Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut , sigur ne vom intelege bine , macar cu voi sa o fac ca , civilii ma iubesc deja :)))

Welcome tuturor. Aveti grija la post-hunteri, vedeti ce faceti. Actionati intotdeauna cu dovezi bune, de preferat pe filmari ca sa nu existe probleme. Va sfatuiesc sa verificati filmarea inainte sa confiscati un carnet pentru ca filmarea poate fi corupta, poate nu a filmat cum trebuie si tot voi veti avea de suferit.

Spor la raport!

Daca am bagata inactivitate, nu mai e nevoie si de invoire nu ?

Nu mai este nevoie domnule Xander.

Ce mai faceti bai? Uite eu la un somon prajit, cu orez presarat cu cimbru, si cu niste feliute de avocado pe deasupra. O masa corecta, cum imi place mie. Voi tot la cereale cu lapte? Eee, ce sa faci. :)) #dereckversace

Ultima zi din aceasta saptaman... ca de maine ma duc la munca... gen practica ... :(( Alt raport, alte probleme, csf. V-am lasat, bafta la scoala/liceu ce mai aveti voi.

M-am gandit sa bagam un sistem de amenzi. Exemplu pentru lasarea masinii personale in garaj va trebui sa dai /fdeposit 10.000$, pentru /d aiurea 7.000$, pentru DM in zona HQ-ului 10.000$ si tot asa. Amenzile vor putea fi acordate de cei cu rank 3+ doar celor cu rank inferior sau egal cu ei (ca rank 3 nu pot amenda un rank 4, dar pot amenda rank 1 si 2).

Toti membrii vor putea solicita amendarea unui coleg printr-un PM liderului indiferent de rankul lor si al reclamatului. Se va tine evidenta intr-un topic unde va fi prezenta lista amenzilor, unde se vor posta amenzile date si unde se vor posta pozele cu /fdeposit ale celor amendati.

Daca amenda nu este platita in 24 de ore se va dubla valoarea ei (in loc de 10.000$ vei avea 20.000$) si daca nu este achitata in 72 de ore membrul va primi Faction Warn. Simplu. - Amenzile vor fi proportionale cu cele de la Wars, nu o sa fie amenzi foarte scumpe.

Banii ne vor folosi la evenimentele facute de LVPD, la antrenamentele organizate, pentru besturi la rapoarte (care se vor adauga), pentru concursul The Most Active si in viitorul putin mai departat la salariile celor care detin rankul mai mare de Sergent (vom implementa un sistem de rankuri pe forum).

Astept parerea voastra in acest topic: "Da / Nu, argument ..." *posturile mai scurte de 3 cuvinte vor fi sanctionate*

Edited by South TheoNeuer

Nu, deoarece cred că așa se va creea o oarecare ciudă între colegi sau certuri iar cel care a primit o amendă apoi va sta ca un fel de post hunter ca să găsească ceva pentru a amenda alt coleg și tot așa, iar acest lucru nu cred că va fi în folosul departamentului.

Eu sunt de acord. Acum depinde pentru ce sunt amenzile alea, pentru a nu ajunge la abuz si obraznicie, cum zice lelu mai sus. Eu ma refer sa nu se poate da amenzi pentru o prostie... nu stiu sa dai exemplu, dar ai inteles tu.

Multa bafta, ne auzim mai pe seara cand intru in game !! Ceaules !

@, Lelu are dreptate. Nu sunt nici eu de acord. Daca as avea o certitudine ca nu se va exagera cu chestia asta, as fi de acord. Dar o sa vina cei de rank 3+ si o sa se creada superiori, si daca nu faci o data cum vor ei, o sa se puna sa stea pe noi, tinandu-ne doar in amenzi. Acum sa vedem ce spun si ceilalti. Eu zic sa nu exageram chiar asa, DM in jurul HQ-ului tot o sa se faca, ca asta e distractia noastra. /d aiurea tot o sa se dea, pentru ca cine nu o face?! Si lista poate continua. O zi buna.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic