 5, si dupa cum te comportai cu oricine intra in factiune, pot sa zic ca iti meriti lideru pe deplin.

Problema acuma ii cine corecteaza rapoartele la roads ?:)) Ca veni vorba de rapoarte, nu stiu cum naiba ai avut mereu chef sa le corectezi asa detaliat, eu mereu ma plictiseam si nu mai aveam chef.
In orice caz, mult succes cu lideru tau ma, chiar daca esti gay, te pup !

@@South Black Thief, tanarul meu invatacel :D, inca din ziua cand am renuntat la lider am stiut ca las LVPD pe maine bune, si te-ai tinut de treaba, singura dezamagire fiind faptul ca nu mi-ai atins recordul de vechime :), ceea ce e oarecum normal in aceste zile pentru ca nu se mai practica liderii longevivi.

Carlito, tu esti un baiat serios, cu destul potential pentru a fi un bun lider. Depinde doar de tine ce vei face mai departe, ai grija de cine te lasi influentat si gandeste-te la urmari oricand este vorba de o decizie, fie ea cat de mica. Tu ai vazut, din postura de membru, cum a fost condusa factiunea, intai de mine, apoi de Black, ai sansa sa o faci mai bine chiar.

@@Inferno27, Sa stii ca si regretul meu cel mai mare e ca nu am ajuns la fel de longeviv ca tine, insa macar per total in LVPD suntem la fel de vechi (tu ma ai cu cateva minute, dar nu se pune :)) ). Nici mie nu imi place practica din prezent cu liderul care nu tine mai mult de o luna, dar nici jucatorii nu mai sunt cum erau... Acum daca nu recrutezi la fiecare 3 zile, nu ai factiunea plina. Oricum, mersi ca m-ai indrumat si tinut pe drumu cel bun pana acum. Am un mare respect pentru tine si persoanele de acest gen. Inca o data, mersi pentru sansa, fara tine nu cred ca reuseam :))

@, Tu mereu ai fost un ghimpe in coaste, si cu toate astea, ai ajuns rank 5. Asta inseamna ca atunci cand vrei, poti. Nu trebuie sa ne purtam pica, ci sa invatam din greseli.

Pentru ceilalti membrii, va anunt ca nu plec, ci raman sa il mai ajut pe Carlito si sa va sacai pe voi. In orice caz, nu mai raspund la intrebari, deci nu ma mai stresati pe mine. Aveti un nou Chief, e cazul sa il invatati ce e ala spam.

In primul rand buna seara.

Black, chiar daca mi-ai fost lider doar vreo 2 luni, mi-am dat seama ce fel de om esti.La inceput, fiind admin, credeam ca nu iti pasa asa mult de factiune dar, din fericire m-am inselat.Nu sunt o persoana lingusitoare, sau ceva de genu', dar pentru mine ai fost un lider model, care cauta mereu sa-si sustina membri, sa nu-i sanctioneze, sau cand sanctionai, sanctionai cat de puin se putea.Iti multumesc pentru sansa acordat si pentru ca m-ai inteles cand am avut nevoie.Intr-un fel imi pare rau ca pleci, dar ramanem pe maini bune, sunt sigur de asta.Iti urez mult succes in ce vrei sa faci in continuare, multe impliniri si numai bine. Salut :*

Carlito, felicitari pentru lider, sunt sigur ca o sa te descurci. Sa ai parte de un mandat cat mai lung :)):*

@@Inferno27, Sa stii ca si regretul meu cel mai mare e ca nu am ajuns la fel de longeviv ca tine, insa macar per total in LVPD suntem la fel de vechi (tu ma ai cu cateva minute, dar nu se pune :)) ). Nici mie nu imi place practica din prezent cu liderul care nu tine mai mult de o luna, dar nici jucatorii nu mai sunt cum erau... Acum daca nu recrutezi la fiecare 3 zile, nu ai factiunea plina. Oricum, mersi ca m-ai indrumat si tinut pe drumu cel bun pana acum. Am un mare respect pentru tine si persoanele de acest gen. Inca o data, mersi pentru sansa, fara tine nu cred ca reuseam :))

@, Tu mereu ai fost un ghimpe in coaste, si cu toate astea, ai ajuns rank 5. Asta inseamna ca atunci cand vrei, poti. Nu trebuie sa ne purtam pica, ci sa invatam din greseli.

Pentru ceilalti membrii, va anunt ca nu plec, ci raman sa il mai ajut pe Carlito si sa va sacai pe voi. In orice caz, nu mai raspund la intrebari, deci nu ma mai stresati pe mine. Aveti un nou Chief, e cazul sa il invatati ce e ala spam.

Mi-a ramas postul pe cealalta pagina, hua!

@@South Black Thief nu stau sa fac roman aici , stii foarte bine ti-am mai spus si in joc . Te consider un baiat calumea , educat dar esti si copil la unele faze. Ai fost un lider foarte bun si vorba lu inferno , a stiut pe ce maini lasa LVPD .

Cat despre tine @ ma cunosti (zic eu bine) stii , si am discutat si ti-am zis ca tu o sa iei lider, pentru ca eu nu merit . Nu sunt activ ca tine si nu ma implic asa de mult , pentru ca vad "jocu"asta cu alti ochii. Dar vezi ca am vorbit de atatea ori , las-o mai moale, si nu fii copil sa te pui la mintea tuturor. Stiu ca o sa faci o treaba buna, doar daca incetezi sa te mai porti ca un copil. Nu sunt genu sa pup , stii foarte bine asta , asta ti-o spun din prietenie , de 6-7 luni de cand stam pe skype . Nu ca esti tu lider si eu rank 5 . Felicitari si sper sa iti dai seama de niste chestii. ;)

Nu cred ca scapi asa de usor RAW :))))

-----

Ramane cu noi si printre noi, Black, nu pleaca nicaeri degeaba va luati ramas bun :))) Multa bafta in continuare in tot ceea ce faci.Cat te-am prins eu in factiune ,de 4 luni cam asa a mers treaba super bine si asta da dovada ca ai stofa de leader si bravo.

Nu cred ca scapi asa de usor RAW :))))

-----

Ramane cu noi si printre noi, Black, nu pleaca nicaeri degeaba va luati ramas bun :))) Multa bafta in continuare in tot ceea ce faci.Cat te-am prins eu in factiune ,de 4 luni cam asa a mers treaba super bine si asta da dovada ca ai stofa de leader si bravo.

Nu mai cobi atata :)))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic