Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Justmed

Acum apare amd data change... Update new data to DMI! Alta solutie in afara de reinstalare nu mai e? Am wibdows cu licenta instalat dar nu il am pe cd.. Si faza cu boot am vazut pe yt o rezolvare, am incercat si acum scrie ce ti-am zis mai sus iar daca mai stau putin apare iar

One serbian song "https://www.youtube.com/watch?v=7Kh2vcZsJ00" you don't understand but it is one good song about Birthday.

La multi ani @Assistant Chief Gambetta , my girl today birthday too. So have a nice day,and night ;) . See you other collegs.

Edited by VIP DejanMMA

Salutare, acum am reusit sa-mi postez raportul...ceva mai devreme ca alta data

Welcome celor noi !

Edit: sunt boier... pagina noua rapoarte/discutii :>

Edited by J o n n Y

Salutare, welcome celor noi. Vreau sa le spun un lucru , aveti mare grija la raport cum il postati. Multi dintre voi, incepatori, au gresit la primul raport de activitate si au fost demisi cu 60/60 fp. Cred ca nu ii convine nimanui sa primeasca fp de la o greseala mica. Atat am avut sa va spun, stima!

Salut tuturor si in primul rand welcome celor noi, va dau un SFAT. cand va postati raportul, uitati-va la ceilalti sa vedeti ce si cum au facut, incercati sa nu gresiti, evitati pozele cu page-up si ascultati de rank mai mare, nu va vor raul daca va fac o observatie sau ceva, cam atat am avut sa va spun, va pwpacesc, WELCOME.

Salut baj3tii, azi e sfanta zii de duminica si maine e luni =/.. cum zicea candva un batran [ necomercial] .. profitati si voi cat mai mult de timpu' liber, ne auzim in seara asta la antrenament/sedinta.

Acesta este ultimul meu post aici, va urez bafta la toti si sa aveti grija la rapoarte. Imi pare rau ca plec dar timpul nu imi mai permite sa joc SA:MP. Poate ma duc intr-o mafie sa intru decat la waruri, iar daca nu pot sa fiu activ nici la alea ma voi lasa de SA:MP. Multumesc pentru toate experientele traite aici, ne auzim in game.

Acesta este ultimul meu post aici, va urez bafta la toti si sa aveti grija la rapoarte. Imi pare rau ca plec dar timpul nu imi mai permite sa joc SA:MP. Poate ma duc intr-o mafie sa intru decat la waruri, iar daca nu pot sa fiu activ nici la alea ma voi lasa de SA:MP. Multumesc pentru toate experientele traite aici, ne auzim in game.

Ce nab esti nu gasesti tu 2-3 ore sa faci un raport ma?Oricum Baftaloss.

See you DonGambeta i hope you will be Leader.

Alright gay :)

The_Nabster nigger.

Mario_Jovic save yourself ;)

Cya bro, good luck in future.

Salut baieti, este dimineata si sunt frant, ehh, macar nu mai este luni.. daca era luni era mult mai rau, eu ma pregatesc sa fac niste scoala, ne auzim mai tarziu. Va pwp.

Edited by RougH17

Salutare!

Sa povestim o faza...

Aseara am aflat de la "ea", ca fumeaza pe ascuns. Am avut o discutie luuunga...si s-a jurat pe relatie ca nu o va mai face, si in cele din urma mi-am propus sa o "spionez" peste 2-3sapt sa vad daca se tine de cuvant. Dimineatza, acum intru in joc..si dau drumul la Kiss FM, a durat 2-3 minute si s-a zis "Stii care ar fi cea mai buna metoda sa o spionezi pe "ea"? ...."Care..." , si restart la PC.

OARE o fi un semn sa nu o fac? =))) ?

Pareri !

Ii baga in cap una sa fumeze...

Mai astept 2-3 sapamani si incep sa o urnaresc....ma imbrac ca un rapper dinala nespalat...imi aprind o tigara, pastrez distanta si aia e.....:>, o rezolv!!!

Edited by J o n n Y

See you DonGambeta i hope you will be Leader.

Alright gay :)

The_Nabster nigger.

Mario_Jovic save yourself ;)

Ye, bye Srbija, maybe you leave because you don't have time.. Idk you wanted to play a lot but never mind. See you. I know you will come back and make 555 in 1 day.

Good luck!

Salutare!

Din cate se vede la "anunturi importante" s-a scos regula cu prezenta obligatorie la minim doua sedimte/antrenamente pe luna..

Din punctul meu de vedere e o decizie buna.......daca vrei sa obtii rank up, vii la aceste activitati.

Cool!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic