Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

14 minutes ago, racalu ToV said:

Ce mai faceti? A  trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici, welcome celor noi si daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati pe /r si un membru de rang mai mare o sa va ajutr. Succes si grija la post hunteri

Racale nu ma mai copia :))

asta era tactica mea de + pe forum, încerca alta.

Ce mai faceti? A  trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici, welcome celor noi si daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati pe /r si un membru de rang mai mare o sa va ajutr. Succes si grija la post hunteri

Ups ????

15 hours ago, Peteleu Andrei said:

Ups ????

Upss

esti la fel de nub ca racala :))

te-ai lasat de spam pe forum de cand cu rank 5 ;))

7 hours ago, uLei S4F said:

Upss

esti la fel de nub ca racala :))

te-ai lasat de spam pe forum de cand cu rank 5 ;))

A, nu credeam ca imi duceti lipsa, o sa fac asta, pana atunci nu uitati sa sustineti aceasta idee printr-un simplu +1. Sunt AnDYY si sustin acest mesaj.

Salut dragilor, am venit cu o mica informatie daca vreti unii dintre voi. Nu stiu daca ati auzit de discord, daca da foarte bine. Am creat un server pentru noi, cei care avem acord la no drept etc. Cine doreste poate accesa serverul https://discord.gg/XPzHb .... cine nu stie, poate sa imi dea un PM si ii explic despre ce este vorba. Scuzati deranjul, o seara faina.

Salut lume. OiL, ma fra, succes pe maj departe, cum ti-am zis si tie, pacat? Ca ne mai distram, pana atunci, oooooooooooooooo.

Baftalos.

Scuze de 2x post dar nu mai merge să dau edit şi nici split nu cred că o să se dea.

Aveţi idee dacă îmi schimb sexul în feminin doar pentru skinurile de acolo, dacă skinurile care le am acum (vreo 3 platinum) se vor duce dacă vreau să revin la bărbătesc?
Şi @South Alin, nu te-am prins în joc să te întreb şi trebuie să ştiu cât mai rapid, dacă am intrat azi în SWAT (miercuri), fac raport de ROADS sau SWAT?

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic