Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bună dimineața SFPD. Se pare ca de această dată am tura de dimineață, acum îmi pun uniforma pe mine, insigna, ciorapii de la DC, chiloții Nike, seamănă mai mult a boxeri dar eu le zic chiloți, e un termen mai simplu pentru mine, când aud de boxeri mă gândesc la box. Așa, mă tund scurt, în părți zic și las sus așa o pădure galbenă spre portocaliu închis, nu deschis și merg la SFPD. Odată ajuns acolo dau de Dănuț și ghiciți ce, cum îl vad în fiecare dimineață că face spam cu /fvr m-am gândit să interacționez cu el prin simplul mod spunându-i salut. Acesta când m-a văzut a rămas șocat de cum am reușit să intru așa dimineața, ei bine i-am spus că asta este un miracol. Apoi aud pe frecventa departamentelor că urmează un jaf la banca din Sf. Eu cu Dănuț ne-am luat puștile și am plecat după ei, odată ajunși la jizzy Sf, eram surprinși de cei ce făcuseră jaful și apoi...

M-am culcat că-i 4:30 dimineață.

Noapte bună sau... Ce a mai rămas din ea.

Bună dimineața SFPD. Se pare ca de această dată am tura de dimineață, acum îmi pun uniforma pe mine, insigna, ciorapii de la DC, chiloții Nike, seamănă mai mult a boxeri dar eu le zic chiloți, e un termen mai simplu pentru mine, când aud de boxeri mă gândesc la box. Așa, mă tund scurt, în părți zic și las sus așa o pădure galbenă spre portocaliu închis, nu deschis și merg la SFPD. Odată ajuns acolo dau de Dănuț și ghiciți ce, cum îl vad în fiecare dimineață că face spam cu /fvr m-am gândit să interacționez cu el prin simplul mod spunându-i salut. Acesta când m-a văzut a rămas șocat de cum am reușit să intru așa dimineața, ei bine i-am spus că asta este un miracol. Apoi aud pe frecventa departamentelor că urmează un jaf la banca din Sf. Eu cu Dănuț ne-am luat puștile și am plecat după ei, odată ajunși la jizzy Sf, eram surprinși de cei ce făcuseră jaful și apoi...

M-am culcat că-i 4:30 dimineață.

Neataroughsalk?

Ba, tu esti nebun, sau?! Dormi ba si tu.. si mai radeai atunci de Alright ca daduse fail la 3 dimineata =))

Noapte bună sau... Ce a mai rămas din ea.

Am o suspiciune in privinta raportului,si as vrea sa va intreb pe voie daca aceasta poza,este corecta pentru punct la raport! Deoarece uni dintre colegi nostri imi ziceau ca e buna,alti ziceau ca nu e buna!

QjCHkZk.jpg

Va rog frumos sa imi ziceti daca e corecta!

@@Tokys, Este foarte buna. Nu inteleg de ce nu ar fi.

- Poza nu este facuta cu page-up.

- Amenda data corect.

- Se vede data si timpul.

- Se vede chatul.

- Poza este facuta cand amenda este doar data.

Poza este corecta si valabila pentru a fi pusa intr-un raport de activitate, ce ti-au spus colegii mai exact?

P.s intreaba un rank mai mare, nu " colegii ", este posibil ca unii sa te displaca si sa-ti dea informatii aeronato doar din simplul fapt ca te urasc.

P.s2: Poza e buna.

Mersi! Credeam ca nu e buna pentru ca am vazut la raport ca ia scazut un punct la unul,motivul ca nu ai aparea cum ia platit amaneda! Si credeam ca si amea e gresita

@@Tokys, Trebuie sa faci poza DOAR cand dai amenda, nu si cand PLATESTE.

Nu ai pentru ce, a fost placerea mea.

Cei de rank 1 noi veniti, luati exemplu de la tokys, cand nu stiti ceva intrebati, nu va taiem, hehe.

Neata! Ioooi ce bine am dormit. Voi ce faceti?

Nu ne pasa ca ai dormit tu bine. Abtine-te data viitoare de la posturi de genul pentru a evita sanctiunile.

Am o suspiciune in privinta raportului,si as vrea sa va intreb pe voie daca aceasta poza,este corecta pentru punct la raport! Deoarece uni dintre colegi nostri imi ziceau ca e buna,alti ziceau ca nu e buna!

QjCHkZk.jpg

Va rog frumos sa imi ziceti daca e corecta!

Foloseste [/timestamp].

@@Wizzle , Wizzle, ție chiar îți trebuie un avatar.. le schimbi mai des decât șosetele, uite... am găsit unul mai vechi pe care l-am făcut acum câteva luni pentru tine :)).

tumblr_neu8gj3oOR1tvxkn5o1_250.giftumblr_neu8saiVir1tvxkn5o1_250.gif

Haideți, curaj.. dacă nu scrieți lucruri aiurea în posturi nu cred că are Dani motiv să se ia de voi..

Salutare

Am actualizat topicul membrii. Daca am gresit ceva, sa-mi spuneti.

Nu mai vreau sa vad posturi aiurea in acest topic.

Doar daca aveti ceva important de anuntat, postati aici!

Edited by J o n n Y

@@Wizzle , Wizzle, ție chiar îți trebuie un avatar.. le schimbi mai des decât șosetele, uite... am găsit unul mai vechi pe care l-am făcut acum câteva luni pentru tine :)).

tumblr_neu8gj3oOR1tvxkn5o1_250.giftumblr_neu8saiVir1tvxkn5o1_250.gif

Haideți, curaj.. dacă nu scrieți lucruri aiurea în posturi nu cred că are Dani motiv să se ia de voi..

Nu-mi place fontul folosit. Hai ca acum am avatar de milioane cu Iggy Azalea <3

(off topic).. untill when you will have ''vacations'' in Romania?

Until 9.02.2015

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic