Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va salut de la liceu, de mult nu am mai postat aici. Dajicu esti un baiat de treaba, civilizat imi pare rau ca pleci, insa stiu si eu cum este sa fi ocupat iar timpul sa nu iti permita sa te mai si joci! Bafta la scoala de soferi si te astept sa te reintorci.

Hello!

Dajicu i don't know you much :P But you're SFPD Legen! :D

Tired of activity report ! :X No-one comes in SF :)) But today it was good!

There was an event in GSSF! So caught 9-10 players! :)) Hopefully players will organise event in SF :P

-SFPD Officer zKe.mONKS

Hello!

I just completed 25 points :P

Acutally i am making a project on tourism!

So dont get the time to make points :P But ill complete 50 points!

Rank 2 :X Can't wait to join SWAT! Thats the main reason i want rank 2 :P or i dont want rank :))

-SFPD Officer zKe.mONKS.

Salutare tuturor !

Am revenit in SFPD cu noi idei si sa continui ce am inceput , si anume Trailer SFPD .

Am multe planuri aici . Voi face cate un plan pe saptamana si le voi spune la raportul de activitate la "alte .... ".

Saptamana viitoare voi face un Trailer "ca la carte" asa cum nu a mai avut nici o factiune pana acum .

Vechiul Trailer 10 % : Click > Probabil voi merge pe aceiasi melodie , dar cu o grafica mai buna si un edit mai amplu .

Daca aveti si voi niste melodie "quote" va rog.

Salutare tuturor !

Am revenit in SFPD cu noi idei si sa continui ce am inceput , si anume Trailer SFPD .

Am multe planuri aici . Voi face cate un plan pe saptamana si le voi spune la raportul de activitate la "alte .... ".

Saptamana viitoare voi face un Trailer "ca la carte" asa cum nu a mai avut nici o factiune pana acum .

Vechiul Trailer 10 % : Click > Probabil voi merge pe aceiasi melodie , dar cu o grafica mai buna si un edit mai amplu .

Iti urez succes cu acel trailer. Primul este frumos realizat dar nu prea arata actiune sincer :))

Salutare tuturor !

Daca 10% din trailer dureaza aproape 5 minute, cat o sa dureze 100%? 50 de minute? ( 5 x 10 = 50 ).

Un trailer ca sa te uiti la el nu trebuie sa depaseasca 3 minute, dar sa fie concentrat pe actiune. Dupa devine plictisitor.

Daca 10% din trailer dureaza aproape 5 minute, cat o sa dureze 100%? 50 de minute? ( 5 x 10 = 50 ).

Un trailer ca sa te uiti la el nu trebuie sa depaseasca 3 minute, dar sa fie concentrat pe actiune. Dupa devine plictisitor.

Ai inteles gresit . Melodia va fi aceiasi din video , dar cu alt edit . Filmul o sa dureze cat melodia.

Nu 50 minute. Cred ca o sa mai tai din melodie ,este prea lunga . In edit voi incepe cu prezentarea hq-ului ,iar dupa , la actiune.

Daca ai idee de melodie pentru trailer , quote.

O seara cat mai placuta baieti, eu m-am dus la somn. Maine am scoala ... multa bataie de cap :)))))

Ne auzim maine in game pe la 3 , v-am pupat! :*

Noapte buna tuturor! Succes maine la scoala/liceu. Eu ma bucur ca am inceput sa ma acomodez in aceasta factiune si chiar am reușit sa fac minimul pentru raportul de saptamana viitoare. Ne auzim maine dupa-amiaza.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic