Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

R3$$pEcT Danut pentru tot ce ai facut in aceasta factiune.

Ce vreau sa mai zic in al2-lea rand este celor care ati fost sanctionati, nu o spun in nume de rau, dar parerea mea este sa nu aveti incredere in orice tip din departament, trebuie avuta incredere pe cei din factiunea noastra, si avut foarte mare grija cu cine stiti ca e cum e el/ea, ei/ele

Danut, SFPD-ul nu te va uita, tu ai fost cel care a inflorit aceasta factiune si i-ai facut pe toti membri sa se simte bine.Bafta in continuare si sper sa gasesti niste nabi ca aici in SFPD.

Atentie! In aceasta saptamana cele mai bune rapoarte SWAT si ROADS vor fi premiate cu 125.000$! Mai multe detalii gasiti aici - http://forum.b-zone.ro/topic/125490-sf-police-department-competiii-competitions/! Succes!

Iti dai seama cum ai sporit acum activitatea, si ma gandesc cum multi vor face peste 150 puncte. ;)

Edited by BFL GhosT

Cel mai frumos este la munca..atat de frumos incat astazi nu m-am dus :)) sper sa mai lucrez si maine..

ps5: AI FW!!!

Pai..avand in vedere ca el este primul..probabil este topul butilor, nu sunt sigur..

Last post here. Pana si Rough ti-a dat plus ca l-ai facut but :)))

Buna seara,

Va astept la ora 22:30 in armoury pentru un event de tip deagle, premiul este de 50.000$.

Competitia din aceasta saptamana este dedicata rapoartelor best, fiecare raport best efectuat va fi premiat cu 25.000$, pentru mai multe detalii accesati urmatorul link http://forum.b-zone.ro/topic/125490-sf-police-department-competiii-competitions/?p=4089858

Va doresc o saptamana frumoasa!

Săracul topic de discuții... Se pare că a cam murit de când am devenit eu mai inactiv. Ei bine cred că o să vă spun problema mea.. Acum câteva zile mi s-a stricat monitorul. Când îl conectez primește curent 3 secunde după scoate un zgomot și se închide. Așa că m-am gândit să îl schimb cu unul mai bun. Până atunci logarea mea pe joc este cam imposibilă. Este posibil să mai lipsesc o săptămână din joc. Să fiți cuminți și să ascultați de dong.

Săracul topic de discuții... Se pare că a cam murit de când am devenit eu mai inactiv. Ei bine cred că o să vă spun problema mea.. Acum câteva zile mi s-a stricat monitorul. Când îl conectez primește curent 3 secunde după scoate un zgomot și se închide. Așa că m-am gândit să îl schimb cu unul mai bun. Până atunci logarea mea pe joc este cam imposibilă. Este posibil să mai lipsesc o săptămână din joc. Să fiți cuminți și să ascultați de dong.

Lasa ca te bati cu mine pentru locul 1 la discutii :))

Lasa ca te bati cu mine pentru locul 1 la discutii :))

Ai venit ca să-mi furi locul din top? Eu o să l am 4 ever. Degeaba încerci că nu o să reușești. :))

Du-te și pune radarul.

Ai venit ca să-mi furi locul din top? Eu o să l am 4 ever. Degeaba încerci că nu o să reușești. :))

Du-te și pune radarul.

Tu vrei sa fi baiat dar nu te lasa fata:))

Tu vrei sa fi baiat dar nu te lasa fata:))

Ne ai lipsit mult mă. :))

Aștept să vorbim iar despre melodii pe /r.

Și era "pentru femeia ta ai bani dar nu te ajută fața."

Bine ați venit alături de noi dragi noi membrii.

Iată câteva sfaturi pentru cei ce nu știu cum se mănâncă în SFPD.

- Trebuie sa întrebați pe /r dacă nu știți ceva, eventual pe /d.

- Dacă nu vă răspunde nimeni și nu sunteți siguri mai bine nu acționați.

- Pentru orice conflict cu un coleg din departament, nu săriți imediat cu pm la lider pentru orice prostie. Încercați să vă rezolvați problemele intre voi și nu neapărat cu liderul.

- Ascultați de cei cu rank mai mare și nu faceți mișto unii se alți.

Mult succes.

Edited by Rough

Ne ai lipsit mult mă. :))

Aștept să vorbim iar despre melodii pe /r.

Și era "pentru femeia ta ai bani dar nu te ajută fața."

Bine ați venit alături de noi dragi noi membrii.

Iată câteva sfaturi pentru cei ce nu știu cum se mănâncă în SFPD.

- Trebuie sa întrebați pe /r dacă nu știți ceva, eventual pe /d.

- Dacă nu vă răspunde nimeni și nu sunteți siguri mai bine nu acționați.

- Pentru orice conflict cu un coleg din departament, nu săriți imediat cu pm la lider pentru orice prostie. Încercați să vă rezolvați problemele intre voi și nu neapărat cu liderul.

- Ascultați de cei cu rank mai mare și nu faceți mișto unii se alți.

Mult succes.

TU ma cuc bleg, hai mai repede pe joc...m-am plictisitit sa dau atatea teste :)))

Hai ca nu mai postez ca deja o inceput cu stangu :))

Cu cine se tin testele swat?Ca sa stiu daca termin raportul pentru roads sau.....

O să îl rog pe dong să dea testele cu voi până revin eu.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic