Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

ba intrati toti la events la b-departments olimpics si vedeti ultima proba. o sa fie hard si tre sa stiti ce aveti de facut.

Batem LSPD si luam locu 2

yzzy iesi acas. dc sa nu luam locu 2 ? tot ce trebuie sa facem e sa iesim peste lspd si sa nu ia fbi locu 1. so stfu and work !

noapte buna lume ... pt baga rey rezultatu ala la raport pana maine :))

Buna dimineata, ce faceti? Eu am plecat la sala, ne auzim in cateva ore. O zi buna si grija mare la post hunteri.

Salut, frate, d-abia imi mai pot face raportul, nu prea am timp de samp, dar ma straduiesc :D, ce mai faceti, cum merge cu raportul ? Welcome celor noi.

Salut, frate, d-abia imi mai pot face raportul, nu prea am timp de samp, dar ma straduiesc :D, ce mai faceti, cum merge cu raportul ? Welcome celor noi.

Merge bine,mai ales ca swat :))

Felicitari celor care iau FW/FP ... :)) . Vedeti ce faceti la olimpiada.Sa fie macar 1 on care stie sa conduca hydra .

Merge bine,mai ales ca swat :))

Felicitari celor care iau FW/FP ... :)) . Vedeti ce faceti la olimpiada.Sa fie macar 1 on care stie sa conduca hydra .

hidra este pentru rank 4+ deci trebuie sa particip eu, tazy sau reyzard... Eu nu cred ca sunt ondeci rămân cei doi banim nabi.

Salut, ce faceti? Eu trag tare sa fac best si saptamana asta, am deja peste 120 de puncte. Ne auzim in joc, bafta la olimpiada.

GG copi.Locul 3 dintre departamente.Se putea si mai bine dar na...NG codati =)).Tura viitoare luam locul 1.In ret care mai e treaba pe aici?

P.S. Neco is still nab ;).

Poza noua la semnatura ,$@L P@

Check : http://forum.b-zone.ro/topic/193464-portofoliu-utz-mionut/page-16#entry3424956 . +1 la M.Ionut a.k.a Utate ( la poza lui facuta pentru mine) .

Salutare baieti. Trec sa va felicit pentru munca depusa saptamana trecuta la olimpiada. Locul 3 e foarte bun, desi puteam spera si la locul 2. Probabil maine vor sosi si premiile. Astept sa vad ce zic organizatorii. Multa bafta la raport. Aveti grija mare ce faceti. Ne auzim maine in game, noapte buna!

Salutare baieti. Trec sa va felicit pentru munca depusa saptamana trecuta la olimpiada. Locul 3 e foarte bun, desi puteam spera si la locul 2. Probabil maine vor sosi si premiile. Astept sa vad ce zic organizatorii. Multa bafta la raport. Aveti grija mare ce faceti. Ne auzim maine in game, noapte buna!

Maine te duci la war-uri ,ce sa zici si tu acuma :))

Felicitari pentru locul 3 .

Neata, ce faceti? Ne auzim in joc. ( Felicitari pentru olimpiada )

Hallau nabilor:> In sfarsit am luat si eu r3....dupa lungi asteptari cu multe fw`uri(mai exact 2:))) )Pe 28 fac si eu 3 luni aici alaturi de multi nabi:> Felicitari si celorlalti care au luat rank`up! =)) Heheee acum 30p raport,adio 69 :( ( sa imi spuneti o pozitie cu 30 si ceva:))) ), infernus, etc.etc in concluzie: AM NOROC NELIMITAT!!!:>HUEHH

Restu ce faceti??? Cum sunteti?
Va pupa venin`us! :*

P.S: pagina mea:>

Edited by rTn l VipeRa l

Hallau nabilor:> In sfarsit am luat si eu r3....dupa lungi asteptari cu multe fw`uri(mai exact 2:))) )Pe 28 fac si eu 3 luni aici alaturi de multi nabi:> Felicitari si celorlalti care au luat rank`up! =)) Heheee acum 30p raport,adio 69 :( ( sa imi spuneti o pozitie cu 30 si ceva:))) ), infernus, etc.etc in concluzie: AM NOROC NELIMITAT!!!:>HUEHH

Restu ce faceti??? Cum sunteti?

Va pupa venin`us! :*

P.S: pagina mea:>

Clar,cauta si tu pozitii pe google din 2 cifre incepand cu 3 si faci atata puncte

Felicitari nab.ACUMA o sa ai cv de cosmar,spam cu "AI ACCEPT LAWyER"?!

rTn l VipeRa l Felicitari pentru rank ba!!! :))))))) De acum nu mai faci ture de hq cu ALT le faci cu infernusul:)).

DonGambetta Felicitari si tie pt rank up! :)) De acum esti tester! Congrats'!

SI TIE DANUT! :)) Bravo tuturor ba! :*

Merci ba ,dar nu trebuia

Felicitari tuturor pentru rank-up! Sa nu-l dezamagiti pe Rey ca avem un lider de nota 10.

@Rough mersi!

Mai bine te lasam cu /tie in desert :))

Ce mai faceti?Eu ma uit la handball ,joaca Stiinta Bacau vs HCM Constanta in finala cupei(nu stiu care cupa) . Sper sa castige Bacau! :X

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic