Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: Rough17

Rank: 6

Am dat test cu: S4bin95

Data: 19.03.2015

Rezultatul probei teoretice: 0/3

Rezultatul probei practice: 10/10

Rezultat total: Admis. Welcome, ai trecut fara greseli.

Alte mentiuni: Araspuns corect, coerent si rapid. Foarte bine pregatit, felicitari!

EDIT : Departajarea s-a facut punand proba teoretica pe primul loc.

Felicitări sabin pentru noua funcție.

Multă baftă si sper să ridici factiunea .

Niciodata nu uita de unde ai plecat.

Sper să faci o treabă mult mai buna decat precedentii.

Sa nu te schimbi doar ca ai obtinut acea funcție.

Va salut pe toți.

Edited by Rough

Felicitări sabin pentru noua funcție.

Multă baftă si sper să ridici factiunea .

Niciodata nu uita de unde ai plecat.

Sper să faci o treabă mult mai buna decat precedentii.

Sa nu te schimbi doar ca ai obtinut acea funcție.

Va salut pe toți.

Nu uit, nu uit :)) Mersi mult Rough! De la tine am furat meserie. Multa bafta si tie in ceea ce iti propui!

Salut SFPD! Rapoartele de activitate incepand cu saptamana 07.09 -- 13.09 pana in saptamana 28.09 -- 04.10 au fost postate si la evidenta. Uitativa sa vedeti cate rapoarte ati efectuat. Felicitari celor care au avut Raport Best pana acum.

Salut, old house.

Am trecut pe aici sa-l felicit si eu pe S4bin95 pentru noua functie. Sa fii atent, sa faci o treaba mai buna ca fostii lideri si sa nu-ti iei arfe.

A, si sa nu le dai astora rank 4 ca nu vreau sa ma intreaca in TOP-ul testelor date :(http://imgur.com/cELK5EI

@@Rough, ba, si credeam ca eu am dat cu el...

Acesta o sa fie ultimul meu post aici, vreau sa va felicit pe toti pentru munca si efortul depus.

Poate cand o sa ma apuc iar serios de SA:MP o sa fim iar colegi.

Bafta tuturor, sper sa te descurci cu functia S4bin95!!

Acesta o sa fie ultimul meu post aici, vreau sa va felicit pe toti pentru munca si efortul depus.

Bafta Wale. Sper sa mai fim colegi vreodata.

Succes in real life !!!!

Salut, old house.

Am trecut pe aici sa-l felicit si eu pe S4bin95 pentru noua functie. Sa fii atent, sa faci o treaba mai buna ca fostii lideri si sa nu-ti iei arfe.

A, si sa nu le dai astora rank 4 ca nu vreau sa ma intreaca in TOP-ul testelor date :(http://imgur.com/cELK5EI

@@Rough, ba, si credeam ca eu am dat cu el...

Mersi mult Syk! Promit ca o sa dau ce am mai bun pentru aceasta factiune. Cat despre rank 4, eu le dau ca vreau sa am cat mai multi 4+ sa le dau drumu pe strazi sa dea failuri :)) Cel mai bine, daca vrei sa iti pastrezi recordul la teste, e sa te reintorci aici :))

Bafta Wale in ceea ce iti propui!

Salut, ce mai faceti?S4bin cum te descurci cu liderul?

Salut baieti, sper sa facem o treaba buna impreuna. Nu prea am timp sa pierd noptile pe samp pentru ca am liceu de dimineata, schimbam mai multe impresii maine in game. Va doresc o seara buna!

Bine ai venit sunt sigur ca vom face treaba buna! :D

Daca ma pun sa fac spam la topicu' de discutii va sparg recordu', da io-s baiat bun.

Welcome skelet, succes cu functia.

Daca ma pun sa fac spam la topicu' de discutii va sparg recordu', da io-s baiat bun.

Welcome skelet, suctoti cu functia.

Sa faci spam si să nu iei FW, asta inseamna să fi mafiot.

Nu cred că ai cum să ne intreci, eu nu incurajez spamul sau postarile fara sens, 20% din posturile făcute in topicul asta au fost cu observatii catre cei de rank 1 (nu toti) care spuneau : " hei cf, acum m-am trezit si eu, ne auzim in game". :))

Si daca punem si la socoteala pm-urile din perioada războiul cu jonny unde s-a lasat cu multe sancțiuni si demiteri eu spun ca depășește cu mult numărul de posturi :)).

Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca am fost dezamagit de atitudinea multora si aici o pot include si pe a mea. Noi in loc sa fim uniti ne cautam nod in papura ca sa vedem cine cedeaza. Imi pare rau daca am suparat pe cineva azi dar trebuie sa intelegem ca acestea sunt decizile lui Sabin si trebuie sa il ajutam. Cei care chiar gandesc putin vor intelege ca este un mesaj prin care vreau sa arat ca se poate si cu vorba buna si nu este un mesaj pentru "o functie". In urma urmei este DOAR un joc iar noi ar trebui sa ne straduim sa avem functii in vietile reale. Repet cine are putina responsabilitate si totusi nu este axat doar pe SAMP va intelege ce scriu eu aici. Cine nu, ma va injura pe skype, ca anumiti fosti lideri.

Edited by MercedesAMGPetronasF1 S4F

ultimul post aici, nu suport minciuna si prostiile spuse de unii bafta creepy cu subliderul, o sa te descurci de minune, apropo, vezi ca daca vrei sa dai test tre sa scrii /ft si ai acolo membrii, dar sa nu le dai si tu invite la toti, ca in LSPD ca nu asa e aici traditia... mersi mult pentru sansa znoss, chiar daca nu mai ai treaba cu factiunea.. multulmesc din suflet... adio rege.. draco etc... ti-ai batut joc complet de factiune... vezi ca nu e bine sa iei pe pile?... urat

Salut, in primul rand imi pare rau pt modul in care m-am manifestat dar eu pum dreptatea si corectitudinea pe primul loc. Probabil maine imi voi pune si eu demisia deoarece pleaca toti cei care am apucat sa ii cunosc. Aceasta sedinta a fost o dezamagire totala pentru mine. Sa fie clar, nu am nimic cu nimeni. Succes cu factiunea, as putea spune ca mi-a facut placere sa intru aici, am invatat ce e ala departament.Bafta

Sunt sigur ca ma voi descurca, deoarece am o echipa foarte buna langa mine cu care impartasesc aceleasi ganduri. Este o provocare si pentru mine acest sublider, iar vorbele unora dintre voi sunt doar motive care ma determina sa lupt si sa imi fac treaba cat mai bine cu putinta.

Edited by Mr Creepy

Acesta este probabil ultimul meu post aici, vreau sa va multumesc tuturor inca odata in special lui znoss pentru sansa acordata. Va urez mult noroc in continuare, ne vedem in joc :D.

Bafta mai departe Akame. Mi-a facut placere sa fiu coleg cu tine. Sper sa ne mai vedem, erai un membru bun.

Acesta este probabil ultimul meu post aici, vreau sa va multumesc tuturor inca odata in special lui znoss pentru sansa acordata. Va urez mult noroc in continuare, ne vedem in joc :D.

Succes in viitor, stima si respect pentru tine, ai fost un militian bun :))

Neata baieti, nu uitati de antrenamentul de azi. Sedinta este suspendata deoarece am tinut una deja saptamana asta. Cei care nu pot veni la antrenament sa faca invoire, desi ar fi bine sa veniti, am in plan ceva frumos. :D

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic