Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Multumesc baieti pentru toate urarile, ma scuzati ca eram pe /sleep :)) m-a ocupat putin istoria de pe timpul Greciei Antice :))

Dau de baut la antrenament sau vedem noi. Aduc mititei si bericele. O seara buna.

felicitari boss ai luat ce meritai :))

Desigur, nu numai eu, toti sa aveti grija in legatura cu chestia asta. Oricum aia a trecut, a fost o greseala care am facut-o.

Maine Sfanta Zi de Vineri, ia sa vedeti ce ne punem noi pe treaba la facut rapoarte. Succes la /arrest si /ticket celor care nu l-au facut inca, printre care si eu :))

CINE MAI POSTEAZA IN TOPICUL SFPD - DISCUTII SI NU ESTE DIN SFPD/DEPARTAMENT, ARE REPORT.

NU NE INTERESEAZA MESAJELE VOASTRE DE " HAPPY HALLOWEEN ".

Cum zice Rough !

BTW, Happy Halloween tuturor !!!

P.S: Shef in joc, shef de pagina...imi merge bine anul asta.

Chiar ca-ti merge bine, mai sunt 2 luni din an si se termina, bucura-te cat mai poti :))

In primul rand vreau sa va urez happy halloween tuturor sau " la toti ",

in al 2-lea rand, grija baietii de rank 1 noi veniti, se aproprie primul raport de activitate, verificati-l de 100 de ori, acesta va depinde daca voi ramaneti sau NU in aceasta SFPD, Sefi Fericiti Printre Droguri. Pwp.

Edited by RougH17

Salutare si Happy Halloween !!!

Cum zice Rough !

BTW, Happy Halloween tuturor !!!

P.S: Shef in joc, shef de pagina...imi merge bine anul asta.

Stai destul de bine cand e vorba de a fi "shef/chief" :> :>

Va salut si eu, cei noi aveti grija la orice faceti, nu uitati ca noi va stam la dispozitie pe /r oricand, la orice ora. Welcome si sper ca o sa va placa pe aici la noi ;;)

@, mersi.

@@meridionable, mulţam, de ăia mă ocup eu... cine are probleme cu hunterii PM sau /sms me şi încerc să vă rezolv, am relaţii multe :D

@@J o n n Y, mulţumim... da, mare grijă... eu am deja 100p :>

@, eu deja sunt îndrăgostit de PD... cum anticipam, mi se potriveşte cel mai bine din ce facţiuni am fost :)

Seară bună! Ne vedem în joc mâine.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic