Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Fira, imi pare foarte rau ca ne lasi asa repede, stiu ca acum cateva luni eram foarte activ, dar SAMP-ul (B-zone) nu mai e ce a fost odata, sper sa tinem legatura in continuare si multa bafta in continuare.

Selectezi ceva din ce am scris si apare optiune "mention", eu cand zic ca esti nab nu ma crezi.

@, delete some of your messages.

Edited by Fira VIP

Bafta Fira, stiu ca încă sunt dator lui Andrei dar fără ține nu reușeam să întru în factiune. Îți mulțumesc pentru ca mi-ai acordat o șansă în acest departament de poliție.Îți rămân dator sper să mai ținem legătură Succes în continuare te pupa Pabl[o].Esc[o]bar. :*

Fira, as vrea sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, de multe ori m-ai iertat. Ai fost unul dintre cei mai buni lideri pe care eu i-am intalnit de cand joc samp si iti multumesc inca o data. Iti urez tot binele din lume si tine minte ca acest joc nu iti da sa mananci, il joci doar de plictiseala si sa nu devina o obsesie. Sper ca ne lasi pe maini bune si urmatorul lider sa fie macar jumatate cum ai fost tu, fira.

Tot respectul si sanatate!

Imi pare rau ca pleci @@Fira VIP, chiar daca nu sunt de mult timp in aceasta factiune am inceput sa te cunosc cat de cat . Vreau sa iti multumesc pentru sansa oferita atunci cand mi-ai acceptat aplicatia . Dar ce pot sa zic , viata reala inainte de cea virtuala . Iti doresc multa bafta , iar pe viitor sper ca ne vom mai intalni in joc!

Felicitari Andrei, sa ai grija de nabii acestia si succes cu noua functie. Sa stiti ca ati ramas pe cea mai buna mana posibila din factiunea asta(poate drop era la fel) asa ca nu-l suparati. Posibil ultimul post aici, bafta LVPD, bafta nabilor.

Remember FiraTM

Edited by Fira VIP
Sa se vada c-am valoare si ca nu mai am functia.

Felicitari Andrei, sa ai grija de nabii acestia si succes cu noua functie. Sa stiti ca ati ramas pe cea mai buna mana posibila din factiunea asta(poate drop era la fel) asa ca nu-l suparati. Posibil ultimul post aici, bafta LVPD, bafta nabilor.

Remember FiraTM

:(.... imi pare rau!

GG Andrei_G!

Salut tuturor baieti! Este primul post in topic de cand am fost ales de catre voi in functia care o detin. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si pentru voturile voastre! Vreau sa ne intelegem cat mai bine, sa nu avem probleme, sa ne respectam reciproc, sa fie o relatie de prietenie intre noi si sa putem discuta orice problema avuta in privinta jocului. Astept sa fiu contactat de voi in orice moment prin PM sau SMS pentru a discuta problemele care le aveti. Probabil marti 03.11.2015 voi organiza o sedinta in care doresc sa fiti prezenti toti. Probabil in sedinta voi alege si sublideri. Sper sa imi respectati alegerea si sa ma sustineti indiferent de ce as alege. Va asigur ca voi alege pe cineva cu care puteti discuta orice si sa va stea la dispozitie in orice moment! Va multumesc inca odata si va doresc o sedere cat mai placuta in continuare in LVPD!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic