Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname: Mickey123
• Nickname-uri anterioare: -
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 9 luni
• Level: 30
• Vârsta reală: 14
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: nu am fost.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Los Santos (1), Paramedics (3), National Guard (1)
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din paramedics am iesit deoarece am vrut sa incerc altceva si din National Guard am iesit din cauza timpului, nu aveam timp sa intru la antrenamente si sedinte si decat sa iau FW mai bine am iesit.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am facut parte din National Guard. Am iesit din ea deoarece nu aveam timp de antrenamente (am avut ceva probleme de sanatate)
• Sunteți activ pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Imi place mult lucrul in echipa.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament respectat,cu membrii corecti si harnici si cu un lider pe masura.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):Click
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Cam 5-6 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana harnica, careia ii place lucrul in echipa si motoarele. Imi place sa fac sport ,sa ies cu prietenii . sa joc SA:MP si volutariatul.

• Nickname:RuL3z
• Nickname-uri anterioare:
Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 luni
• Level:20
• Vârsta reală:18
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):School Instructors- rank1 (1 luna)
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Datorita unei probleme personale nu mai aveam timp pentru a-mi indeplni raportul, dar am reusit sa rezolv problema si as vrea sa incerc ceva nou.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):h
ttp://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-53#entry2888721
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am facut
• Sunteți activi pe forum?:Citesc topicurile,dar nu prea postez.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament deoarece vreau sa ajut la mentinerea sigureantei si a ordinii publice din joc si pentru ca as vrea sa fac parte dintr-o factiune unde se cere mai multa seriozitate
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
http://i.imgur.com/bK6g55V.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da,dar nu este cazul
• O scurtă autocaracterizare:Mă numesc Lazăr Iulian. Am 18 ani și sunt din București.Sunt elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Traian. Sunt o persoană căreia îi place să se distreze dar sunt serios atunci când este cazul.Îmi plac multe lucruri dar cele mai importante hobby-uri ale mele sunt:rugby-ul,fotbalul și mașinile.Am facut rugby timp de 2 ani dar a trebuit să mă retrag din cauza unei accidentări.Îmi place să-mi petrec timpul împreună cu prietenii indiferent de lucrul pe care îl facem.Sunt pasionat de multe lucruri dar cele mai importante le-am precizat mai sus.Sunt o persoana calmă care se enerveză foarte greu.

• Nickname: [AIM]Dragos7198.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De pe data de 13.09.2012.
• Level: 46.
• Vârsta reală: 15 ( aproape 16 ).
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am fost banat de 2 ori din diferite greseli enorme: 1.Pentru bug abuse HPV la inceput cand nu stiam cu ce se sanctioneaza , 2.Pentru o reclama facuta, cea mai mare greseala a mea comisa pe b-zone, nu a fost cu intentie a fost o greseala enorma - am fost nab.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Las Venturas - rank 3 ( Cabbie ) , National Guard - rank 2 ( Second Lieutenant ) , Southern Pimps - rank 2 ( City Fish )
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:
Am iesit din National Guard deoarece in acea perioada luasem ban-ul pentru reclama ( greseala enorma ) si am primit /uninvite, iar din Southern Pimps am iesit deoarece nu mai aveam timp de war-uri si am vrut sa incerc un departament din nou.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Catre National Guard nu exista deoarece am primit /uninvite pentru acea greseala enorma.

Southern Pimps: http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page-94
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am mai facut parte din National Guard.L-am parasit deoarece am primit /uninvite din cauza banului.
• Sunteți activi pe forum?: In fiecare zi intru.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deaoarece este un departament foarte bine pus la punct, am cativa prieteni aici si imi place mult cu ce se ocupa.Am capacitatea de a lucra in echipa tot timpul si vreau sa-mi fac de asemenea si prieteni noi.
http://i.imgur.com/ROnWzSR.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore. Nu stau pe sleep deloc.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.
• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Trifan Dragos, sunt din Dragasani, judetul Valcea.Am frumoasa varsta de 15 ani si sunt nascut pe 9 august.Invat la liceul Gib Mihaescu din Dragasani, la profilul filologie.Am o inaltime de 1.78, par negru, ochi caprui si statura solida.Sunt un tip inteligent,glumet,serios cand vine vorba de treaba sau munca in echipa dar si de treaba.Imi place mult sa-mi petrec timpul alaturi de familia mea si prietenii mei.Imi place sa practic diferite spoturi in aer liber pentru a ma antrena fizic , cum ar fi: fotbal,handbal, tenis de picior.Respect persoanele care ma ajuta cum pot ele mai bine si nu ma vorbesc pe la spate.Nu imi place sa fiu mintit sau jignit, nu imi place nesimtirea si nu-mi plac glumele de prost gust.Cam atat despre mine, o sa aflati mai multe pe parcurs.

Edited by AIM Dragos7198

• Nickname: Sh0cKer
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 luni.
• Level: 15+.
• Vârsta reală: 16 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am fost banat o singura data pentru ca am amenintat un alt player, dar dupa aceea mi-am cerut scuze de la playerul respectiv si am ramas prieteni.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Pana acum nu am mai facut parte din nicio factiune.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Pana acum nu am mai facut parte din niciun departament.
• Sunteți activi pe forum?: Da, cand intru pe joc, nu dupa mult timp intru si pe forum.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Eu imi doresc foarte mult sa intru in acest departament deoarece consider ca mi s-ar potrivi foarte bine, imi place mult cu ce se ocupa si cred ca m-as descurca foarte bine aici.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/Np073XW.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:
4-5 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Vlad, sunt din municipiul Cluj si am frumoasa varsta de 16 ani. Eu sunt un om sociabil, imi place sa-mi fac prieteni, sunt descurcaret, respectuos, sunt un baiat pe care te poti baza, glumet in limita bunului simt si nu in ultimul rand am cei 7 ani de acasa. In timpul meu liber imi place sa ies in oras cu prietenii si sa stau la calculator. Hobby-urile mele sunt inotul, biliardul, tenisul de masa, fotbalul, handbalul si SA-MP-ul, iar motto-ul meu in viata este : " Respecta si vei fii respectat ".

Edited by Sh0cKer

• Nickname: Rough17
• Nickname-uri anterioare:
Nu am avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Pe RPG1 joc de aproximativ 2 luni dar, pe RPG2 joc de cand s-a deschis dar acum nu mai joc pe RPG2.
• Level: 17.
• Vârsta reală: 17 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:
Nu, n-am fost.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps Rank 2.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Voiam tare mult sa incerc un departament.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....nations/page-92
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai fost intr-un departament dar imi doresc sa fac o mica parte din ceva mare.
• Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur, sunt in stare sa respect regulile acestuia, cand o misiune imi este atribuita o duc pana la bun final. Dar, eu consider ca oricine merita o sansa... Nu am cine stie ce factiuni anterioare sau nu stiu ce rankuri. Dar vreau si eu sa primesc macar o sansa. Vreau sa demonstrez absolut tot de ce sunt in stare. Chiar este asa greu sa mi-se acorde o sansa? In toate departamentele in care am aplicat am fost respins pe motivul " Nu ai suficienta experienta ". Doar dami macar o sansa sa demonstrz ce pot si dupa spune-mi asta.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Voi sta mult mai mult, vreau sa fac o vechime aici si sa cunosc oameni noi.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da, le-am citit pe toate, consider ca sunt demn si capabil sa respect acel regulament.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da, la asta ma pricep cel mai bine, imi place sa interactionez cu oamenii.
•
De ce doriți să intrați în Police Department?: Intr-un departament este cel mai greu de lucrat, cu totii trebuie sa fim EXEMPLAR organizati daca vrem sa facem ceva, dupa cum spuneam, imi place sa lucrez din greu ca sa castig ceva. Un departament mi-se pare potrivit pentru mine.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/TEDlmuf.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore, Dimineata aproximativ 4 ore ( 7:00-11:00 ) Seara aproximativ 3 ore (18:00- 20:00+). Depinde si de zi dar consider ca sunt capabil sa particip la evenimentele din cadrul departamentului.
•
O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Codin Andrei, sunt din Bucuresti am varsta de 17 ani. Sunt o fire calma, respectuasa care stie sa glumeasca dar in limita bunului simt. Stiu sa-mi fac prieteni, sa-i respect si sa-i ajut la nevoie. Mereu am fost de parere ca oricine merita o a doua sansa. Nu sunt genul de persoana care sa tina pica sau sa fie mereu suparata. Practic sport de la varsta de 12 ani, sunt specializat pe polo si inot de performanta. Imi place sa-mi petrec timpul liber stand cu prietenii afara, mergand prin parc dar nu numai, ma mai uit de asemenea la animeuri. Un hooby practicat de mine este Photoshopul, sunt foarte specializat pe acesta, iar in viitor ma gandesc sa devin foarte priceput pe baza acestuia. Imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii si sa socializez, vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni si sa am ce vorbi cu acestia. Ma descurc foarte bine cu limba Engleza asa ca pot comunica cu mai multi oameni. Sper ca v-am facut o impresie cat mai buna.

Edited by R O U G H 1 7

• Nickname: Bedreagaaa

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De pe la sfarsitul verii 2013.
• Level: 29
• Vârsta reală: 15
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Am unul pentru /call 112 event(aveam level mic).
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru transfer ilegal.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel rank 3.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am iesit din El Loco Cartel deoarece voiam sa incerc ceva nou.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page-24
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa-mi fac prieteni noi, sa mentin ordinea si sa am autoritate.
http://postimg.org/image/8knd983r5/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore chiar 6 cate odata.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alin si am 15 ani. Sunt inalt ochii caprui si par brunet. Din punct de vedere moral sunt un tip prietenos amabil respectuos calm si sociabil.

Edited by Bedreaga1

• Nickname:$$BoBJounioR$$
• Previous nicknames:No
Previous nicknames
• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:7 monthes
• Level:24
• Real age:15
• (Real) Gender:Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them:No warns
• Were you ever banned? If yes, why?:Yeah,i got banned by the admin Rey reason cheats but it was mistake
• Previous factions and the rank you had in them (in order):El Loco Cartel (Rank 2) , School Instructors (Rank 1) , El Loco Cartel (Rank 1)
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:School Instructors i left because i felt tired in it and i had some personal problem,and El Loco Cartel i left it because i failed at deagle test
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):School Instructors
http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-53 , El Loco Cartel : None
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:No
• Are you active on the forum?:Yeah
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:Yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:Of course
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:Yeah
• Why do you want to join the Police Department?:I want to join
Police Department to stop and jail the criminals and to let other players be comfortable from the criminals
• Are you capable of teamwork ?:Yeah
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):http://imgur.com/YDk7xVp
• How many hours do you play daily withouth being AFK?:5 hours without afk
• You are on the BlackList at a faction?:No
• If yes, you agree to pay to be removed from it?:Yes i agree
• A short characterisation of yourself:My name is Ibrahim and iam from Lebanon,Love some sport games like Football and Swiming,Interested about Police Departments , also iam serious,respecful and helpful person

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Ragner Ragner.png
StrikeR StrikeR.png
Mickey123 Mickey123.png
[AIM]Dragos7198 Dragos7198.png
Bedreagaaa Bedreagaaa.png
$$BoBJounioR$$ $$bobjounior$$.png
birdiii birdiii.png

- Nota: Daca toti 7 veti trece testele de intrare, cei 2 cu cele mai slabe rezultate vor face duel urmand ca doar castigatorul sa ramana in LVPD.

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • MIKE...
  • NATE
  • PVP.
  • CHICOO

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Hossu - Insuficienta experienta in alte factiuni.
[AIM]Extreme. - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
Roby98 - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
Gaby2208 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
Biancaaaa - Insuficienta experienta in alte factiuni.
edy_silver - Ai avut sansa sa fi membru LVPD dar nu ai profitat de ea.
PuFfY171 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
RuL3z - Insuficienta experienta in alte factiuni.
Sh0cKer - Insuficienta experienta in alte factiuni.
Rough17 - Insuficienta experienta in alte factiuni.

Edited by Inferno27

Sistemul de aplicare în cadrul unei facțiuni a fost schimbat. De acum înainte aplicațiile nu se vor mai face pe forum ci DIRECT pe siteul http://rpg.b-zone.ro/

Pentru a face o aplicație vă logați frumos cu datele contului din JOC. În tab-ul Factions veți găsi butonul Apply în dreptul fiecărei facțiuni care are aplicațiile deschise. Faceți click pe acel buton pentru a aplica în respectiva facțiune, urmând să completați câmpurile modelului de aplicație.

Mai multe informații găsiți la Server Annoucements.

English

The application system for a faction has been changed. From now on applications will no longer be made on the forum but DIRECTLY on our site http://rpg.b-zone.ro/

To make an application you need to log in with your GAME details. in the Factions tab you will find the Apply button besides each corresponding faction that has its applications open. Click on that button to apply in that faction and complete the fields from the application model.

For further details visit Server Annoucements.

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Daniell. Daniell..png

ser.alexei serg.alexei.png

Zsombi333 zsombi333.png

RAYze RAYze.png

mbk mbk.png

shenron1337 shenron1337.png

JustinEviz JustinEviz.png

Miahi03 Mihai03.png

Dustin Dustin.png

Madalin12 Madalin12.png

.Dany. .Dany..png

- Nota: Din cei 11 acceptati, doar 6 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

TESTELE DE TEORIE SE DAU CU:

• PvP.
  • Bone
  • Zack
  • Taylor.
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului in afara evaluatorii precizati mai sus.
Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms, insa fara insistente.

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

demeZu demeZu.png

Padr3 Padr3.png

Mathiew. Mathiew..png

Goantza goantza.png

- Nota: Din cei 4 acceptati, doar 2 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Bone
  • Zack
  • Taylor.
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului in afara evaluatorii precizati mai sus.
Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms, insa fara insistente.

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Sanderson Sanderson.png

$amine_saidi$ $amine_saidi$.png

SeBa20 SeBa20.png

SerifuL. SerifuL.png

PauL. PauL..png

Z[o]key Z%5Bo%5Dkey.png

Fabian. FabiaN..png

musiQQ musiQQ.png

Reload. rELoaD..png

_________________________________________________________________________________________

Papy papy.png

MClorofila MClorofila.png

- Nota: Din cei 9 acceptati, doar 6 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Taylor.
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

Edited by South Black Thief
Noi membrii acceptati

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

AnTiDoT AnTiDoT.png

XeNoNz0r XeNoNz0r.png

ReXoNa ReXoNa.png

- Nota: Din cei 3 acceptati, doar 3 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Taylor.
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Caps Caps.png

Helperr Helperr.png

aLexBz aLexBz.png

[RPG]gaby %5BRPG%5Dgaby.png

qnk qNk.png

SaxoBeattt Saxobeattt.png

- Nota: Din cei 6 acceptati, doar 6 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Taylor.
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Lucenzo Lucenzo.png

BeenZi BeenZi.png

Spencer Spencer.png

- Nota: Din cei 3 acceptati, doar 3 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Skipper Skipper.png

Prodek Prodek.png

SyK. SyK..png

LevelUPz0r LevelUPz0r.png

- Nota: Din cei 4 acceptati, doar 4 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Madytz %5BSQ%5DMadytz.png

Zeliscu ZeliscU.png

- Nota: Din cei 2 acceptati, doar 2 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Mihaitaa. Mihaitaa..png

CRI CRI.png

Yuki Yuki.png

MarKc MarKc.png

Nestea NesTea.png

- Nota: Din cei 5 acceptati, doar 5 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

HristianBZ HristianBZ.png

C0L4 C0L4.png

Titan.Camorra Titan.Camorra.png

ChicagoMadeePunk ChicagoMadeePUNK.png

[fx]scorpion %5Bfx%5Dscorpion.png

The.Mister ThE.MiStEr.png

Sorin27 Sorin27.png

- Nota: Din cei 7 acceptati, doar 7 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Robert Robert.png

Marrius MarriuS.png

x3n x3n.png

Tokys Tokys.png

Mikeyoto Mikeyoto.png

Gabriela.Gabi Gabriela.Gabi.png

OiL09 Oil09.png

ShockWave Shockwave.png

- Nota: Din cei 8 acceptati, doar 6 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Zeliscu ZeliscU.png

AlexCez AlexCez.png

George_Goldone George_Goldone.png

AndreiJderus5000 AndreiJderus5000.png

Shaddyk shaddyK.png

Beebok Beebok.png

[X]Man %5BX%5DMan.png

.Stinky. .Stinky..png

- Nota: Din cei 8 acceptati, doar 7 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Bogdanu.
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Snizel Snizel.png

Goldwyn GoldwyN.png

Supradoza Supradoza.png

Nanno Nanno.png

CrUzZ CrUzZ.png

AiM. AiM..png

NeaCodrinBaa NeaCodrinBaa.png

Network55 Network55.png

Gaby2208 Gaby2208.png

- Nota: Din cei 9 acceptati, doar 6 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Sickk Sickk.png

[F4L]BogdiBmx %5BF4L%5DBogdiBmx.png

K0rS K0rS.png

pikkollo pikkollo.png

MasterBoy MasterBoy.png

Marian88 Marian88.png

Donald28 donald28.png

sb69pjv sb69pjv.png

Sprite SpriTe.png

Skipper Skipper.png

- Nota: Din cei 10 acceptati, doar 7 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23
  • Ander.

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Csmn13 Csmn13.png

Cappy CappY.png

Unniversall UnnIvErSall.png

Clear. CleaR..png

MrOne MrOne.png

[bA]bita93 %5BBA%5Dbita93.png

MemorySticky MemorySticKy.png

c0nfuzZz c0nFuzZz.png

bolbol bolbol.png

drileaflorin drileaflorin.png

Hritish_Yadav Hritish_yadav.png

El.MareleAlcatar El.MareleAlcatar.png

- Nota: Din cei 12 acceptati, doar 7 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• PvP.
  • Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23
  • Ander.
  • Evil.Capone

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

MarKc MarKc.png
Darius Darius.png

iRazor iRazor.png

donald28 donald28.png

FiraTM FiraTM.png

Termi Termi.png

DppSamo DppSamo.png

Marian88 Marian88.png

Limitless Limitless.png

$$bobjounior$$ $$bobjounior$$.png

Kikioo Kikioo.png

NariaM NariaM.png

guuMBLe. guuMBLe..png

RoleXXX RoleXXX.png

- Nota: Din cei 14 acceptati, doar 10 vor ramane membrii cu norma intreaga. Daca treceti toti proba teoretica, va exista o departajare la proba armelor.

• Carlito.
  • Raw
  • Bone
  • Zack
  • Deeyyuu
  • TudorTudy23
  • Ander.
  • Evil.Capone
  • Ace.Vercetty

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.