Jump to content

[B-Zone Suveniruri] RPG Userbars by Adrian28

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte frumoase, dar parcă unele sunt la fel (mă refer la culori) de exemplu: TTC cu El Loco și cu cele de admini și lideri și încă o asemănare ar fi Avispa cu Mayor. Probabil sunt eu daltonist și încurc culorile. :))

Puteai să le diferențiezi mai bine, vorbind de nuanțe.

Felicitări, oricum!

@F4L Deidara, seamănă unele culorile pentru că nu am putut să fac o culoarea mai deschisă sau închisă decât ce-a principală.

cea*

Edited by F4L Deidara

Foarte, foarte frumoase si reusite, dar factiune ''Fire & Medic Department'' se numeste acum ''Paramedic''. In rest toate perfecte. Felicitari pentru creatii!

EDIT: Cand dau [/stats] imi scrie Faction: Paramedic, dar ce mai conteaza?

Edited by Bradley Cooper

Wow! Au ieşit chiar foarte bine. Impresionant! Se aseamăna cu ceva... ce am văzut înainte. Oricum, poate în viitor vei face şi nişte member bars.

+1 pentru munca depusă.

Foarte frumoase, am sa pun si eu cel cu GSB pe profil. Imi place cum ai facut background-ul.

Singura observatie e ca, mai puteai lucra la nuante, la unele factiuni care au culori asemanatoare.

Felicitari!

Cele mai reusite de pana acum, de la mine ai + asta clar. De mult cautam user bars cu factiunile noi, dar sa fie si frumoase. Felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.