LorDKusH Legend Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Bafta!Lord Nu te cunosc eu de asa multa vreme dar esti de treba si cred ca ai multi nervi dupa ce ai patit Bafta si sper sa poti trece peste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwight RPG2 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bafta mai departe. Se mai întâmplă și pe la case mai mari, chiar îmi pare sincer rău. Mulțumesc ca ai dat testele de intrare cu mine, mulțumesc ca mi-ai acordat atenție, mulțumesc ca ai avut răbdare cu mine, mulțumesc ca ai fost acolo pt mine. Pwp la parter. Bafta:(((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 @@LorDKusH Legend, imi pare rau pentru tine bai, chiar nu e ok ce se intampla cu comunitatea. Dar poate asta e un semn si mai bine te axezi pe viata reala ca-i mai importanta. Sa ne-auzim cu bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeiNoUS Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bafta sefulica! Poate ne mai auzim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Gaaby Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 @@LorDKusH Legend, bravo, tata, mare bazat. Bafta, ai grija ce faci, la mulți ani . Neața, colegii mei, n-am mai facut +1 pe forum de ceva timp, asa ca trebuie sa revin in forta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 @@LorDKusH Legend, Păcat că s-a terminat așa brusc, nu mă așteptam să se termine așa, voiam să te văd cel puțin admin 4. Îmi pare sincer rău ca s-a ajung la o așa situație. Sper cu mare drag să te întroci la noi, avem nevoie de tine. Ai grija de faci, sărbători fericite să ai! Distrează-te cu prietenii și familia, merită și ei o parte din timpul tău. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str1Razvan Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 (edited) A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mane, cand am vazut ca ai luat ban, mi-am dat seama ca ti-a fost compromis contul...imi pare rau ca nu mai poti juca. Ar trebuii sa primesti unban imediat si functia in staff, deoarece nu ai gresit cu nimic...sper sa te reapuci in curand. Edited December 19, 2015 by Str1Razvan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT S4bin95 Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Imi pare rau ca s-a intampat ce s-a intampat. Sunt de ceva timp in aceasta factiune si pot spune ca ai fost unul dintre cei mai buni membrii care au fost in SFPD. Mersi mult pentru ajutor si oricand doresti sa revi esti bine venit. Cat timp voi fi eu lider, si daca vom fi 50/50 tot gasesc eu unu sa il dau afara cu 3/3 sa iti fac tie loc  1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Maximus Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ce sa zic, imi pare rau pentru tine. Si eu am luat ban 30 de zile pe nedrept, dar ce sa facem, asa e cu unii. Mult succes in continuare ne auzim la anul daca mai joci. Sarbatori fericie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDKusH Legend Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Cred ca am sa revin mai repede decat ma asteptam, unbanul costand doar 2E, cred ca am sa donez. Sincer e mare plictiseala fara samp, stau acasa si pur si simplu ma plictisesc. Pana imi iau un Paysafe, am sa caut sa imprumut 2E sa incep si eu questul . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Creepy Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 LorDKusH Legend Imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a intamplat. Sper sa revii cat mai repede in SA:MP si sa te primim din nou cu bratele deschise in SFPD. Mersi pentru tot ajutorul acordat! In opinia mea esti un membru, si mai presus, un prieten de nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwight RPG2 Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 N'aseară, care face mâine quest ul de la 0? Am mapa 150/150? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Ok, se pare ca mi-am făcut rost de un nou avatar, sper să fie drăguț  Ah, btw... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 A venit si timpul sa ma las de sa:mp, eu zic fortat. Dupa ce 2 fraieri mi-au spart contul, tot eu sunt cel pedepsit, in fine, asta e comunitatea, pe cei 2 ii doare undeva ca eu am stat si am muncit la acest cont, pentru a ajunge in staff, rank 4 SFPD. Sincer voiam sa ma las de samp, dar nu asa de repede. Aveti grija ce faceti cu factiunea, sper ca in 30 zile sa revin, doar daca ma va mai atrage acest joc. Cu asa regulament....mda, nu mai am ce sa mai spun. Astazi a luat unban MariaN, dupa ce a luat unban a fost luat la teste, stiindu-se ca am wall in PC. Wall-ul a trebuit sa il iau chiar cand mi-a fost acordata functia de admin. O nesimtire curata. Sabin, sper sa tii liderul cat mai mult si cand am sa revin, tot pe tine sa te gasesc lider, Creepy ai grija de tine si poate te gasesc si pe tine cand voi reveni. Skelet bafta cu adminul. Coroiule, ai grija ce faci, Rege bafta cu facultatea, suziiii, bafta la nodrepti si failuri , ansife poate nu iesi cu 3/3 pana revin ali_ka good luck. Cei cu care am dat testele de intrare, sa nu cumva sa iesiti de aici pana la rank 5. Razvane noi tinem legatura. Sabin, imi dai un PM si imi zici daca vrei sa ma mai ocup de rapoarte. Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Succes Plush, mi-ai fost ca un frate in SFPD, te astept cu bratele deschise si cine stie poate cand vei fi reacceptat in SFPD vom da testele impreuna, cine stie )) Te pwp si success, pare rau de tine si de contul pierdut, mai dai si de specimene care iti vor raul. Succeesssss boss. Tinem legatura noi Te pwp si tot respectful, te astept inapoi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLyNN xD Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Salut SFPD! De astazi vom fi colegi, sunt sigur ca o sa ne intelegem perfect! Eu v-am pwpat si sarbatori fericite, ne intalnim si in-game. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Welcome! Stii traditia departamentului SFPD nu?! Nu o stii ?! Ai de facut 10 ture de hq cu ALT sa si filmezi, altfel vei lua rank2 si rank3 automat ) Welcome nab )))) Te pupa mutex ! Â Va urez sarbatori fericite tuturor! Welcome celor noi, ati intrat si voi cand aveti raport optional inseamna ca o veti duce bine luand rank2 automat ! Welcome! Va pupa Mutex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BvD DorinN Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited) Ia-o p-asta! Â De la [HG]BvD_Dorin cu dedicatie speciala pentru nimeni altul decat liderul liderilor, mafeotu mafeotilor, sefu sefilor si barosanu barosanilor S4bin95! si bine-nteles pentru faraonul faraonilor REGENESIS! Â Sabin - Lider foarte bun; Domn, domn sa-naltam Il pwp dulce de Craciun; Domn-domn sa-naltam. Sa traiasca mult si bine; Domn, domn sa-naltam Noi sa fim mandri de tine; Domn, domn sa-naltam. Pe mine nu te razbuna; Domn, domn sa-naltam Ca nu ti-am vandut casa Domn, domn sa-naltam Spam sa fac chiar nu doresc; Domn, domn sa-naltam, Dar sa stii ca te iubesc <3 Domn, domn sa-naltam. Regenesis faraonu; Domn, domn sa-naltam Nu e om ca si tot omul; Domn, domn sa-naltam Asta te terorizeaza Domn, domn sa-naltam Te bate, te face varza Domn domn sa-naltam. Tot respectul pentru el Domn, domn sa-naltam Ca de nu te face chel; Domn, domn sa-naltam Mafeoti is amandoi Domn, domn sa-naltam Un pwp mare pentru voi Domn domn sa-naltam. La anul si la multi ani :* Sal! Â Â Â Â Astept transfer. Â Â Edited December 22, 2015 by HG BvD Dorin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 @, Dacă nu mă bagi și pe mine în poveste, iei FW automat. Mersi, și eu iubesc la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BvD DorinN Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 @, Done Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAUCHO ZEW Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 N'seara, SFPD! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? @, te pricepi prietene  NA, SARBATORI FERICITE TOATA LUMEA! Inca 3 zile si 15 ani <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Noi facem bine ) Dorine nu o arzi bine in rime )) SARBATORI FERICITE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BvD DorinN Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 @, Mutex, mai bine ai tacea, Ca daca m-oi inerva Digalul mi-l voi lua Si magie iti voi da SALPA! Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT S4bin95 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Mare poet , tot nu te iert pentru ca nu mi-ai dat casa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coroiu Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Laugh . Neata bai colegi , suntem în ajunul Crăciunului și vreau sa mă urez tuturor un Crăciun fericit și plin de bucurii! Aveți grija sa nu beți foarte mult:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts