Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vreo 300k i-am luat, drq =))

'Da cine-i mare norocos, da' norocos de norocos, da' norocos si mare boss, da' mare boss, marele boss? Eu sunt mare, eu sunt mare, eu sunt marele bastan, am valoare, am valoare, am departament de barosani' =)):*

pwp la toti fratii mei din SFPD :*

Pentru fratii mei, 3000, 3000 de euro, de la IoNicaa_WalkeR, se stiee! 'Fratii care se iubesc, dusmanii ii ocolesc' <3

Se pare ca azi am mai pierdut 2 membrii, ionica nu trebuia sa iti arati talentul tau si sa mergi pe no-drepti...... Pacat, erai unul dintre persoanele cu care ma intelegeam foarte bine, poate ne mai auzim pe /d sau /r chiar.Omxic din pacat ai intrat si ai iesit foarte repede, pacat ca nu am apucat sa te cunosc.

Multumesc fratele meu.

Respect S4bin, Skelet, Rege, Ansife, Aurel, BvD_Dorin, RAyzo, Gabryel, ByJackie, Chad, darius10 si restul

Multumesc Sabin ca mi-ai acordat sansa sa ma alatur departamentului. Imi cer scuze ca te-am parasit in modul asta.

Multumesc colegilor care m-au sustinut si care mi-au fost alaturi.

Multumesc Ansife ca ai incercat sa ma salvezi

Multumesc Aurel ca ai fost ca fratele meu

Se pare ca aici se incheie cariera mea in SFPD. Vreau sa ajung prin FBI sau National Guard. Un rob nu mai dau praduitorii astia rob in viata lor cat sunt eu on. Pana atunci stau civil.

Aveti grija cu praduitorii astia. Oameni parsivi, profitori, nesimitit. Oameni cu 2 fete. Oameni care nu merita sa joace pe serverul asta. PRADUITORI, intr-un cuvant.

Remember Sergeant IoNicăă_WalkeR.

Edited by AIM IoNicaaWalker

Multumesc fratele meu.

Respect S4bin, Skelet, Rege, Ansife, Aurel, RAyzo, Gabryel, ByJackie, Chad, darius10 si restul

Multumesc Sabin ca mi-ai acordat sansa sa ma alatur departamentului. Imi cer scuze ca te-am parasit in modul asta.

Se pare ca aici se incheie cariera mea in SFPD. Vreau sa ajung prin FBI sau National Guard. Un rob nu mai dau praduitorii astia rob in viata lor cat sunt eu on. Pana atunci stau civil.

Aveti grija cu praduitorii astia. Oameni parsivi, profitori, nesimitit. Oameni cu 2 fete. Oameni care nu merita sa joace pe serverul asta. PRADUITORI, intr-un cuvant.

Lasa ca se intoarce roata, nu scapa ei asa de usor. Sper sa intri in FBI/NG sa nu mai lasam nabii astia sa dea rob. Remember Ionica!

Multumesc fratele meu.

Respect S4bin, Skelet, Rege, Ansife, Aurel, BvD_Dorin, RAyzo, Gabryel, ByJackie, Chad, darius10 si restul

https://www.youtube.com/watch?v=W5hb-9-R1VQ

Bre la ce mergi iara in departament? Nu-i bai hai in sfpd

Despre care praduitori vb?zii aici ca se ocupa wanker

Edited by Shanker Nebunul

Pass Request For Activity and meeting topic is locked,

if today any activity or meeting and i will not be active in game than please accept my Pass request here, Thanks.

Pass Request For Activity and meeting topic is locked,

if today any activity or meeting and i will not be active in game than please accept my Pass request here, Thanks

Today we don`t have meeting and training, Skelet make /fmotd with this.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic