Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, vezi ba? Cine stie, stie, bv.

A fost postat Raportul de Activitate pe data de 2 Mai - 8 Mai -> CLICK

La fiecare rank veti vedea (69/60) sa zicem. 69 reprezinta numarul de puncte facut de toti membrii de la rankul respectiv saptamana aceea, 60 reprezinta numarul de puncte ce trebuia facut de respectivul rank. Am facut acest gen de statistica pentru a scoate in evidenta cei mai activi membrii.

In cursul acestei saptamani voi posta si restul rapoartelor de actiivtate, in medie 2 pe zi, poate chiar mai mult. Probabil vom acorda si besturi in $$$ din buzunarul meu pentru a motiva creearea raportului de activitate. Seara buna!

Edited by uV TheoNeuer

Sal băieți, ați făcut raportul? Eu vad ca numai best-uri am de când sunt LVPD :)) m-a luat Sile de câteva ori, nu ar trebuii sa primesc ceva? :)) sa mai fac și eu un ban în plus, nu-mi strica, și asa am pierdut 700k săptămâna trecută la barbut, csf..

@, bv, mare om, place skinu tau cu bereta.

Baietii, Andrei nu lasa lider, nu va mai faceti sperante si nu mai aranjati voturile. Am inteles ca ati ajuns asa departe incat ati promis sublider la toti cei ce va voteaza. Asa, te voteaza 20 de insi de la noi din LVPD, ce faci? Am inteles ca ii si obligati sa filmeze votul ca sa fiti convinsi ca au votat cum 'trebuie'. Daca s-a ajuns asa, mai trebuie sa mai dati bani ca sa va voteze si e totul ok. Cu lideri ca astia care dau sublider daca 'm-a votat' sau daca 'mi-a dat bani' factiunea o sa se duca mult in jos, liderul o sa prezinte o durere in fund de factiune si l-ar interesa doar necesaru pentru care e lider in factiune, deci nu cred ca ati vrea lideri din astia. In cazul unui vot spontan, fara sa fim anuntati decat cu o zi inainte sa zicem, incercati sa votati un membru dupa activitatea lui in factiune, ce-a facut pentru ea, cu ce v-a ajutat pe voi ca membrii, etc, nu puneti botul la prostii din astea ca va da x sublider. Ai sublider in PD luat pe pile de la rank 2 sa zicem, te mandresti? Sper ca nu se va ajunge chiar asa.

@, bv, mare om, place skinu tau cu bereta.

Baietii, Andrei nu lasa lider, nu va mai faceti sperante si nu mai aranjati voturile. Am inteles ca ati ajuns asa departe incat ati promis sublider la toti cei ce va voteaza. Asa, te voteaza 20 de insi de la noi din LVPD, ce faci? Am inteles ca ii si obligati sa filmeze votul ca sa fiti convinsi ca au votat cum 'trebuie'. Daca s-a ajuns asa, mai trebuie sa mai dati bani ca sa va voteze si e totul ok. Cu lideri ca astia care dau sublider daca 'm-a votat' sau daca 'mi-a dat bani' factiunea o sa se duca mult in jos, liderul o sa prezinte o durere in fund de factiune si l-ar interesa doar necesaru pentru care e lider in factiune, deci nu cred ca ati vrea lideri din astia. In cazul unui vot spontan, fara sa fim anuntati decat cu o zi inainte sa zicem, incercati sa votati un membru dupa activitatea lui in factiune, ce-a facut pentru ea, cu ce v-a ajutat pe voi ca membrii, etc, nu puneti botul la prostii din astea ca va da x sublider. Ai sublider in PD luat pe pile de la rank 2 sa zicem, te mandresti? Sper ca nu se va ajunge chiar asa.

Baiatu amuleta ai grija cum vorbesti numai incepe sa faci si tu prostii dastea mai ales la discutii cum tu incepi sa dai cu zvonurile si insa ne strigi la toti.

DJmix LVPD

uV TheoNeuer

Sunteti nabi amun2 smr, o sa vedeti ca lider o sa ia cineva din afara sau Bone, sau unu dintre admini de la noi Pvp sau freelender care este activ... nuj parerea mea, asa e va faceti sperante da csf. PS: daca eram pe lista nu aveati sanse in fata mea :))) :X:* pupek terminati-va cu prostiile.

Băi lider vor toți dar în stare să-l țină și să răspundă corect la plângeri poate face doar un membru vechi cum e theo sau cretzu sau cine a mai rămas :))

Băi lider vor toți dar în stare să-l țină și să răspundă corect la plângeri poate face doar un membru vechi cum e theo sau cretzu sau cine a mai rămas :))

Salut ,sper sa ne inteleg foarte bine.Si sa fi foarte atent cand opresti pe cineva sa il sanctionezi sa ai mereu dovada inainte sa faci ceva sa te gandesti de 2 ori.Succes .si Apropo welcome!

6JFIeeX.png

Pabllo.png IuqNRIg.gif

@, salut, nu zi inca welcome ca n-ai intrat inca :))

Au fost postate toate rapoartele de activitate ramase, multumesc lu' Georgee si lu' DariusZ. Verificati si voi pe acolo. Daca ati avut invoiri sau daca au gresit cand au facut evidenta dati PM, sanctionez rapoartele dupa 24h de la postarea acestora daca nu primesc nimic legat de ele. Deja 2 membrii vor lua 3/3 de la 0/3 pentru rapoarte, va rog sa verificati si sa-mi spuneti ce si cum.

Spor la raport, ce sa zic :))!

Salut tuturor, am revenit si eu aici.

Probabil ca unii dintre voi ma ştiți de data trecuta.. in fine, vreau sa va urez mult spor la raport şi sper sa ne ințelegem la fel de bine impreuna.

Vreau sa il felicit pe Theo pentru funcție, si ii urez cat mai multe zile cu el. Theo ai toata increderea şi susținerea noastra.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic