Jump to content

[B-Zone TV]Metin2 B-zone OX+ upgrade!

k1Nduletz
 Share

Recommended Posts

Am jucat şi eu Metin 2, timp de.. o zi. Am vrut să văd ce le place atât de mult prietenilor mei, şi mi-am dat seama că jocul ăsta e o prostie şi un fail total. Nu înţeleg ce vrei tu să reprezinţi prin video'ul tău, deci din start asta nu poate fi numită prezentare.

Am jucat ceva timp jocul ăsta până mi-am dat seama că este doar o pierdere de timp şi un joc plictisitor. Ce e drept, ştiu câteva lucruri pe aici. Nu înţeleg care ar fi scopul jocului... Tu ai filmat doar un eveniment, nu este o prezentare sau orice altceva.

Am jucat şi eu Metin 2, timp de.. o zi. Am vrut să văd ce le place atât de mult prietenilor mei, şi mi-am dat seama că jocul ăsta e o prostie şi un fail total. Nu înţeleg ce vrei tu să reprezinţi prin video'ul tău, deci din start asta nu poate fi numită prezentare.

OX este un eveniment cu întrebări şi te pui într-un spaţiu marcat cu O sau X. Ce a făcut el este ca şi cum ar filma cineva în SAMP un eveniment cu întrebări.

Am tot observat ca in aceasta sectiune exista numai videoclipuri din San Andreas :)

Avand in vedere ca aceasta sectiune este pentru orice filmulet din aceasta comunitate, am vrut sa aduc oamenilor si alte genuri de video.

Pentru cei ce nu inteleg jocul:

Metin2 b-zone PVP Server, reprezinta un loc in care lumea se dueleaza, cum ar fi in San Andreas sa faci un duel Deagle :), aici faci duele cu ajutorul magiilor pe care le ai.

In alta ordine de idei, imaginati-va cum aveti voi pe San Andreas razboi pentru teritorii, asa si in Metin se creeaa asa zisele "gang-uri", aici fiind numite Bresle.

Aceste Bresle se dueleaza pentru a fi locul unu, acelasi scop ca si in San Andreas :)

Va rog, nu mai faceti comentarii aiurea, fiindca inntre metin2 si San Andreas nu exista nici o diferenta, decat poate doar obsesia care se creeaza pentru San Andreas, Dorinta de putere pe care o aveti, si nu in ultimul rand banii pe care ii bagati in acest joc( San Andreas) doar sa aveti un lucru nepalpabil, satisfacator doar pentru caracterul din joc, care de asemeni este inexistent.

Nu am postat videoclipul nici pentru COTM nici pentru nimic altceva inafara de a va arata ca exista si alte jocuri care merita atentie pe aceasta comunitate, nu doar San Andreas.

Peste tot pe aceasta comunitate se vorbeste doar SA:MP.

Dar in realitate mai exista si alte jocuri: Counter Strike, Metin2, Tf2, Minecraft.

Treziti-va la realitate si incercati si alte jocuri! NU FITI DEPENDENTI DE UN JOC !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.