Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Propun sa putem sa punem macar numele a doua conturi pe server-ul pe care activam, nu doar un cont. Ma refer, eu de exemplu am contu fpsMANN. si fpsMANN si poate doresc sa le notez pe ambele, nu doar pe unu. :) Sa nu fiu nevoit sa pun fpsMANN. and fpsMANN cum am facut acuma. Uitati: Hc9jpTX.png

Propunere: Sa se dea update la War Area [/findbiz 145], sa fie ca PaintBall, adica sa arate scorul cand se termina runda, asa bizul este degeaba.

Propunere 2: Sa se faca comanda /points, pentru a arata cate puncte ai la raport (Pentru factiuniile pasnice/departamente, ex: Taxi, school instr., ng, pd, etc)

Propunere WebSite 1: Sa se adauge la "Job" unde arata cate skilluri ai, si Hot de buzunare.

@, să apară abuzuri nu? Nu facem așa ceva.

@, propunerea ta nu ține de acest topic.

@, aici se fac propuneri legate de subforumul RPG, nu de joc.

Propun ca aplicatiile la helper sa se faca pe website, dar sa fie individuale iar continutul sa poata fi vazut doar de playerul respectiv si admini, o comanda unde poti pune pret la casa direct dupa RPG, o sctiune unde sa pot face posturi doar la admini si lideri.

Propun sa fie o categorie pe RPG la Stats care sa fie numita Top Hours Played this Month(asemanatoare cu Top Referrals), unde sa fie afisate cate ore au jucat toti jucatorii de pe server in perioada de fiecare luna.

Cred ca ar ajuta la un fel de competitie intre Playeri, unde intre ei vor lupta cu orele jucate ca sa fie plasati pe Top.

Prin urmare ar putea creste putin activitatea serverului.

Propun sa se adauge in josul paginii a forumului un buton cu numele gen "Go up" deoarece se intampla sa fie topicuri care au foarte multe postari si pagina este lunga.

Propunerea ta nu ține de acest topic. Ca o sugestie pentru Chrome, poate și alte browsere, folosește CTRL + HOME pentru a ajunge la începutul paginii și CTRL + END pentru a ajunge la final.

Propun sa se creeze o lista in care sa fie trecute toate modurile permise si interzise, e o propunere ce tine de forum dar ajuta in joc. Aceasta ar ajuta jucatorii foarte mult, deoarece am stii si noi ca modul respectiv este permis sau interzis.

Există mii de moduri permise și mii de moduri nepermise pe server. Nu are rost să facem o astfel de listă. Pe scurt scrie în regulament ce moduri nu ai voie să folosești, cele care-ți aduc un avantaj nefiresc când vine vorba de joc.

Propun ca in acel moment cand noi am creat un topic,gen "Vand MTB 14.000KM" si cineva face o oferta la acel topic sa ne apara in notificari,ar fii ceva foarte util nu as mai sta sa intru de fiecare data la respectivul topic..Cred ca ar fii ceva foarte util,nu doar sa ne apara cand ne inchide un administrator topicul sau cand ne da quote cineva.

@, este optiune speciala pentru asta, mai concret in coltul drept sus " Follow this topic " apasand pe acel buton vei primi notificari cand cineva posteaza in acel topic si numa.

@, e scris cu font mic de culoare albastra, mai sus sta butonul de "facebook" iar mai jos "reply to this topic", nu ai cum sa nu-l observi.

Odata ce adaugarea modurilor nu este posibila,ar fi nevoie ca sa fie setat maxima playerilor on la >>>>700 on<<<< pt a putea primi 1000$ si 4 RP(900 on nu vor mai fi pana nu vor fi schimbari radicale pe server).Deja de 3 saptamani nu au mai fost minim 900 on,eu cred ca acest lucru se observa nu?++1 Me

post-94391-0-30411500-1439878673_thumb.png

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.