Jump to content

B-ZONE 3D wallpaper

Klaudiu
 Share

Recommended Posts

Nu este cine stie ce, dar mi-a placut cat de cat cum a iesit si m-am gandit sa il postez. Cine stie? Poate mai place cuiva. ;))

Tehnologii folosite:

• Garry's Mod
  • Source SDK
  • Adobe Photoshop CS5

* In cazul in care nu stiti ce este Garry's Mod, pe scurt, este un mediu 3D de tip Sandbox bazat pe Source Engine-ul de la Valve, care iti ofera o gama larga de unelte pentru manipularea modelelor 3D, texturilor si fizicii motorului Source.

* Editarea in Garry's Mod mi-a luat aproximativ 1 ora si jumatate. In Photoshop a durat mai putin.

* Dimensiuni:

- 144 dpi

- 2560 x 2048

- aspectio ratio: 4:3

Link: http://i.imgur.com/tGstptr.jpg

tGstptr.jpg

Cred ca este prima ta lucrare, iar daca am dreptate pot spune ca ai inceput cu dreptul. Nu sunt greseli majore, singura chichita sa spunem ca este cea a pixelarii atunci cand selectam vizionarea la dimensiuni maxime a wallpaper-ului. Imi place cum ai imbinat culorile precum si bleeding-ul, fara greseli. Un alt lucru pozitiv este cel al ideii de text in text, ceea ce este inovativ. Pe de alta parte, oglindirea textului in apa ti-a iesit perfect.

Felicitari si la mai multe!

Edited by Machiavelli

Multumesc frumos pentru aprecieri. Sunt motivante :)

Frumos wallpaper,merge pe desktop :)),ai +1 .

Daca il pui pe desktop, undeva in lume un copil somalez va fi adoptat de o familie instarita. :)) Mersi frumos!

Foarte frumos, imi place.E chiar un peisaj ce-ti produce o stare de liniste.Ai reusi sa faci ceva asemanator dar pe o tema spatiala?

Spatiu cosmic? Ok, voi incerca si asta. Sa vedem ce iese.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.