Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari! Se pare ca va scriu si eu in sfarsit de prin Oradea :)) Ma e bine aici, se putea si mai bine de atat. Am vazut ca sunteti destul de activi, ma bucur. Welcome celor noi si celor care urmeaza sa intre, sa nu fiti rai pana ma intorc eu joi sau vineri :)) Sper ca nu v-a facut probleme asta micu' de la PC, se descurca si el cum poate :)) O zi faina sa aveti in continuare, ne mai auzim :)

Salutari! Se pare ca va scriu si eu in sfarsit de prin Oradea :)) Ma e bine aici, se putea si mai bine de atat. Am vazut ca sunteti destul de activi, ma bucur. Welcome celor noi si celor care urmeaza sa intre, sa nu fiti rai pana ma intorc eu joi sau vineri :)) Sper ca nu v-a facut probleme asta micu' de la PC, se descurca si el cum poate :)) O zi faina sa aveti in continuare, ne mai auzim :)

Mie imi este de mare ajutor "asta micu de la PC" Am facut multe puncte cu el:)

Salutare , eu sunt noul vostru coleg ( poate uni ma mai stiti am mai fost pe aici) sper sa ne intelegem bine ;)

Welcome!

Sper sa intelegi rapid ca nu e de joaca pe aici si ca fara dovezi esti ca si mort.

Salutare , eu sunt noul vostru coleg ( poate uni ma mai stiti am mai fost pe aici) sper sa ne intelegem bine ;)

Welcome

Am revenit şi eu p-aici că de când nu mi-aţi mai văzut scrisul... :)) Nu le-am zis welcome celor noi veniţi, vreau să-i zic şi lui Tata la mulţi ani şi vreau să vă zic tuturor un noapte bună d-ăla rece, de poliţist.

Salut mai trec și eu cu un post pe aici ? Ce mai faceți ? Abea azi am reușit să mă loghez și eu.

Sper să fac raportul până sâmbătă :-S.

Salut mai trec și eu cu un post pe aici ? Ce mai faceți ? Abea azi am reușit să mă loghez și eu.

Sper să fac raportul până sâmbătă :-S.

Salut salut! Mai bine te-ai pune pe treaba...

Ma ce DM a fost la Calligulas :D acuma pun pariu ca vor fi multe post-uri, cum a zis si inferno :))

Pentru @PuDiCs si ceilalti interesati, modurile care le folosesc:

http://i.imgur.com/xPWXaaZ.jpg

Masina: http://www.gtavision.com/index.php?section=downloads&site=download&id=1593

Vedeti ca e pentru sfpd car. Trebuie sa redenumiti fisierele din copcarsf in copcarvg.

Skin: http://saesrpg.net/topic/26425-police-skin-mod-pack/

Noapte buna !

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic