Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

daca postezi aici nici nu este de observat intrebarea in caz ca va fii adaugat , trebuie sa fii nab rau sa gresesti la o intrebare ca asta.

Man, sa sti ca exista specimene care sa greseasca.

Edited by SilviuN SFPD

A trecut o saptamana si inca n-am primit decat un singur PM in legatura cu test log-ul. Fie nu va pasa, fie lucrati din greu la acel test log. Nu v-am cerut marea cu sarea, ci v-am cerut un simplu test log facut de voi.

A trecut o saptamana si inca n-am primit decat un singur PM in legatura cu test log-ul. Fie nu va pasa, fie lucrati din greu la acel test log. Nu v-am cerut marea cu sarea, ci v-am cerut un simplu test log facut de voi.

Pot incerca sa iti fac eu un test log?

Chiar daca am doar r3, macar mie imi pasa.

Astept un reply daca esti de acordc sa fac eu un log.

Inactiva lumea pe aici, sa moara Gandalf si John Snow a inviat. Ce mai faceti, cum o mai duceti, bine, sanatosi, acum ca a inceput scoala, faceti raportul din timp, luni cate 10 puncte, marti cate 15, csf, viata grea, n-ai csf.. Haideti sa facem aici spam cum nu s-a mai intamplat niciodata, bagati un subiect, il dezvolt eu, mersi, p@

Ba, Kush, nu esti normal, ba, de ce sa pleci, poate vin peste tine acum, hai, dracu, hai, nu ne mai speria si retrage, sa stie toti ca a fost o gluma.

Style din pacate nu este o gluma.....

I-a fost spart contul ...

Stai stai stai, cine i-a spart contul? Cine a facut demisia? Kush sau ala de a spart contul? Explicati-mi si mie.

Marian e frate-su, deci banuiesc ca tot Kush e pe cont, atat stiu si eu, nici nu stiam ca i s-a spart ( a 2-a oara). Imi pare rau, Kush..

@, Contul de forum i s-a spart, sau contul din joc? Si de catre cine?

Contul din joc, de ala stiu sigur, pentru ca nu mai are nimic pe el, iar daca o fi avut aceeasi parola cu cea de pe forum, probabil ca si contul asta, nu stiu atat de multe detalii, eu am aflat ca i s-a spart contul de la Alin[Legend], care a postat putin mai sus asta..

Stai stai stai, cine i-a spart contul? Cine a facut demisia? Kush sau ala de a spart contul? Explicati-mi si mie.

Rege Demisia a facut-o Kush dar dupa contul de forum a lui MariaN(fratele lui) deoare ce lui i sa luat si contul de forum si cel de samp chiar daca avea parole diferite

Edited by FcSB

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic