Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname:RoM.NoName

• Nickname-uri anterioare: -

• Level:29

• Vârsta reala:15

• Sexul (real):Mascul.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: Nu am warn.

• Ati fost bana?i vreodata? Daca da, de ce?:Am fost de 2 ori. O data pentru "amenintari" si o data pentru dm in safe zone.Aveam level mic pe atunci.

• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (în ordine):The Tattaglia Family x3 (Rank maxim 5), Fire&Medic Departament x2 (rank maxim 2), The Strraci family x2 (rank maxim 2), THe Cuneo Family Rank 2,THe Paterno Family rank 1,F.B.I x3 (Rank maxim 2).

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?:Am iesit de mult. Mi-am dat demisia la ultimele doua.

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): -

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?:Am mai facut parte si l-am parasit deoarece imi doream sa intru in mafii.

• Sunteti activi pe forum?:Da.

• Întelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?:Normal.

• Întelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamâni în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?:Da.

• A?i citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru încalcarea acestora?:Da.

• De ce doriti sa intrati în Police Department?: Vreau acest lucru de mult timp. Sunt activ si cred ca aici e locul meu.

• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://img199.imageshack.us/img199/6528/samp008h.png ; http://img824.imageshack.us/img824/4662/samp009wh.png

• Numarul de ore petrecute în joc fara AFK:2-3 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea):Nu.

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurta autocaracterizare:Ma numesc Florin, am 15 ani si sunt din Sighisoara. Sunt un baiat simplu si glumet. Imi place sa imi petrec timpul liber pe afara cu prieteni si ce sa mai zic, fac toate lucrurile care le face un adolescent :)) .

• Nickname: Luciaan

• Level: 15

• Vârsta reală: 17 ani si 10 luni

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am luat nici un warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Dacă da, de ce?: Da, am fost banat din motivul Parkour Mod. Nu stiam ca nu este permis. Am luat unban deoarece adminii serverului au trecut cu vederea ca eram nou si ca nu stiam regulile si mi'au mai dat o sansa.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am avut factiune.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este o factiune frumoasa si pentru a incerca ceva nou, pentru a da dovada de simt civic si respect fata de colegi si jucatorii acestui server. Imi place sa'i fac pe unii sa evite accidentele in trafic si sa nu depaseasca limita vitezei legale.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): k1b91.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta ?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Miron Lucian, am varsta de 17 ani si 10 luni si sunt din orasul Vaslui. Sunt un om simplu, glumet dar si ambitios cand imi doresc ceva. Imi place sa calatoresc mult cu prietenii dar si cu familia. Ma acomodez repede intr'un colectiv nou, imi place sa ma fac placut fata de altii,sa lucrez in echipa. Pentru mine LVPD este factiunea ideala.

Sper sa fiu acceptat in LVPD.

Multumesc anticipat!

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• RoM.NoName

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE 2 SAPTAMANI.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA INCA 2 MEMBRII

Nickname: HipHop

• Level: 25

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 am dat un /ad gresit

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Barzini Family rank 2 , The Cuneo family rank 2 , El Loco Cartel rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu ma fascinat gangul!

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca e un departament foarte respecatat si se lucreaza in echipa

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/6u60x9gh9/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 1041

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat simpu de treaba, numi plac glumele proaste si imi place foarte mult sa lucrez in echipa!

Edited by HipHop47

Nickname:[mR].Mihai_Mendez

• Nickname-uri anterioare: Mihai_Mendez

• Level:24

• Vârsta reală:16

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):n-am avut.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu

• Sunteți activi pe forum?:Da foarte des.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa ajung un politist bun ca toti ceilalti din LVPD

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/5jNFTwH.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 479

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Mihai am 16 ani , locuiesc in bucuresti si sunt pasionat de Sa:Mp majoritatea timpului il petrec cu prieteni pe samp b-zone , sunt un baiat de treaba si respectos

• Nickname: Gabone21.

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• Level: 28.

• Vârsta reală: 16.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Fire & Medic Departament Rank 1 - Lider ALLEN. 02.08.2012 19:40 - 03.08.2012 21:53

The Cuneo Family Rank 2 - Lider Shlomy 19.10.2012 17:03 - 13.11.2012 20:43

The Stracci Family Rank 2 - Lider Cristi. 12.08.2012 17:53 - 13.09.2012 12:19

The Paterno Family Rank 1 - Lider Rizea. 01.12.2012 00:07 - 15.12.2012 21:57

Las Venturas Taxi Rank 1 - Lider Freddy. 14.01.2013 19:37 - 04.02.2013 18:49

The Paterno Family Rank 2 - Lider Rizea. 09.02.2013 18:44 - 02.03.2013 22:06

Las Venturas Taxi Rank 1 - Lider Giuliano 01.04.2013 19:56 - 15.04.2013 20:47

LVPD Rank 1 - Inferno27 17.04.2013 20:28 - 07.05.2013 21:29

El Loco Cartel - Rank 2 - Lider Extesy 09.05.2013 22:46 - 30.05.2013 16:07

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am acumulat 3fw pt 3 greseli care nu trebuiau facute asa ca am iesit cu 10/60 fp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista pentru ca am fost demis.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Desigur chiar din LvPd am avut o problema in realitate si a trebuit sa fac o mica pauza.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa ma alatur din nou in Police Departament deoarece este primul departament care mi-a oferit o sansa si aici am trait cea mai frumoasa perioada de cand joc samp asa ca vreau sa ma intorc si sa o ajut.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/56kmc4xoz/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6-7.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Normal.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, numele meu este Gabi am 16 ani si locuiesc in Bucuresti. Sunt un baiat ambitios,respectos si glumet cand este cazul. Imi place sa imi fac noi prieteni si sa ma distrez cu acestia in diferite moduri.Jocul meu preferat este SA:MP iar departamentu preferat bine inteles PDLV ;).

• Nickname:Razvan_Jackson

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• Level:26

• Vârsta reală:12 ani

• Sexul (real): Mascykub

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM aiurea ( eram la inceput ).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da 1 data - /q on wanted ( eram la inceput ).

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):News Reporters ( rank 2 ),Paterno Family ( rank 1 ), Paterno Family ( rank 1 ), News Reporters ( rank 1 ), Fire & Medic ( rank 1 ), The Tsar Bratva ( rank 2 ), National Guard ( rank 2 ), Avispa Rifa ( rank 1 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Deoarece vroiam sa incerc intr-o alta mafie respectiv departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): National Guard http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page__st__980 Avispa Rifa http://forum.b-zone.ro/topic/122573-avispa-rifa-demisii-resignations/page__st__60

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut l-am parasit deoarece nu ma intelegeam bine cu untele persoane si ca vroiam sa incerc ceva nou.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: In primul rand doresc sa intru in Police Departament deoarece doresc sa ajuta factiunea, in al 2-lea rand sa incerc ceva nou, in al 3-lea rand sa intalnesc noi persoane si sa-mi fac noi prieteni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan Cristian am 12 ani, in curand voi implini 13 si locuiesc in Arad. Sunt o persoana serioasa, careia ii place adrenalina si lucrurile noi, dar mereu ii place sa faca mereu in echipa, deci imi place sa muncesc in echipa. In timpul liber ma joc pe calculator si invat multe lucruri despre viata virtuala.

Nickname: AlyN17

• Level: 65+

• Vârsta reală: 19

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 abuz de /starleason si limbaj

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: da am fost, Tentativa de afaceri ilegale, conturi sparte,

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): In Vietnamese Boys de 8 ori (rank 1-3),Green Street Bloods de 5 ori(rank 1-2), Southern PimpS(rank 1), Verdant Family (rank 1), National Guard(rank 1), LsPd (rank 1), FBI (rank 1), The Tsar Bratva (rank 1), Red Dragon Triad, (rank 1), News Reporter(rank 1), LV Taxi (rank 1), School Instructors(rank 1-2), Southern pimps (rank 1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Shouthern pimps-20.05.2013,Verdant Family -21.04.2013

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte din LsPd- am iesit sa ma duc in s.i, Fbi-am luat 3fw ...Ng-cerere demisie luasem ban.

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa ajut la prinderea infractorilor, vreau sa ajut la dirijarea circulatie, vreau sa incerc o experienta noua, sa imi ajut colegii si factiunea, si imi plac departamentele

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): click

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 25/24 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Alin,am 19 ani si sunt din Dragasani.Sunt un baiat muncitor, respectos,sociabil.Imi place sportul, sa ies cu prieteni la un suc, o bere, imi plac jocurile la PC mai ales SA:MP!

Edited by uL Alyn

• Nickname: CreaTiVe.

• Nickname-uri anterioare: ~

• Level: 57

• Vârsta reală: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru licitatie si pentru dm.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Corleone (rank 3, rank 4), Cuneo (Rank 5), S.I.(Rank 1), FBI (Rank 1, Rank 4), Paterno (Rank 1), Verdant (Rank 1), Stracci (Rank 1), Barzini (Rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Penultima factiune a fost Barzini, motivul a fost Wipe, data nu o mai stiu exact, este in log-uri, iar ultima factiune a fost Verdant. Am facut o mica pauza de la samp atunci.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din FBI, motivul: wipe.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vechi prieteni pe aici.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s24.postimg.org/6bc08ijth/sa_mp_999.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 2-3 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu cred, in cazul in care sunt, voi plati.

• O scurtă autocaracterizare: Prefer sa nu ma autocaracterizez, prietenii ma stiu.

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• Gabone21.
  • AlyN17
  • CreaTiVe.

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE 2 SAPTAMANI.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nickname: Yepi

• Nickname-uri anterioare: Nu am .

• Level: 18

• Vârsta reală: 21

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Din cauza DM primit in 2010. Eram jucator nou nu stiam care este treaba.

School Instructor(2)

The Barzini Family (2)

The Corleone Family (2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Ultima factiune s-a dat wipe ceva de genul am ramas fara leader , iar cealalta m-am lasat de sa-mp deoarece numai aveam timp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu cred ca exista.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am avut inca aceasta oportunitate.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da bineinteles.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece doresc sa fiu mai activ sa ajut departamentul cu tot ce imi sta mie in putere .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/70s9rudox/ Am Facut Skill 5 la Detective recent in poza am 4.

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 383

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Alex am 21 de ani si sunt student la facultatea Usamv Bucuresti. Sunt o persoana saritoare cu bun simt . Sper sa fiu acceptat . Va multumesc!

Edited by yepi

• Nickname: DarkAllex

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nik-uri

• Level: 17

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da l-am omorat pe unu cu masina din greseala.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tattaglia Family-Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am luat o mica pauza.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Inca nu.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Nu am m-ai fost pana acum si imi doresc sa incerc, imi place cu ce se ocupa mereu ai ceva de facut.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/y2tu2lkgh/ ( Scuze am uitat sa pun poza )

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6-7

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Alex sunt din Deva Hobby-urile mele sunt sa-mp, fotbalul si altele.Sunt baiat sincer cu simtul umorului dezvoltat, imi place munca in echipa si prefer sa imi vad de treaba.

Edited by Punisher56

• Nickname: DiVaio

• Nickname-uri anterioare: CappaLini

• Level: 35

• Vârsta reală: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3. (odata abuz de heal prin 2011 si al doilea pentru comportament non-rp)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, de 2 ori. Prima oara in trecut la level 3-4 pentru DM, iar a doua oara tot pentru DM)

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Multe, dar printre cele mai importante Hitman Agency (rank 1), Corleone Family (rank 3, rank 2, rank1), F.B.I. (rank 1), LSPD (rank 1), Paterno (rank 1), Cuneo (rank 1), TCC (rank 1), S.I. (rank 1), N.R. (rank 1 x3)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu mai tin bine minte, m-am lasat o vreme de joc si sincer numai stiu ultimele factiuni din care am facut parte.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din LSPD si FBI. Le-am parasit din motive personale, numai aveam timp.

• Sunteți activi pe forum?: In general da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest departament deoarece vreau sa redevin ceea ce am fost fiindca stiu ca am luat-o pe calea gresita. Am mai lucrat intr-un departament si liderii au fost mandrii de mine, deci mi-as dori sa incerc din nou o asa experienta.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ry07sldct/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Destule

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Alexandru, dar prietenii imi spun Alex. Am frumoasa varsta de 16 ani, sunt in al doilea an de liceu la unul din cele mai bune colegii din oras. Sunt un baiat sociabil, respect persoana care cred eu ca merita, stiu sa glumesc, sa rad, dar cand vine vorba de treaba sunt serios si imi duc ce mi-am propus la bun sfarsit. Hobby-urile mele sunt fotbalul si handbalul, fotbalul cu prietenii din cartier, iar handbalul il practic la echipa liceului. O sa ne cunoastem in joc.

• Nickname: angelx

• Level: 30

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Pentru gresirea parolei de 3 ori consecutiv.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter (x5) -> rank 2,3,4,5,6; The Cuneo Family -> rank 2; Police Department -> rank 1; The Stracci Family -> rank 2; The Corleone Family (x2) -> rank 2,3; Taxi Cab Company -> rank 1; Southern Pimps -> rank 4

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Wipe

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da si am iesit deoarece intampinasem probleme si trebuia sa ma las de joc.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mi-e dor sa retraiesc experienta de politist.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Intre 4-6

• O scurtă autocaracterizare: Salutare! Ma numesc Ionut sunt din Botosani, am 15 ani, sunt la liceu, joc samp in timpul liber si pentru moment doresc sa intru in Las Venturas Police Departmen.

• Nickname: Nanno

• Level: 33+

• Vârsta reală: 16 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor ( Rank 1 ) , Taxi Cab Company ( Rank 1 ) , F.B.I x2 ( Rank 2,1 ) , National Guard ( Rank 2 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Deoarece a trebuit sa ma las de SAMP pentru cateva saptamani .

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte dintr-un Departament si l-am parasit deoarece a intervenit ceva in familie si a trebuit sa ma las pentru ceva timp de SAMP.

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece regret faptul ca am iesit atunci din Departament , doresc sa intru dinnou sa ajut echipa cu prinderea player'ilor ce incalca regulile .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/62/samp003np.png/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7-8 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Adrian , sunt din Buzau , imi place foarte mult tenisul de camp , il practic de 8 ani , sunt un baiat pentrecaret , de gasca , imi place sa ies cu prietenii in oras si respect pe cei ce merita nu pe cei ce cer .

Edited by thinkpad

Nickname: S3w3NxD

• Nickname-uri anterioare: ---

• Level: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 / 3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. Cand eram incepator , am deranjat un event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Tsar Bratva (1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Ultima factiune am parasit-o pentru a incerca o noua experienta intr-un departament. Am iesit din ultima factiune pe daca de 03.06.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1320

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Inca nu am avut onoarea.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Categoric.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc foarte mult o noua experienta si am inteles ca respectul necesita seriozitate si munca.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/qNr9qQG.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-9 Ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da. Sper sa nu fie cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Madalin am 15 ani , momentan sunt pe cale de a termina ciclul gimnazial si sper sa urmez un liceu de calitate ce imi poate dezvolta aptitudinile care le am (Matematica). Imi place foarte mult fotbalul , iar in timpul liber care-l am incerc sa ies prin parc la un suc. In rest , cei care ma cunosc stiu de ce sunt in stare.

Edited by S3w3N

• Nickname:CristiFlorea

• Nickname-uri anterioare:Nu am.

• Level:21

• Vârsta reală:16 ani.

• Sexul (real):Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:2/3,i-am imprumutat contul meu unui prieten pentru o saptamana cat am fost plecat,iar cand m-am intors m-am trezit cu 2/3 warn.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,deranj event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Southern Pimps(rank1);Verdant Family(rank2);The Tsar Bratva(rank1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din Verdant Family am iesit pentru ca nu era activitate,am iesit pe data de 24/04/2013,iar din The Tsar Bratva am iesit pentru ca am vrut sa incerc ceva nou,am iesit pe data de 07/06/2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu,dar mi-as dori sa fac parte.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Categoric.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca este un Departament activ si serios.Imi place mult,nu stiu sa spun exact de ce,pur si simplu imi place.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/t3rjh8qk7/4f12444e/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:8-9 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Desigur.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Florea Cristian am 16 ani si sunt din Timisoara.Imi place sportul si SA:mp-ul.Sunt un caracter serios,inghit gluma,dar cu limite.

• Nickname: KeBy

• Level: 51+

• Vârsta reală: 21 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3/

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da !3/3 warn!

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Paterno Family ( rank 3 ), Paterno Family ( rank 2 ), News Reporters ( rank 1 ), Fire & Medic ( rank 2 ), National Guard ( rank 1 ), Avispa Rifa ( rank 3 ),Federal Bureau of Investigation ( rank 2 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Deoarece s-a dat wipe!

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,datorita wipe-ului!

• Sunteți activi pe forum?: Desigur!.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Binenteles.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deaoarece este factiunea care ma atrage cel mai mult din punct de vedere al ocupatiei sale,prinderea infractorilor fiind un hobby pentru mine!

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/266/samp004twb.png/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 10 - 15 ore!

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Salut!Ma numesc Tavi am 21 de ani si sunt din judetul Bacau.Sunt un tip glumet,sociabil si cu simtul umorului.

Edited by Tavy92

• Nickname: SiLviTo

• Nickname-uri anterioare: --

• Level: 54

• Vârsta reală: 21

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: --

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxy cab company rank 2 , Fireman/paramedics rank 2, The stracci F rank 4, The corleone F RANK 2, The barzini F rank 3, The tattaglia F Rank 3, The Cuneo F Rank 2, National Guard Rank 2, SFpd Rank 1,

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demisie national Guard 21.05.2013 SFpd 05.06.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):--

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , Am vrut sa incerc si alt departament

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in LVPD pentru ca am cativa prietenii cu care ma inteleg foarte bine si doresc sa ii ajut cu soferii care incarca regulile.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/yNHIbdM

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 8-10

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Silviu, am 21 de anii sunt o persoana cu care potii vorbii orice, sunt si o fire comica dar cand vine vorba de treaba atuncii devin o persoana serioasa si ne apucam de treaba. Va salut !!

Las_Venturas_28342.gif

• Nickname: GoLaNuL

• Nickname-uri anterioare: Nu am

• Level: 18

• Vârsta reală: 18

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da din pacate, "/ad" pentru rob

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic Department Rank 1 si LS Taxi Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Faction Punish si demisie

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/page__st__60

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, insa mi`as dori

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Bineinteles si le voi respecta

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in Las Venturas Police Department pentru ca imi place mult orasul Las Venturas, imi doresc sa cunosc noi colegi, imi doresc sa fiu un membru exemplu si sa nu dezamagesc. Vreau sa fiu un politist foarte bun pentru a rezolva orice problema la care ar trebuii sa actionez fara a interveni vreo problema. Rapid si eficient

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/bermtef95/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Ma joc 8 ore pe zi

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat pe care te poti baza la nevoie, nu imi place sa ma bag unde nu trebuie, imi place sa stau mai mult in banca mea si sa imi fac treaba. Imi place sa imi fac noi prieteni cu care sa comunic si imi place sa ajut prietenii la nevoie

Edited by GoLaNuL

• Nickname: Abhishek_Cool

• Previous nicknames: No

• Level: 16

• Real age: 18

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: warn because of DM

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Taxi Cab Company - Rank 2

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I wanted to stay civil for some days and then to join a department

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://forum.b-zone..../page__st__1380

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: I want to join the department because i like to work hard and from the time i joined the game i had a dream to join a police department.

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/RMW7oJp.png

• How many hours do you play withouth being AFK?: 5-6 hours

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: Hello i am Shubham from Mumbai, India. I like to play roleplay games and play outdoor games like cricket, football. I like to be serious in any work and work hard in it. Thank you!

Edited by MwP Abhishek

• Nickname: ThoNNy

• Nickname-uri anterioare: Mitza07 si [sR]Mitza07

• Level: 17+

• Vârsta reală: 15 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am nici un warn deoarece am incercat sa nu fac greseli si sa imi vad de treaba mea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am fost o singura data banat pentru DM.

Taxi SF ( Rank 1)

Shoutern Pimps (Rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi SF vroiam sa incerc ceva nou iar in Shouern Pimps s-a dat wipe.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, am mai facut parte din niciun departament.

• Sunteți activi pe forum?: Da, dar asta nu inseamna ca sunt post hunter, intru mereu sa vad care este treaba dar nu postez asa des..

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da, desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece vreau sa fac parte din Elita. Vreau sa fac parte din acest departament deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa. Imi place sa aplic legea si sa ajut oamenii. Cred ca odata intrat in aceasta factiune sunt multe lucruri pe care pot sa le fac si lucruri pe care sa le invat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/y4z5g5827/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Ma joc 8 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Asa cum am precizat mai sus nu am probleme cu nimeni, ma inteleg bine cu toata lumea. Nu sunt pe BlackListul nici unei factiuni.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, daca este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Pai sunt un baiat de 15 ani care traieste in Bucuresti care isi dedica aproape tot timpul liber comunitatii B-zone. Sunt multe lucruri bune despre mine pe care vi le pot impartasi, cum ar fi: o minte matura, posibilitatea de a lucra in echipa, dar si lucruri care nu sunt tocmai bune si pe care nu doresc sa le impartasesc mereu deoarece nu ma mandresc cu ele. Sunt in clasa a 9a la un Liceu Tehnic si asta imi permite sa intru pe SA:MP destul de mult timp deoarece nu am un program prea incarcat. Pe langa tot ce am precizat mai sus imi place sa ies cu prietenii si sa ma uit la filme. Imi place in special sa ma uit la seriale (politiste) deoarece imi place cum se aplica legea si turnurile pe care le ia filmul. Sper ca ati citit destul cat sa ma cunoasteti mai bine. Succes tuturor !

Edited by rTn B L A C K

Nickname: CryteX

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Level: 20

• Vârsta reală: 14 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter rank 2, Southern Pimps rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am iesit din News Reporter cu 3/3 FW deoarece nu am fost activ ( special nu am fost activ ), iar din Southern Pimps, Wipe la factiune.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest departament deoarece este unul dintre cele mai importante de pe acest server, au niste membrii foarte activi si seriosi care isi fac bine treaba.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/kr69emmyh/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-6 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu sunt, dar daca o sa fiu, o sa platesc imediat.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Cristi si sunt din Bucuresti, practic handball de performanta de 3 ani, am 14 si ma pregatesc pentru liceu, sunt glumet si amuzant cand este cazul.

Edited by CryteX

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.