Jump to content

B-Zone RPG 1 logos Gangs by Geoo

Geoo
 Share

Recommended Posts

Dragule, dupa ce am facut eu si Giuliano aia cu San Fierro ai venit si tu, dar nimeni nu ti-a zis nimic. Vrei sa arati ca tu esti cel mai bun? Stai calm, te-au batut multi pana acum si o vor face in continuare.

@Geoo: Sunt niste lucrari destul de faine. Singurul repros e ca ar fi trebuit sa le dai un punct comun tuturor.

Edited by BTD Kevin

Dragule, dupa ce am facut eu si Giuliano aia cu San Fierro ai venit si tu, dar nimeni nu ti-a zis nimic. Vrei sa arati ca tu esti cel mai bun? Stai calm, te-au batut multi pana acum si o vor face in continuare.

@Geoo: Sunt niste lucrari destul de faine. Singurul repros e ca ar fi trebuit sa le dai un punct comun tuturor.

Mersi de părere, apreciez.

Frumoase gg !

Data viitoare, ceva mai lung te rog.

Bravo, ai 1+

Dacă spui că dai "+" dă atunci. Nu mă amăgi.

Frumos , bravo ! De la mine ai un + pentru muna depusa!

La fel şi tu

bratva.png

Pier_mobs.png

The Tsar Bratva: Daca puneai Ak in fata hartii era mult mai frumos.

Pier 69 mobs: Lipsa de inspiratie, nu ai stiut ce sa faci si ai pus semnu' ala idiot. Nu are nici o treaba cu 69 pier mobs!

The Tsar Bratva: Daca puneai Ak in fata hartii era mult mai frumos.

Pier 69 mobs: Lipsa de inspiratie, nu ai stiut ce sa faci si ai pus semnu' ala idiot. Nu are nici o treaba cu 69 pier mobs!

Măi "Batman" :), dacă puneam AK-47 peste drapel ieşea un "rahat". Unde se mai vedea simbolul Rusiei ?, textul nu se vedea în întregime, de drapel nu mai zic. Iar la "69 Pier Mobs" acea pancardă e făcută de la 0 şi m-am luat după HQ-ul lor:

47-gtasa47.jpg

Cum poţi să zici că nu are nici-o legătură ?, informează-te "Batman" înainte să arunci cuvinte.

Foarte frumoase doar cel la 69 Pier Mobs nu este prea reusit.. Geoo te cunosc de undeva?

Ciudat, e printre preferatele mele. Nu ştiu dacă ne cunoaştem.

As spune sa cauti inca o data. Esti informat prost.

Da, multi m-au batut, intr-adevar. :)

Patetic.

Tu nu te-ai linistit ?

Vrei sa ne demonstrezi ca ai facut tu ceva si el a copiat modelul de postat, bravo ! Ai fost original macar la modelul de postare ca la logouri nu prea.

De ce nu rescunoasteti si va certati aiurea ? Hai sa fim seriosi, ale lui Machiavelli sunt mai finut si mai frumos lucrate , nici astea nu sunt rele si felicitari pentru munca depusa.

Edited by F4L oTo

Parerea mea o sti..destul de reusite, cu mici reprosuri. Bravo!

Nu stiu de ce e atata concurenta intre voi ... aceste suveniruri sunt pentru comunitate, pentru membrii acestei comunitati, daca ati facut amandoi ce are? Cu atat mai bine, au membrii mai multe variante de ales. Normal ca seamana cu celalalte daca au aceasi tema, dar totusi sunt diferite.

Parerea mea o sti..destul de reusite, cu mici reprosuri. Bravo!

Nu stiu de ce e atata concurenta intre voi ... aceste suveniruri sunt pentru comunitate, pentru membrii acestei comunitati, daca ati facut amandoi ce are? Cu atat mai bine, au membrii mai multe variante de ales. Normal ca seamana cu celalalte daca au aceasi tema, dar totusi sunt diferite.

Nu e nici o concurenţă, doar i-am zis cu o zi în urmă la topicu lui că şi eu m-am apucat să fac. Normal că seamănă puţin unele logo-uri, îs aceleaşi facţiuni.

Măi "Batman" :), dacă puneam AK-47 peste drapel ieşea un "rahat". Unde se mai vedea simbolul Rusiei ?, textul nu se vedea în întregime, de drapel nu mai zic. Iar la "69 Pier Mobs" acea pancardă e făcută de la 0 şi m-am luat după HQ-ul lor:

47-gtasa47.jpg

Cum poţi să zici că nu are nici-o legătură ?, informează-te "Batman" înainte să arunci cuvinte.

The Tsar Bratva: Ti-am spus parerea mea.

69 Pier Mobs: Cum am zis lipsa de inspiratie. Puteai sa faci ceva cu un caine... sau 2 arme in 69... imaginatia

The Tsar Bratva: Ti-am spus parerea mea.

69 Pier Mobs: Cum am zis lipsa de inspiratie. Puteai sa faci ceva cu un caine... sau 2 arme in 69... imaginatia

Doamne... 8-| am vrut să mă duc cât mai mult spre original, ce treabă au câinii ?

Doamne... 8-| am vrut să mă duc cât mai mult spre original, ce treabă au câinii ?

Sunt 2 tipuri de artisti:

1) Cei care lucreaza pentru ca le place si nu urmaresc sa culeaga laude.

2) Cei care copiaza din stanga si din dreapta si la final asteapta o "caruta" de laude.

Sunt 2 tipuri de artisti:

1) Cei care lucreaza pentru ca le place si nu urmaresc sa culeaga laude.

2) Cei care copiaza din stanga si din dreapta si la final asteapta o "caruta" de laude.

Frumos citat de pe Google. Dacă mai laşi un singur reply ai warn-up.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.