Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: BiAncaXxX

* Level: 18

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) o saptamana.

* De ce doresti sa pleci din Police Department?: FW luat aiurea .

* Cum te-ai simtit in Police Department ?: Excelent.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Police Department pt minim 2 saptamani: Da.

* Alte precizari?: Merci pentru sansa acordata.

Nick: BlackThief

Rank: 6 [LVPD Chief]

Data sanctiunii: 17.01.2015

Membrul sanctionat: [LVPD Officer] Biancaxxx

Sanctiune: Faction Warn

Motiv: Kill aiurea unui suspect.

Dovezi (optional): Reclamatie.

Alte precizări?: Grija pe viitor!

Uite cum fac si eu primu' post la Discutii... Bianca, stiu c-ai fost si-n NG, da' parca nu erai asa rebela. Nu stii cine-i Marlo, cum nu stii nici cine-s eu. Spui de el ca nu stie o boaba Regulamentul, da' tu dai dovada, prin ceea ce faci, ca n-ai nici cea mai vaga idee despre AFK si wanted dat cand revii de pe ESC sa AFK. S-ar putea ca cel ce te-a reclamat sa stie mult mai multe decat vei stii tu vreodata. Nu pune ca motiv in demisie "FW aiurea", daca tu faci o greseala. Greu ai intrat in Departamente, da' usor ai iesit. Sansele-s mici sa mai ajungi aici vreodata. De ce nu invatati sa va asumati faptele?! De ce alegeti mereu cea mai grea cale? Iti dau un exemplu, ce l-am experimentat zilele astea... Prinzi o maimuta pe contrasens, te duci dupa ea, nu vrea sa coboare din masina, ii dai Neconformare... Continui s-o urmaresti, ii dai Runner... Ajunge in Jail, unde face abuz de ESC, pana, cu ajutor divin, reusesti sa-i iei licenta. Nu era mai simplu sa-si accepte pedeapsa din start? Fara sa riste Ajail, fara sa stea in Jail aiurea, fara atata fugareala si pierdere de timp?

Totu' tine recunoasterea faptelor. ;)

Neata LoooOOOmee !!

Eu acum am ajuns acasa de la ghetou !!

Ne auzim in game !!

Felicitari Carlito pentru noua functie , o meriti din plin si sper sa te descurci.

Edited by Raw SEF

@,Mersi.

Noapte buna, ma bag la somn, ne auzim maine.

Welcome celor noi ! Aveti grija ce faceti, sa aveti dovezi mereu si daca nu aveti sa nu actionati, spor la raport si sa ascultati de colegii cu rank superior ca stiu ei ce zic.

Welcome celor noi! Aveti mare grija la ce a spus Carlito un post mai sus, si de asemenea, aveti grija la regulile nescrise, logice. Chiar daca nu sunt in regulament, trebuie sa le deduceti. In caz ca nu sunteti siguri, intrebati. De asemenea, verificati cu atentie topicul de anunturi importante si cititi regulamentul de la cap la coada, am mai facut modificari minore.

SAlut colegii

Blackthief explicami te rog ce vrei sa spui cu

IV. Am adaugat urmatoarea regula in sectiunea "Condus si licenta auto":

nu am gasit nicaieri... sau lasami link sa ma conving, salut

Salut gayilor, dupa cum stiti nu dau eu prea multpe forum, da vreau sa le urez celor noi un "Bun venit" in factiune si sper sa va simtiti bine. Ascultati de cei cu rank mare si nuincercati sa pareti inteligenti pe /r, ca am mai avut cazuri si nu a iesit frumos.

@, Unul dintre motivele pentru care am venit pe forum e sa iti urez si tie "felicitari" pentru functia obtinuta. Ti-am zis inca de cand am pus mai demult demisia ca tu o sa fii lider, si acum esti mai aproape.

(dar tot puti si esti gay)

Edited by TudorTudy23

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic