Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi :*;)

Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi :*;)

Nu stiu cum ti se intampla numai tie, asta e a 2-a oara, poate o sa iti recuperezi o parte din ce aveai. Succes in viata reala, tuturor ne vine vremea sa ne lasam, unora intr-un context mai nefavorabil ca altora... Bafta, prietene!

@, imi pare rau pentru tine. Am fost alaturi de tine si data trecuta si sunt si acum. Este un joc, Lord. Nu merita sa-ti pierzi timpul, sa te enervezi, superi, pentru asa ceva. Asta a fost bafta ta, ia-o ca pe un semn. Acorda mai multa atentie vietii tale reale, jocul asta e asa ceva 4fun. Succes, sper sa mai aud de tine. Un player, un sublider, un politisit si nu in ultimul rand un om cu un caracter deosebit cum rar mai vezi pe aceasta comunitate. Bafta!

Ba plush imi pare rau pt tine, sper sa revi aici la noi.

Tu ai fost ca fratele meu si vei ramane mereu, in caz ca nu mai reintri mai tinem legatura in game.PWP frate :*

Gata dragilor , o noua săptămână. Se vede ca a început școala căci ieri cam bătea vântul pe lista de wanted. Va sfătuiesc sa adunați puncte de raport din timp căci în weekend bag de seama ca o sa fie tare aglomerat :)

P.S ba plush , lasa ca nu e capăt de lume , sper din suflet sa rezolvi cumva. Cu ocazia asta va atrag atenția referitor la porcăriile ce le primiți pe Skype de la așa ziși prieteni , un keylogger e tare ușor de strecurat cuiva . Grija mare la ce fișiere acceptați

Edited by TheRipper

Mulți ajung să spargă acele conturi din invidie, sau au nevoi speciale să își umple conturile de banii altora. Măcar de ai fi aflat cine a fost cel care a spart contul. Eu îți urez succes în viață, nu e nevoie să te complici cu ce se întâmplă pe aici, dacă unuia din staff îi va fi spart contul, cu siguranță staff-ul va lucra să îl recupereze. În fine, lăsăm așa.

Dragi colegi si prieteni, se pare ca aici se incheie si cariera mea pe SAMP!

Cum, de ce, oare chiar a luat StyleTM ban? Asa este, daca a m fost bleg, acum csf, n-am csf. Au fost aproape 9 luni in acest departament cu suisuri si coborasuri, 9 luni frumoase, de asta sunt convins. Multumesc pentru sansa de a ma alatura acestei familii, mi-a facut o deosebita placere sa va intalnesc, pe fiecare dintre voi. Nu va scriu romane, sunt pe mate-info, n-am cuvintele la mine :)). Bafta mai departe in tot ceea ce va propuneti sa realizati. #RememberCaptainStyleTM. #LegendaNuVaMoare

Style tati, cum zic americanii , "thank you for your service" . Nu trebuie sa pui la suflet pentru ca pana la urma urmei este doar un joc , o chestie virtuala. Nu prea ne-am cunoscut pentru ca eu am un program destul de ciudat în joc , dar mereu e trist când un membru cu vechime pleacă . Succes în viața reală și sa ne auzim sănătoși .

@@South Regenesis, Stiu Rege, pentru unii se baga adminii, da' pentru altcineva nu se baga. E putina nesimtire, cica nu se baga la conturi sparte. Pai asa se duce de rapa comunitatea

s-a dus deja, Kush, tata, eu am luat ban de la o postare pe fb, intr-un grup de 10.000 membri, pana aici au ajuns post hunterii astia...

Style tati, cum zic americanii , "thank you for your service" . Nu trebuie sa pui la suflet pentru ca pana la urma urmei este doar un joc , o chestie virtuala. Nu prea ne-am cunoscut pentru ca eu am un program destul de ciudat în joc , dar mereu e trist când un membru cu vechime pleacă . Succes în viața reală și sa ne auzim sănătoși .

multumesc, chiar sunt dezamagit de staff, am zis si in quote-ul lui Marian, pana unde a ajuns post hunting-ul asta ...

Imi pare rau pentru cele intamplate de curand, kush speram sa revii.

Succes mai departe Style in tot ceea ce iti propui, te asteptam si pe tine inapoi !

P.S: Ce faceti baietii? Ne auzim pe joc, spor la puncte.

s-a dus deja, Kush, tata, eu am luat ban de la o postare pe fb, intr-un grup de 10.000 membri, pana aici au ajuns post hunterii astia...

multumesc, chiar sunt dezamagit de staff, am zis si in quote-ul lui Marian, pana unde a ajuns post hunting-ul asta ...

Mie chiar imi pare raubca pleci, mi-ai fost ca un frate. Mult succes in viata!

P.S: Eu nu voi iesi din factiune in viitorul apropiat, doar mai am 2 ani si ceva pana la liceu cand nu voi mai avea timp.

Edited by SilviuN SFPD

A mai fost o criza de personal în perioada ianuarie-februarie , când mai mulți membrii Rank 4+ au luat ban. Nu știu , eu zic ca avem pur și simplu ghinion. Sau na, depinde și de om , căci unii au recunoscut faptul ca au facut-o intentionat. Pana la urma urmei cei ce pleacă lasă loc la alți colegi noi , și dacă au făcut întradevăr ceva memorabil pentru SFPD îi va tine minte lumea mult timp de acum înainte. După cum am zis mai devreme , e ceva virtual , e un joc și trebuie tratat ca atare . Oamenii pleacă , vin alții în locul lor. Celor care au plecat pana acum va doresc succes în viața și de ce nu si în joc , căci lumea nu se termină aici. Va salut

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic