Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

La multi ani Draco! :)

Apropo, smecher noul sistem de furniture, doar ca unii isi fac cutii la intrare (acopera intrarea in casa, fac o cutie din diferite obiecte la intrare) :)) . Smecher cei care au fost creativi si dintr-o camera au facut 2 cu obiectele. Prea multi manelisti pe server, sunt case pline de boxe si cu taraf...

La multi ani Draco, sa ne traiesti!

Eu cand ma trezesc dimineata si ma uit pe forum.

ZiyVFN1.jpg

La mulți ani, @@Draco ToV, cu întârziere, ce-i drept, dar mai bine mai târziu decât niciodată, @ nu ți-ai mai reparat, bă, troaca? Salut, SFPD, e cam liniste pe aici, dacă are cineva nevoie de +1, sunt aici pentru ajutor :))

Nu, dupa cum am zis trb sa mai strang niste bani si apoi sa imi fac alt pc

Nu, dupa cum am zis trb sa mai strang niste bani si apoi sa imi fac alt pc

Vezi, in loc sa iti bagi banii in samp mai bine ii strangeai sa iti iei pc

Vezi, in loc sa iti bagi banii in samp mai bine ii strangeai sa iti iei pc

De ce vi cu textr dinastea la mine? Eu am bagat 0 euro in samp, nici cont pe clienti nu am.Mai suparat cu acuzatia asta aiurea.

De ce vi cu textr dinastea la mine? Eu am bagat 0 euro in samp, nici cont pe clienti nu am.Mai suparat cu acuzatia asta aiurea.

Eh mai facem si noi haz de necaz si nu e acuzatie daca cineva baga bani in joc. Fiecare face ce vrea cu banii lui.

Eh mai facem si noi haz de necaz si nu e acuzatie daca cineva baga bani in joc. Fiecare face ce vrea cu banii lui.

E frumos sa joci 4fun nu sa bagi sute de euro sa te mandresti ca ai nu stiu ce hotringuri monsteruri s.a.m.d. Nu m-a deranjat foarte tare ce ai zis, dar in fine imi place sa fac caterinca asa ca nu ma supar.

E frumos sa joci 4fun nu sa bagi sute de euro sa te mandresti ca ai nu stiu ce hotringuri monsteruri s.a.m.d. Nu m-a deranjat foarte tare ce ai zis, dar in fine imi place sa fac caterinca asa ca nu ma supar.

Pai sincer eu sunt exemplul cel mai bun de player 4fun adica eu joc sincer pentru ca sunt in SFPD ca altfel am un Mountain-Bike de la Sabin ca i-a fost mila ca ma plimbam cu masina de tutorial :))

Of of va strica un fw, dar daca voi vreti, ok.Am gresit mna sunt pe telefon.

Ce facuram gogule :)))) gresii limba romana ? :))))

Salutare .

Salut salut, uite bine, doar ce am venit de la un cs mic.

Ce ziceti de noile modificari? A fost o idee buna scoaterea rankului 3 anterior?

@ftd GoV si da si nu. Da pentru ca acum toate mafiile o sa fie pline, nu unele pline si unele goale. Si nu pentru ca sunt multi playeri de level 20 care nu au avut factiune, care nu au nici un fel de experienta in factiuni, iar toate mafiile cu putini membrii or sa se umple de din astia, si temiri de ce pierzi si cu 30 de membrii on. Pentru ca majoritatea sunt playeri care nu stiu sa traga, si o sa fie mult mai usor pentru codatii banati, sa intre din nou in mafie.

CgOD5kA.jpg

Am dreptate?

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic