Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Am si eu 3 sugestii mici

1.Sa se adauge un chat,am 2 saptamanii pe comunitate si nu stiu "istorioara"acesteia.

2.Full acces la customizarea "Profilului meu"

3.Am vazut pe alte comunitati,cum ar fii sa poti sa-ti controlezi jocul de la distanta,dar nu in mod complex sa zici ca ai nev sa schimbi skin,vrei sa scoti niste bani din banca.Fa-o cu ajutorul FORUMULUI

Nu stiu daca s-a mai propus, dar cand iei suspend pe forum sa poti sa te deloghezi de pe contul suspendat si sa intri pe altu .

Edit : @, merci de raspuns, nu vazui. Imi cer scuze atunci .

@@S4F Necomercial, Am propus eu mai sus.

Propun daca ai contul de pe forum suspendat sa poti da "Sign Out". Oricum intram pe forum cu alt cont folosind alt browser.

Si raspunsul lui Kelton:

Propunerea ta nu ține de acest topic.

Sa se adauge la taxi o masina noua : 1)care poate fi folosita la rank 3 si sa fie un Elegy , Jester , Sandking , Turismo sau ceva in genu asta...(doar una dintre masinile numerotate)

2)care poate fi folosita la rank 2-3 si sa fie ceva un Rancher

Sa se adauge la taxi o masina noua : 1)care poate fi folosita la rank 3 si sa fie un Elegy , Jester , Sandking , Turismo sau ceva in genu asta...(doar una dintre masinile numerotate)

2)care poate fi folosita la rank 2-3 si sa fie ceva un Rancher

Ai gresit sectiunea, poti sa propui aici http://forum.b-zone.ro/forum/1649-server-suggestions/ .

Salutare draga B-Zone.Am observat ca multe din eventurile de pe forum care ii ajuta pe incepatori cu bani si altele(puteau si ei sa castige undeva)au fost scoase,eu vin cu propunerea de a le redeschide.Astept un raspuns.Va multumesc!

Salutare draga B-Zone.Am observat ca multe din eventurile de pe forum care ii ajuta pe incepatori cu bani si altele(puteau si ei sa castige undeva)au fost scoase,eu vin cu propunerea de a le redeschide.Astept un raspuns.Va multumesc!

Aici gasesti la moment 5 eventuri unde poti castiga bani "de pe forum". http://forum.b-zone.ro/forum/20-events/

Propun ca, jucatorii care fac propuneri pentrul serverul RPG, sa nu mai poata dat BUMP la topic.

De ce?: Hai sa o luam logic, cu ce ar ajuta daca am putea da BUMP. Lumea nu mai face propuneri pentru binele serverului. Lumea prefera sa tina un topic in BUMP. pentru a face +'uri. Lumea isi pune in statutul de la forum propunerea si cere +1. Lumea colinda fiecare topic de discutii a factiunilor si cere un +1 la propuneri. Daca BUMP nu ar mai fi, topicurile ar ramane in ordine si lumea nu ar mai da BUMP pentru ca topicul sa fie primul si sa fie cel mai votat.

BUMP nu ajuta in acea sectiune. La afaceri ajuta enorm dar la sugestii nu ajuta.

Scoaterea sau reformularea acestei fraze :

" 3. Q. Eram pe o conferință de skype și făceam mișto de un admin neștiind că e și el acolo și am primit ban. E normal așa ceva? A. Da, este absolut normal. Limbajul adresat adminilor se poate sancționa indiferent de mijlocul prin care a fost exprimat. '' Regulament server

Libertatea de exprimare - Drepturile omului.

De cand si pana cand ne puteti sanctiona voi, zeilor carora le vorbim cu '' Dvs. '' de frica de a nu lua ban pentru ca avem o anumita parere despre voi ( Aici vorbesc in special de domnul Rey )?Adica daca eu cred ca esti prost si impartasesc parerea cu alti prieteni care cred sau nu acelasi lucru, de ce as fi sanctionat? Ti-am zis cumva tie personal ca esti prost? Si chiar daca ti-as fi zis asta nu ar trebui sa fiu sanctionat deoarece ti-as atrage atentia ca esti necivilizat si n-ai pic de cultura in tine. '' Prost '' este un adjectiv, antonimul lui '' destept '' , nu este o jignire.

P.S . : Aici ma refer si la motivul banului lui Maxtr3me2008

Vreau sa propun urmatoarele reguli: 1) Prima regula este sa se adauge maverick la ganguri la war si 2) Sa se scoata regula cu rank 3 anterior.Ar fi mai eficient jucatorilor si nu ar fi multi civili.Multumesc

Vreau sa propun urmatoarele reguli: 1) Prima regula este sa se adauge maverick la ganguri la war si 2) Sa se scoata regula cu rank 3 anterior.Ar fi mai eficient jucatorilor si nu ar fi multi civili.Multumesc

Propunerea ta nu tine de acest topic.

Propun sa se faca o noua categorie numita "Cumparari bunuri" sau ceva asemanator care sa semene cu cea de vanzari, numai ca in loc sa vinzi cumperi. Daca nu, sa se poata posta si anunturi de cumparari la categoria "Economy".

Propun sa se micsoreze numarul de posturi necesare pentru a putea fi schimbat ,, Member Title '' , ar spori activitatea incepatorilor .

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.