Jump to content

[B-Zone TV] [BIG PARODY] M-am dus sa tai un copac [samp version] HD

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

.....să te uiți ca mine la video pentru prima oară, și la ora 4 ... îți zic eu că faci un mare ... nămol în pantalon ...

Prima parte e faină cu ăla cu drujba :)) Mă așteptam să văd cum se chinuie la copacu ăla ... asta e.

"Si cum ma cunosti"

Credeam ca videoclipul trebuie apreciat dupa continut, nu in functie de cel care il face.

nu am vrut sa se inteleaga asa

cei care ma cunosc stiu ce fel de om sunt si ce imi scoate capul, asta am vrut sa se inteleaga, nu ca sunt eu Sergiu Nicolaescu 2nd

Sincer jumatate de posturi ti leai facut singur adica cred ca din 31 de posturi tu ai facut 20 nu leam numarat si nici nu o sa le numar!

din 31 am facut 20?

asta este inca un post aiurea care il faci din diverite motive de ciuda/invidie

mai arunca-ti ochii odata,

am facut 6 posturi, si acestea au fost raspunsuri la reply-uri, si nu vad care ar fi fost problema ta

Dute si mai fa un episod din " e greu sa iei permisul" sau " meciul de box mortal" si lasa-ma drq odata

Salut

Edited by Maeschi Mihai

din 31 am facut 20?

asta este inca un post aiurea care il faci din diverite motive de ciuda/invidie

mai arunca-ti ochii odata,

am facut 6 posturi, si acestea au fost raspunsuri la reply-uri, si nu vad care ar fi fost problema ta

Dute si mai fa un episod din " e greu sa iei permisul" sau " meciul de box mortal" si lasa-ma drq odata

Salut

Ba noobule filmele alea sunt printre primele filme care le faceam in movie maker ce sa mai zic de tine :-@ Compania P.U.L.A asa ca nu ai ce sa zici si chesia aia cu posturile e adevarata numai tu pui majoritatea de posturi.Ca sa faci viizionari la filme.

Sa vad ce mai zici acum ce ma mai minti.

Si apropo tot un film de rahat ramane orice ai zice tu.;)

Edited by Ionutz1213

Ba noobule filmele alea sunt printre primele filme care le faceam in movie maker ce sa mai zic de tine :-@ Compania P.U.L.A asa ca nu ai ce sa zici si chesia aia cu posturile e adevarata numai tu pui majoritatea de posturi.Ca sa faci viizionari la filme.

Sa vad ce mai zici acum ce ma mai minti.

Si apropo tot un film de rahat ramane orice ai zice tu. ;)

da prietene, iti spun eu ca "cacaturile mele" sunt mult,mult mai apreciate ca "filmele" tale

si "Compania P.U.L.A" e defapt "Campania P.U.L.A"

si " cacatu " asta , are mai multe vizualizari cat tot canalul tau, asa ca lasa-ma drq odata si nu mai cauta nod in papura

Da, adevarat ca clipul asta(M-am dus sa tai un copac) nu e stralucit, recunosc.

Dute si lasa-ma odata

Frumos dar nu e cine stie ce

era mai frumos daca continuai de la faza aia cand apare mumia cu ce mai zicea melodia ;)

Edited by MiLLionerRRR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.