Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ultimul meu post aici, pentru o perioada de timp :)) Bafta all ! Ne mai auzim, mi-a facut placere sa va am ca colegi, sper sa ne mai intalnim tot aici in LVPD, si tineti minte un lucru jucati 4 fun ;) ! PWP :*

Salutare H3at0n!

Imi pare foarte rau ca nu mai esti "intre oile noastre", dar la fel cum ai zis si tu, probabil o sa ne REvedem tot aici. Multa bafta in continuare pe plan virtual cat si in realitate. Te saluta si respecta Kejo! ;)

Edited by Kejo Kuklinski

Salutare LVPD, nu ma mai postat de o vreme am fost cam ocupat cu al 2-lea raport ca sa nu gresesc ca si la primul. Eu spun ca puteam mai mult si de acum inainte imi voi intra in mana, deja am experienta si nu imi permit sa mai gresesc. Cati dintre voi nu au gresit la primul raport din primul vostru departament, curiozitate?

Edited by South HashBua

Neata buna, iar sunt matinal din cauza lipsei de tigari, oare la ce viseaza Zack al meu?

@BS H3at0nnn, mult succes in continuare si imi pare rau ca nu mai faci parte din colectivul nostru.

@Inferno27, don't worry, abia astept!

@Metaphour, mare noroc au avut cei de la Real, noroc de Ramos ca a egalat in ultimul minut, ce sa faci ghinion de nesansa. Oricum eu vroiam ca realul sa castige.

Ne auzim in-game, spor la antrenament si sa ploua cu rank-up, traiasca Inferno27 inima de leu! [laugh]

@,

HALA MADRID baaa :))

Real e fortza....atlethico a jucat antifotbal + ca Real a avut penalti neacordat :*:))

Edward ba, 2 things -

1. Please stop spam :), Maybe it's internet lag, so only press post once.

2. Reduce the signature please

@, Mulţumim.

@, Bine aÅŸa nab.

Eu am ieÅŸit pe afara , ne auzim mai pe seara.

# Are cineva 2 euro pe clienţi să îmi pun South in faţă ? Am depăşit limita de schimbări şi trebuie să aştept mult. Rămân dator c-o bere.

Edited by Zack

Salutare LV-PD, in primur rand tin sa-i felicit pe toti care au luat rank up. Si felicitari si DuVaLe pentru "Best" la raport.

Salut. Mersi hash ! Nu ma asteptam sa am cele mai multe puncte. O sa-mi dau silinta, si sper sa numai fac greseli. Si eu vreau sa-i felicit pe toti cei care au luat rank-up.

Edited by DuVaLe

Salut baieti !

Acuma ceva timp am venit si eu acasa, nu am mai postat aici de mult :)).

Felicitari celor are au luat rank-up azi :).

Salutare LVPD!

Nu prea am obiceiul sa postez pe aici, asa ca mi-am propus ca de acum inainte sa fiu ceva mai activ pe forum ca in game sunt destul.

Azi am facut 1 an pe B-Zone, adica de cand e contul facut si asa cu ocazia "aniversarii a unui an pe B-Zone" Inferno mi-a facut un cadou intamplator super tare! Merci inca odata, Inferno!^_~

Salutare LVPD!

Nu prea am obiceiul sa postez pe aici, asa ca mi-am propus ca de acum inainte sa fiu ceva mai activ pe forum ca in game sunt destul.

Azi am facut 1 an pe B-Zone, adica de cand e contul facut si asa cu ocazia "aniversarii a unui an pe B-Zone" Inferno mi-a facut un cadou intamplator super tare! Merci inca odata, Inferno!^_~

Nice, 1 year of your life wasted :)). Gg for rank ba, now we'll wait 7 weeks for us to get rank 4 :)).

Ceau, ce fac fetele mele? Eu stau la scoala si ma plictisesc de mor, mai am si o inspectie cu nu stiu ce Eco Scoala....Abia astept sa scap odata de ora.

P.S: Congrats DH01 my hommie for helper.

Edited by South HashBua

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic