Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Frumos Claudiu_Tom Pentru SubLider, chiar meriti spre sa te avem alaturi la nevoie si esti primul sublider care face raportu de activitate, dupa parerea mea. Seba stie ce face cand alege un om. Si bafta la repoarte, ai ceva de verificat.

PS : Intrebare : Iti verifici singur raportu, sau cum ?

Edited by Dapain

Felicitari pentru functie Claudyu !
Congratz Tom for rank 6
Felicitari claudiu, ti-am zis eu ca tu esti pe lista .
Felicitari claudyu...
felicitări Claudyu_tom !
Felicitari Claudyu !
Felicitari pentru functie Claudyu !
Frumos Claudiu_Tom Pentru SubLider

Va multumesc baieti :*

Abia am venit de la scoala,plictiseala,prima ora de cafea si ciocolata calda :)))

PS : Intrebare : Iti verifici singur raportu, sau cum ?
=)))) Da! Edited by SQ Claudyutom

Nu am mai postat de ceva vreme in acest topic. M-am gandit ca odata cu inceperea scolii sa sparg gheata.

Eu si Claudiu se pare ca am fost promovati, el la rank 6 si eu la rank 4, 2 olteni au fost promovati.

Frumos astazi, Hogan Rank 4, Steh rank 3 si Tiger (pisi) rank 2. Felicitari, sper sa va tineti de treaba .. Incepe scoala, deci va urez numai bine. Daca mai intra fretimiu (va dati seama repede) si tipati la Flmes kick Dapain .. e fratisu.. kick it .. (te rog eu flames gasesti un motiv repede. )

Edited by Dapain

Frumos astazi, Hogan Rank 4, Steh rank 3 si Tiger (pisi) rank 2. Felicitari, sper sa va tineti de treaba .. Incepe scoala, deci va urez numai bine. Daca mai intra fretimiu (va dati seama repede) si tipati la Flmes kick Dapain .. e fratisu.. kick it .. (te rog eu flames gasesti un motiv repede. )

Daca o sa fii serios,activ vei ajuge si tu departe.

Neata! Ce faceti? Nu demult m-am trezit si eu,ma pregatesc sa merg la scoala..

@Depain: Pune*Å£i o parola noua,ce nu o stie fratele tau,si gata.Nu sta nimeni sa iti aiba grija de cont.

Neata! Ce faceti? Nu demult m-am trezit si eu,ma pregatesc sa merg la scoala..

@Depain: Pune*Å£i o parola noua,ce nu o stie fratele tau,si gata.Nu sta nimeni sa iti aiba grija de cont.

Apropo, Nu este vorba de parola si dastea. Acuma am lock screen. Dar l-am lasat la sleep si am plecat la munca. Ce sa fac cand am un frate care ajunge de la scoala cand plec eu la munca ? M-am sigurat si am rezolvat problema.

Aham cum adica Pisi :)) ??

Salut acum am ajuns si eu de acasa.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic