Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut,a fost fain antrenament.Mie mia placut,nush voua,Si red a o sa imi iau AV sau FW pebtru ca am stat afk vreo 5 min,aveam o problema foarte grava si sper ca Alin sa ma inteleaga

Nu iei nimic stai tu calm, Alin te sperie

Edited by AURelValoare VIP

Mda... scuzati ca nu am mai putut sa vin sa tin sedinta insa am avut pana de curent pana acu.. o sa ma gandesc la o data cat de curand sa o facem.

Later edit: Sedinta o vom face Miercuri, ora 19:00.

Edited by AT S4bin95

Nu iei nimic stai tu calm, Alin te sperie

Eu sper ca tu ao retras demisia

Mda... scuzati ca nu am mai putut sa vin sa tin sedinta insa am avut pana de curent pana acu.. o sa ma gandesc la o data cat de curand sa o facem.

Later edit: Sedinta o vom face Miercuri, ora 22:00.

ora 22 e cam tarziu nu crezi? Daca tine sedinta o ora pana la 23 e mult +ca altii au scoala

Later edit: Sedinta o vom face Miercuri, ora 22:00.

Miercuri la 22 e o zi si o ora ...... Eu joi întru la 7 la scoala si 100% nu pot sa vin. Nu crezi ca vineri ar fii o idee mai buna?

Eu sper ca tu ao retras demisia

ora 22 e cam tarziu nu crezi? Daca tine sedinta o ora pana la 23 e mult +ca altii au scoala

Miercuri la 22 e o zi si o ora ...... Eu joi întru la 7 la scoala si 100% nu pot sa vin. Nu crezi ca vineri ar fii o idee mai buna?

Daca vreti pot schimba ora la 19:00. Insa ziua ramane.

Sabin eu ies de la Liceu la 19:10 si pe la :20 ajung acasa...

Poate pot sa ma invoiesc la ultima ora vedem daca nu sper sa nu te superi ca o sa intarzi la sedinta, cel mai bine ar fi sa o pui la 20:00

Eu zic sa o facem cat mai devreme, si la 15:00 ar fi bine

Edit: am uitat ca altii au scoala dupa masa, nu bagati in seama acest post, nu am citit toate comentariile de mai sus

Edited by AT VALOROSUL StyleTM

Sabin dar nu toată lumea poate intra asa la orice ora mai avem si noi vieți personale nu putem sta toată ziua in samp cred ca undeva la ora 20:30 ar fi Ok pentru toată lumea pentru ca eu nu vreau sa am certuri in familie din cauza samp-ului, si cred ca nimeni nu vrea sa se certe cu părinții din cauza unui joc! Atat am avut de spus imi pare rau daca nu se schimba ora dar sunt prins si cu scoala acum se dau teste peste teste! Sau si alta zii ar fii buna de exemplu vineri seara pentru ca intram in Weekend si nimeni nu mai are griji cu scoala!

Edited by darius10

Sabin dar nu toată lumea poate intra asa la orice ora mai avem si noi vieți personale nu putem sta toată ziua in samp cred ca undeva la ora 20:30 ar fi Ok pentru toată lumea pentru ca eu nu vreau sa am certuri in familie din cauza samp-ului, si cred ca nimeni nu vrea sa se certe cu părinții din cauza unui joc! Atat am avut de spus imi pare rau daca nu se schimba ora dar sunt prins si cu scoala acum se dau teste peste teste! Sau si alta zii ar fii buna de exemplu vineri seara pentru ca intram in Weekend si nimeni nu mai are griji cu scoala!

Intre 8 si 10 sunt waruri si poate unii au cont secundar in mafie si e sv full Edited by AURelValoare VIP

Da dar daca unii au cont secundar in mafie in timpul ala poate si eu am vreo problema in timpul ședinței si nu o pot amâna pentru ca nu pot da înapoi familia. Ma intelegi ce vreau sa spun? Eu as fii de-acord sa fie ședinta opțională sau sa se mute la alta ora sau zi!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic