Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor , va urez succes in continuare :* , Bafta Inferno27 , Wisler , Greet , [bTD]Zync si restul , v-am tucat .

Dupa cum ti-am spus si in-game imi pare rau sa aud ca pleci. Mi-a facut placere sa te cunosc, esti un baiat de treaba. Sper sa ne mai auzim prin LVPD, poate in alte circumstante :) Data viitoare sa stai macar pentru un rank-up :D Mult succes in continuare si sper sa iti poti rezolva problemele personale.

Astazi am inteles de la Inferno ca vrea ca sa doboram un record, asa ca in data de 15 Septembrie 2013 vrea ca TOATA LUMEA sa participe la sedinta. Avem nevoie de minim 33 de membrii la sedinta pentru a doborî recordul celor de la FBI. Asa ca, pe data de 15 Septembrie 2013 spuneti parintilor ca nu mergeti nicaieri, sa nu va dea de lucru, teme si asa mai departe ca avem un record national de doborât. Daca vom doborî recordul de membrii ON veti primi din partea mea un premiu fiecare, inca ramane surpriza. (in orice caz nu 1.000$).

Ba ce imi merge mie cu motoru BF-400.

De ieri pana azi , am luat 3 BF`uri, unu cu 92, altu cu 93 si altu cu 95, si le`am dat asa unu pe 110k, altu pe 107k, si altu pe 103 :)) .

Afacerist

Bravo tie

Neata baieti! Ce faceti?

!ATENTIE!

Am zis ca ar fi cazul sa va anunt ca azi la ora 13:45, cu 15 minute inaintea antrenamentului va astept in Armoury. Cine intarzie nu va participa la activitate. Anuntati-va si colegii.

!ATENTIE!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic