Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari! Astazi mi-am dat seama ca nu am niciun smartphone. Asa ca daca detii un Iphone 3Gs sau 4, pune un anunt pe maicador, intru si iau de acolo.

Acuma serios, daca aveti vreun iPhone 3GS sau 4 lasati-mi un PM, vedem noi ce si cum :)

Salutari! Astazi mi-am dat seama ca nu am niciun smartphone. Asa ca daca detii un Iphone 3Gs sau 4, pune un anunt pe maicador, intru si iau de acolo.

Acuma serios, daca aveti vreun iPhone 3GS sau 4 lasati-mi un PM, vedem noi ce si cum :)

Salutare LVPD eu am terminat raportu de ieri :))

Wisler am eu o cutie de iPhone 2G 8GB daca te intereseaza.

Dada, s-o crezi tu ca pleci asa usor. Da-ti 2 palme si iti revii. Nu totul se rezuma la rank-up.

Nu de aia plecam ;), Stie blackthief...:|

Eu am iesit noapte buna baieti

Am 9 carnete luate pana acum.. azi nu am prea putut fi on doar 2 ore ( probleme cu pc-u) maine o sa incerc sa fiu mai activ..dar nu foarte mutl miercuri am teza da ma doare la patina ca la romana stiu :D

Noapte buna

Salut ce faceti?Eu sunt la scoala la ora de dirigentie, ne auzim mai tarziu in game cand intru sa mai fac niste pct la raport.

Maine toata ziua stau la permise :D

Va salut baieti....Nu va mai plangeti ca nu ninge, nu sunteti singuri carora li se intampla asta! Azi am dat teza la economie, am scapat, mai am marti si joi si gata cu ele, sa vina vacanta!!!

Si ai stiut ceva la teza ? :))) ori doar ai scapat :)))

Si ai stiut ceva la teza ? :))) ori doar ai scapat :)))

Am mai scris.... Noroc ca am gatu lung si urechile bune:)))

Acum am venit si eu de la antrenamente baieti... sper sa intru in seara asta in joc, nu ma simt tocmai in stare... E si ziua mea azi!

Edited by AndreiG

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic