Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti si buna dimineata. Saptamana aceasta sunt cam inactiv deoarece imi schimb domiciliul si e putin mai dificil pana ma stabilesc. Sper in sera asta sau maine sa-m termib si eu rapotul dectivitate si sa ne vedem cu bine la activitatile de duminica seara.

Si eu pe la scoala, neata, ultima zi pe saptamana asta. Ne auzim prin joc, duminica sedinta e doar pt r3+, nu? Adica noi, astia 1-2 avem liber

Da, ședința e doar pentru rank 3+. Voi rank 1 si 2 ați scăpat, sunteți șmecheri

Sedinta este pt R3+, dar antrenamentul de la 20:00 tot se face.

Informativ (valabil pentru toti cei prezenti la antrenament): Antrenamentul il va tine Dr.[X]Ray. si eu (asistent),cum Xray organizeaza lucrurile, eu mai mult o sa supraveghez si daca nu ascultati de ce zice Xray chiar o sa va propun pt FW pentru ca data trecuta ati cam facut ce ati vrut voi si desi ati sarit calul, nu am propus pe nimeni.

V-am zis doar ca sa stiti cine si cum face si de la cine sa asteptati instructiuni.

Edited by MrJelly

Bafa baieti! Ati fost niste colegi de treaba. Poate ne mai vedem in:game ...

Succes in continuare.

Salut, stie careva cum se rezolva eroarea aceea care apare cand vrei sa dai unpack unui fisier WinRAR?

Cauta pe goagal ma.

@@MrJelly, am inteles domn' patron. Toata lumea o sa stea cuminte si in treaba lui.

Antrenament de la 20:00 si sedinta rank 3+ de la 21:00 ?

Da sclav.

Hai noroc baietii, de astazi suntem colegi, sper sa ramanem o lunga perioada de timp.

Bun venit! Cred ca o sa ne intelegem, ai gusturi la masini in samp ???

NU MAI REZIST FARA LAPTOP

Seara buna colegi

Welcome celor noi sper sa facem o treaba buna împreuna si sa rămânem cât mai mult timp posibil toți împreuna :)

Dacă sunt întrebări nu ezitați sa le puneți pe chatul facțiuni " /r " , nimeni nu s-a născut direct învățat

Noapte buna

Ai descoperit si tu ce culoare are cerul ?

Haha, am dus si eu acum cand nu ai ce face afara si poti face linistit raport. Dar asta e. ???

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic