Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

zrIeAtv.jpg

Csf , n-ai Csf! Merge Raportul? Cati aveti best deja?

Si eu ma uit, e frum, dar e cearta degeaba.

Rege, noi suntem inactivi, iar Ansife e Ansife, cine l-ar lua pe el, iar de chestia cu "din afara" si tu cred ca ti-ai lua un prieten ca sublider daca ti-ar cere si tu ai fi lider, nu trebuie sa-l invinuiesti pentru asta. Ai si tu dreptatea ta, chiar daca nu alegea un rank 5, rank 4 sa fi ales, eu de exemplu l-am vazut pe T.I.B.I de fiecare data cand intram eu, el era on, ori facea raport, ori ajuta pe altcineva(rankuri mai mici) are si vechime destul de mare, dar mna, fie cum o fi.

@South Regenesis, rikos was in SFPD for 1 year.so is not some one from outside.why always RO players must be sub leader?

as rikos said you are not that Regenesis i remember.i remember regenesis always spoke with respect.not always don't attention every one.or when i say Hi in /w no answer and leave me.maybe you right S4bin95 is better change some behavior.i accept this sabin is not like old times too and some times order.but always i will respect him because is my leader and a good friend.

yes regenesis some factions like SF SI bring sub leader from out.Khalsa always do this..but about rikos he reserve that because 1 year is not a short time.

i want to know when you were sub leader what you did exactly?

sorry i'm not argue.but about what you said made me sad.wasn't fair....

Pai azi am tras intr-un heli de pe contu fortunn si cred ca playeru acela mi-a dat report ca am renko, theihal sau nu stiu cum il chema mi-a dat ban motiv renko, renko-ul il am din 2015 de pe contu alexandru.xD cand am fost banat permanent, dar renko-ul nu-l mai am in PC doar in log-uri nu stiu sa sterg windowsu si nu prea am nici bani multi sa platesc pe cineva sa mi-l stearga dupa mi-a cerut si mezen ip si parola cand am intrat pe contu Alexandraaa. si el ma controlat doar in PC sa vada daca am in PC adica sa-l folosesc, si dupa test a inchis tw si a zis mda.., dupa am dat /report dupa contu alexandraaa i-am zis mezen ban me? adica iau ban? si a zis no.

Am facut cerere acu astept exact ce am scris acolo am facut cererea sa stiti si voi sa nu mai dai inca afara sabin.. poate iau unban.

Banul ramane, asa sunt astie .. un admin la control zice ca am, altu cu mai multa experienta zice ca nu, infine o sa ma reapuc a 3-a ora cu alt cont o sa fac level 15 si o sa revin daca imi ofera sabin sansa, multumesc pentru tot ajutorul si va urez Paste fericit si multa santate, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult dar asta e cand un nab iti da /report ca ii bubui un elicopter si adminu il crede si ai loguri vechi cu asta te alegi, O seara buna si bafta!

Salut bajetii !! Vreun Florin ceva pe aici ? La multi ani tuturor !! Pupek, weekend placut :) succes la toate spor la gagici ! :* :*

Salut bajetii !! Vreun Florin ceva pe aici ? La multi ani tuturor !! Pupek, weekend placut :) succes la toate spor la gagici ! :* :*

No Boss dar avem Narcis (eu) si e si ziua celor cu nume de floare ;)

No Boss dar avem Narcis (eu) si e si ziua celor cu nume de floare ;)

O sa intarzii putin la antrenament, nu va impacientati, seful ajunge.

Edited.

Pentru cei de rank 4+, care n-au văzut ce am scris în game. Vă rog să îmi daţi fiecare câte un model de test log prin PM care să conţină 30 de întrebări, fiindcă vom face un test log nou din ceea ce îmi daţi voi, vom combina toate întrebările bune ca să creem un test de intrare solid. Aveţi timp o săptămână, ca să nu spuneţi că vă stresez. Succes şi vacanţă plăcută!

Edited by South Regenesis

O sa intarzii putin la antrenament, nu va impacientati, seful ajunge.

Edited.

Pentru cei de rank 4+, care n-au văzut ce am scris în game. Vă rog să îmi daţi fiecare câte un model de test log prin PM care să conţină 30 de întrebări, fiindcă vom face un test log nou din ceea ce îmi daţi voi, vom combina toate întrebările bune ca să creem un test de intrare solid. Aveţi timp o săptămână, ca să nu spuneţi că vă stresez. Succes şi vacanţă plăcută!

Man, am o idee de o intrebare capcana

"In ce interval poti sactiona jucatorii pentru folosire de NOS"

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic